-
سیستم شمارنده مناسب غیر ایرانی
با سلام
دوستان من یک دومین خریدم که متاسفانه از روز اول که خریدم فیل&تر بود خیلی هم پیگیری کردم ولی مشکلش رو حل نکردن متاسفانه (با تشکر از دست اندر کاران) برای همین مجبور شدم سایتم رو روی یکی از ساب دومین های اون بریزم که این قضیه ایجاد مشکل نکنه برای شمارنده سایتم از histats استفاده میکردم تا اینکه مثل اینکه یکی دو هفته پیش histats اسکریپتش رو تغییر داده و دیدم دیگه چند روز شمارنده سایتم همش 0 هست تا اینکه سایت رو با Firebug که بررسی کردم دیدم Requestای که histats به سایتش میذاره متاسفانه تو نسخه جدید چون آدرس سایت رو هم به صورت پارامتر میفرسته فیل&تر میشه برای همین عملا دیگه کار نمیکنه و همیشه 0 برمیگردونه.
حالا خواستم ببینم سیستم شمارنده غیر ایرانی خوبی مثل histats میشناسید که تو پارامترهاش آدرس سایت رو نفرسته که کار کنه و امکانات مشابهی داشته باشه؟؟
-
-
July 5th, 2015 12:10
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : سیستم شمارنده مناسب غیر ایرانی
درود
www.sitemeter.com
میشه گفت قدیمی ترین و یکی از با سابقه ترین آمارگیر میباشد که stablity بسیار خوبی هم دارد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
www.sitemeter.com
میشه گفت قدیمی ترین و یکی از با سابقه ترین آمارگیر میباشد که stablity بسیار خوبی هم دارد
ممنون دوست عزیز
ولی این سرویس هم سرویس رایگان داره هم پولی که سرویس رایگانش یکسری محدودیت ها داره:
http://www.sitemeter.com/?a=productcomparison
سرویس دیگه خوب سراغ دارید؟
-
-
وب شما هم تست کنید : http://webshomar.com/
-
-

نوشته اصلی توسط
smhnw
من نمیدونم تو این فروم چرا اولویت اول به جای رعایت قوانین تبلیغ سرویس است.
بنده تو عنوان تاپیک قید کردم سرویس غیر ایرانی فکر نکنم واضح تر از این بشه گفت دوست عزیز
شما که کاربر قدیمی هستید اسپم میدید از من نوعی که کاربر جدیدم چه انتظاری میشه داشت؟
-
-
August 5th, 2015, 23:24
اگه مشکل شما اینه که سایتhistats بازدیتون رو نشون نمیده
اگه از جوملا استفاده می کنید که رو مستقیم به جدول دیتابایس کپی کنید یعنی از خود مدیریت جوملا استفاده نکنید اگه جوملا نیست سیستمون از کد مخفی histats استفاده کنید حتما بازدیدتون رو نشون میده
-
-
August 16th, 2015, 18:23
من به شما استفاده از گوگل آنالیز رو پیشنهاد میدم.
-
-
August 19th, 2015, 13:24
بنده نیز از گوگل آنالیز استفاده می کنم راضی هستم
-