-
June 23rd, 2015, 21:11
عضو انجمن
هشدار به پرداخت کننده های ارزی
سلام
تا اونجا که ممکنه از طریق تلفن ثابت کسیکه ریال میده دلار میگیره رو تائید کنید.
یکی از راه های نقد کردن حسابهای د.ز.د.ی و رمزهای لو رفته و پولشوئی و پاک کردن رد خرید دلار هست بخصوص کسانیکه درگاه آنلاین درخواست میکنن و شماره ثابت نمیدن
حق نگهدارتون
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2015 21:11
# ADS
-
June 23rd, 2015, 21:15
عضو دائم
پاسخ : هشدار به پرداخت کننده های ارزی

نوشته اصلی توسط
hegza
سلام
یکی از راه های نقد کردن حسابهای د.ز.د.ی و رمزهای لو رفته و پولشوئی و پاک کردن رد خرید دلار هست بخصوص کسانیکه درگاه آنلاین درخواست میکنن و شماره ثابت نمیدن
حق نگهدارتون
معمولا از افرادی بعنوان واسطه برای خرید ارز استفاده میکنیم ک یا بشناسیم و یا کاملا شناخته شده باشند ... مثل پی منت ۲۴ ...
-
-
June 23rd, 2015, 21:21
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hegza
سلام
حق نگهدارتون
دوست عزیز چی شده که این مطلب رو گفتید؟ مگه سر خودتون کلاه رفته؟
تلفن ثابت هم انچنان کارساز نیست.
کلا دلار دادن و ریال گرفتن کار ریسکی و خطریی هست...
-
-
June 23rd, 2015, 22:04
عضو انجمن
نه منظور بنده رو متوجه نشدید
سر بنده هم کلاه نرفته
جدیدا باب شده کارت بانکی افراد رو هک میکنن میان در فرومی میزنن فروش دلار بعد پول از طرف میگیرند و بعد میان پول رو میریزند بحساب یکی مثل پیمنت 24 و پیمنت 24 از کجا بدونه اون حساب پی پال مال کیه اینطوری فققط پی منت 24 متضرر میشه
بحث ضرر پرداخت کننده دلار نیست چون پرداخت نکنه شماره حساب دارید ازش شکایت میکنید ولی به شکلی که گفتم نه
مثلا شما دلار میفروشید من از کارت همکارم پول میریزم حسابتون و اکانت نیم منو شارژ میکنید و همکار من شکایت میکنه پول از حسابش کم شده پای شما میاد وسط ولی شما نمیتونید ثابت کنید بازای این پول دلار دادین و اگر هم بتونید نمیتونید اون فردی که دلار رو گرفته رو درست رصد کرد
قدیم گوشی میخریدند یا سخت افزار اما جدیدا اینطور کلاه برداری میشه
ربطی به مباحث دیگه نداره
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
OmidX
معمولا از افرادی بعنوان واسطه برای خرید ارز استفاده میکنیم ک یا بشناسیم و یا کاملا شناخته شده باشند ... مثل پی منت ۲۴ ...
این ربطی به پی من 24 نداره و طرف صحبتم فروشنده های دلار بود نه خریدار های دلار
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2015, 22:14
عضو انجمن
س این مورد مشخص هست و توسط اغلب اکسچنچرهها این موارد امنیتی لحاظ می شود وصورت میگیرد.
مگر اینکه طرف کاملا تازه کار باشد و تاکنون با مواردی که ممکنه برای خودش دردسرایجاد کنه اونم شدیدش اگاهی لازم رو نداشته باشه
ارادت
ویرایش توسط 007 : June 24th, 2015 در ساعت 00:51
-
تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2015, 23:28
بهترین کار برای انجام خدمات، ایجاد حساب وریفای شده می باشد.
به شخصه و باتوجه به اینکه بنده مسئول مالی شرکت هستم، از پرداخت های سایرین استفاده نخواهم کرد و از حساب شخصی پرداخت انجام می دهم.
-
تعداد تشکر ها از Kifer به دلیل پست مفید