سلام و عرض ادب به تمامی کاربران و با آرزوی قبولی طاعات و عبادت در ماه مبارک رمضان و بخصوص مدیران هاستینگ محترم ،
قصد خرید هاست دانلود برای سایت موزیک مجاز - ثبت در ساماندهی دارم . از صفر دارم شروع میکنم . یعنی درآمدم صفر هست ، ولی میتونم مخارج هاست را تامین کنم در صورتیکه هزینه های هاست دانلود ماهیانه کمتر از 30 تومن باشه.
این جور که من محاسبه کردم در ماه چیزی حدود 7 یا 8 گیگ فایل آپلود میشه . یعنی در ماه ششم 50 گیگ فضای هاست پر شده است . هاست ارزان میخوام تا بعد از 6 ماه که تونستم تبلیغات بگیرم ارتقا بدهم . میدونم که بک آپ گرفته نمیشود ، خودم از فایلها بک آپ میگیرم ، اصل مطلب این هست که میخوام بگم مدیر هاست توانایی بالایی داشته باشه که اگر هاردهای درون دیتاسنتر خدای ناکرده به هر نحوی صدمه دید ، بتونه اطلاعات را بازیابی کنه ، (چون من اصلا شانس ندارم ) و دیگه نهایتا اگه نشد فایلهای بک آپ را برایش ارسال کنم .

مدیران محترم آفرهای ویژه خودتون رو با تخفیف اعلام کنید تا سریع دست به کار بشیم .

هاست دانلود مورد نظر برای شروع کار 100 گیگ هست که در ماههای آینده ارتقا بدهم کمتر از 30 هزار تومان در ماه .

هزینه پرداخت را 3 بار نوشته و تاکید کردم .