سلام دوستان من یک سرور مجازی دارم که ازش به عنوان هاست دانلود استفاده می کنم می خواستم بدونم چه آنتی ویروسی نصب کنم خوبه، آیا آنتی ویروس رایگان خوب هم پیدا میشه؟ و در صورت نصب آنتی ویروس نیازی به نصب فایروالی جدا هست یا خیر؟
سلام دوستان من یک سرور مجازی دارم که ازش به عنوان هاست دانلود استفاده می کنم می خواستم بدونم چه آنتی ویروسی نصب کنم خوبه، آیا آنتی ویروس رایگان خوب هم پیدا میشه؟ و در صورت نصب آنتی ویروس نیازی به نصب فایروالی جدا هست یا خیر؟
درود
دوست عزیز سیستم عامل را مشخص نکردید .. ویندوز؟ لینوکس؟
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
با سلام
در صورتی که ویندوز هست
kaspersky
norton
خوب هست
اما اگر به عنوان فایروال می خوایید از آنتی ویروس استفاده نفرمایید.
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==> زوتین
برای ویندوز سرور 2008 میخوام. یک بار سرور هک شد و بیشتر فایلهام از دست رفت الان می خوام دوباره راه اندازی کنم ولی موندم فقط آنتی ویروس نصب کنم یا فایروال هم نیازه؟ آیا نسخه ی رایگان خوب هم پیدا میشه یا باید نسخه ی خاصی رو بخرم
باید توجه داشت که بزومه نصب آنتی ویروس داشتن منابع کافی بر روی سرور مجازی است (مانند رم) در غیر این صورت سرعت کار با سرور مجازی ممکن است کاهش یابد.
آنتی ویروس Nod32 نسخه portable پیشنهاد میشود.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
امکان داره لینکی بدید بتونم از اونجا دانلود کنم من هر چی گشتم نسخه ی سرور پرتابل رو پیدا نکردم
لینک مقابل را بررسی نمایید: https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q...88%D8%B3+nod32
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)