....
....
ویرایش توسط hphp : July 14th, 2015 در ساعت 19:19 دلیل: حل مشکل
متاسفانه ما هم این اسکریپت رو داریم
4 روز هست ایمیل زدیم بهشون ولی هیچ پاسخی نمی دند
از طرفی دیروز یه ایمیل دیگه زدم بهشون با یک ایمیل دیگه و گفتم قصد خرید این اسکریپت رو دارم. اون ایمیل رو دیشب جواب دادند ولی ایمیلی که برای پشتیبانی دادم رو جواب نمی دن
نه اس ام اس نه یاهو و نه ایمیل....
پارسال که اسکریپت رو خریدیم ازشون بهتر پشتیبانی می دادند ولی الان متاسفانه اصلاً جوابگو نیستند و فقط می فروشند.
هر کسی هم تایپیک زده و مشکل داشته ایشون اومدن گفتند چرا تایپیک می زنید. خوب اگه تایپیک هم کسی نزنه چطوری مشکلش حل بشه :|
.....
ویرایش توسط hphp : July 14th, 2015 در ساعت 19:20 دلیل: حل مشکل
ایشون در این انجمن حضور دارند
- - - Updated - - -
http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=55213
OldProfile
.....
راه حلش اینجا بزارید تا اونایی که اسکریپت دارن بتونن استفاده ببرن.
زحمت نوشتن یک اسکریپت پر از مشکل و ارور را برای ما نیز کشیده اند که از همین تریبون از ایشان قدردانی می کنیم!
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
.....
سلام و خسته نباشید،
بنده علی رغم میل باطنیم جواب شما رو در این خصوص به طور کامل میدم و دیگر از ادامه بحث خودداری می کنم به دلایلی که عنوان میکنم.
1. شما حق شکایت از بنده رو دارید، ولی حق ندارید همه جا عنوان کنید شکایتتون رو. در اینجا بنده این حق رو پیدا میکنم از شما شکایت کنم. اگر شکایتی دارید لطف کنید پیگیری که 100 بار گفتید رو انجام بدید و بنده کاملا حاضر هستم در برابر شما دفاع کنیم.
ضمنا تا جایی که ذهن بنده یاری میکند اولا بحث در برابر فروش در این تالار ممنوع هست ثانیا شکایت بدون مدرک.
2.تمام عزیزانی که در ادامه حرف شما تایید کردند لطف کنند ایمیلی که باهاش خرید انجام دادند و متن شکایت رو برام ایمیل کنند اگر جواب گو نبودم بیایند اعلام کنند، در غیر این صورت حق اظهار نظر را ندارند.
3.ایمیل های فروش با ایمیل های پشتیبانی در دو قسمت هست. بنده یکی از دوستان خود را مسئول پاسخگویی به ایمیل های فروش کردم و خودم ایمیل های پشتیبانی رو جوابگو هستم، به همین دلیل حرف شما در این مورد کاملا بی مورد هست.
4.بنده وظیفه ای نسبت به اموزش دادن کانفیگ به شما ندارم، وظیفه در مورد اموزش دادن کار با اسکریپت رو دارم. این دو قضیه کاملا جداگانه هست، بنده نمیتونم کد های اسکریپت رو برای شما شرح بدم اگر شما هم چیزی که بنده بلد هستم رو بلد باشید اونوقت فرق بنده با شما چیست؟ چه دلیلی دارد شما از بنده اسکریپت تهیه کنید وقتی شما بلدید؟ اگر هم تا جایی اموزش دادم لطف بنده هست نه وظیفه.
5.اگر اسکریپت مشکلی دارد لطف کنید برای اپدیت آن اقدام کنید، مسلما اسکریپت مشکل دارد که اپدیت شده است !!!!
6.عده ای از عزیزان اسکریپت بنده رو غیر قانونی تهیه کردند و منتظر اموزش های نصب هستند با بتونند از اسکریپت استفاده کنند، برای همین زحمت درست کردن فیلم رو نمیکشم ! تو این ایران پشتیبانی معنا دارد، عده ای کاربران شعور استفاده از پشتیبانی رو ندارند و دست به فروش غیر مجاز میزنند .
7.شما از نظر بنده 1 روز و 20 ساعت هست ایمیل دادید. این رو بنده بار ها به شما گفتم و بازهم انتظار دارید، وقتی شما هر روز ایمیل میزنید ایمیل شما در اخر صف قرار میگیره، هرچی خواستید بگید ولی برای بنده ایمیل اخرتون ملاک هست، بار ها گفتم اگر حرف جدیدی دارید طی یک ایمیل جدید بزنید ایمیل قبلی رو reply نکنید. شما که این کار براتون سخت هست انتظار دارید فهمیدن اینکه شما ایمیل پی در پی می زنید برای بنده اسون هست ؟
8.مدیران انجمن لطف میکنند پیگیر باشند، بنده هم خیلی خوشحال میشم بتونم جواب شمایی که به جای تشکر همش دنبال یک مشکل هستید رو بدم
9.اگر نظر سنجی هم برقرار شده بنده خودم کاربرانم رو معرفی میکنم جوابگو باشند، همه مثل شما نیستند.
10.پشتیبانی فقط از طریق ایمیل هست. به امضای بنده هم توجه کنید، شماره تماسی که در سایت هست تضمینی برای جواب دادن نیست، ضمن اینکه به وضوح کنارش قید شده فقط SMS !!!
11.جا داره از اسمس هایی که از شما دریافت کردم و حرف های زیبایی که بعد از یک طرفه قضاوت کردن یک طرفه شما، زدید یادی کنم ! ضمن اینکه بنده مشکلی ندارم و میگذرم.
12.تشکر میکنم لینک پست های این چنینی رو ارسال کردید تا بنده راحت بتونم پست ها رو گزارش بدم به مدیران سایت !
موفق باشید.
ویرایش توسط cooper47 : July 14th, 2015 در ساعت 04:24
ViPal-اسکریپت درگاه واسط 33% تخفیف برای 5 نفر اول
اسکریپت VIP
پشتیبانی طریق ایمیل : irprog@gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)