من در زمینه ی داشتن سرور کاملا بی تجربم و اما برای این کار لازمه که سرور تهیه بشه و نیاز به راهنمایی شما دوستان برای تخمین نیاز معقول و البته پیشنهاد قیمت دارم تا بدون دردسر به کار اصلی بپردازم.

۱-دسترسی کامل به سیستم عامل و اجرای برنامه های لازم گرافیکی در سیستم عامل ، فرقی هم نداره که لینوکس باشه یا ویندوز اما باید بتونه برنامه های مختلفی رو اجرا کنه پس قاعدتا ترمینال تنها کافی نیست.
۲-پشتیانی حداقل از دانلود ۱۰۰۰ کاربر به صورت همزمان در زمان پیک دریافت با سرعت دریافت حداقل ۵۰۰kb برای هر یک از کاربران و پهنای باند کافی برای پیک مصرف.
۳-پینگ مناسب از ایران که در صورت نیاز بشه برخی از فیلم های آموزشیم رو برای استریم بذارم و ...
۴- ۵TB حافظه و قاعدتا سیستم بکاپ خودکار از اونهاُدقیقا نمیدونم RAID یا هرچیزی که لازمه فقط نمیخوام مشکلی پیش بیاد.
۵-دیتابیس های لازم در مجموع حجمی به اندازه ی ۵۰GB دارن اما تعداد درخواست ها خیلی شدید نخواهد بود پس برای همین مقدار ram و cpu کافی و احتمالا اگر میدونید لازمه هارد SSD رو تخمین بزنید.
6-نیازه که آمار مصرف هر آیپی و کاربر کنترل بشه و ابزارهای لازم رو لطفا بهم معرفی کنید.
7-تورنت،حتما باید بتونه از تورنت پشتیبانی بکنه چون برخی اط اطلاعات از اونجا میاد و میخوام مستقیما در سرور دانلود بشه و البته محدودیت قانونی نداشته باشه و یهو اطلاعات و سایت نابود نشن.
8-کپی رایت،برخی از فایل ها ناقض کپی رایت هستن اما اسم و مشخصات اونها مشخص نخواهد بود و همونطور که میبینید تعداد کاربران کم خواهد بود و مزاحم جای خاصی نخواهد بود اما میخوام مطمعن باشم که فایل ها رو سرویس دهنده پاک نکنه یا اگر مشکلی بود بهم خبر بده تا بهش رسیدگی کنم.
9-ترافیک مصرفی 10 الی 20TB خواهد بود.درباره ترافیک بارها شنیدم ضریب آپلود و دانلود متفاوته و مثلا ارگ سرور ۱ گیگ دانلود کنه بیش از این مقدار حساب میشه که میخواستم بدونم آیا این موضوع صحت داره یا نه.

مانور اصلی سیتم بر روی دانلود و گاهی استریم خواهد بود و برای این موضوع باید بهینه باشه البته با توجه به دیتابیس پس اگر لازمه که ترکیبی از دو سرور یکی برای مدیریت و اجرای برنامه ها و دیتابیس و دیگیری برای میزبانی فایل باز هم خوبه فقط بدون دردسر.
همچنین می خوام قیمت آیپی های اختصاصی ، افزایش حافظه ، ترافیک و ... رو بدونم.

در آخر به دنبال همکاری بلند مدت هستم پس اینکه لطفا مناسب برام توضیح بدید چون نیاز دارم با مرکز قابل اعتماد و آگاهی کار کنم و به آرامش به نگهداری سیستم بپردازم و نه سرو کله زدن با سرویس دهنده و نیاز به برآورد و همکاری تخصصی دارم و نه فقط نظر فروشنده ی تنها.