-
June 21st, 2015, 20:46
عضو انجمن
چگونه میتوان یک دیتاسنتر را از دید دنیا مخفی کرد؟!
فرض کنید میخواید یه دیتاسنتر کوچک یا یک اتاق واسه قرار دادن سرور ها بسازید
حالا میخواید دیوار - کف و سقف اون رو با موادی بسازید که هرگز هیچ گونه اشعه نتونه از اون عبور کنه
حالا میشه اون مکان رو زیر زمین ساخت و با یه ورق آلومینیوم برخی از اشعه ها رو متوقف کرد. اشعه گاما و بتا هم با یک ورقه آلومینیوم 0.25 اینچ متوقف میشه
حالا سوال من اینه:
1- ورقه آلومینیوم 0.25 اینچ دقیقا چقدره؟ (کلفتی اون حدودا چقدره؟)
2- اشعه یا پرتو یا... وجود داره که بتونه از آلومینیوم عبور کنه؟ با چه ابزاری میشه اونا رو متوقف کرد؟
3- راه حا های دیگه ای واسه مخفی کردن اون به ذهن شما میرسه؟
پرسیدن این سوالات فقط به جهت یادگیری و بالا رفتن اطلاعات می باشند!!!
-
-
June 21st, 2015 20:46
# ADS
-
June 21st, 2015, 20:52
عضو دائم
پاسخ : چگونه میتوان یک دیتاسنتر را از دید دنیا مخفی کرد؟!
سال ۸۷ نوع خاصی (!) از دیتاسنتر در غرب کشور زیر زمین (توسط ? ) ساخته شد و برای بکاپ گیری از اطلاعات مهم مراکز دولتی ، نظامی و... استفاده شد ...
(فک میکنم هنوز هم در حال کار باشه ، اطلاعات دیگه ای ازش در اختیار نیست :دی )
این تنها راه حلیه ک اجرا شده و کاملا هم عملیه ...
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 20:54
خب زیر زمین بله . چرا که نه !با در نظر گرفتن شرایط
----
اما در مورد این ضخامت و این چیزا اطلاعات دقیقی ندارم متاسفانه !
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 22:31
عضو انجمن
دوستان اطلاعاتی که دارن در رو اختیار بزارن, کنجکاو شدم!
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 22:42
سلام
یکی از راه های خوب این هست که دیتاسنتر زیر زمین یا درون کوه ساخته شود. هم چنین اگر دکل وایرلس دارید و دیتا از اون با سیم مسی به دیتاسنتر وصل شده ، بهتره که سیم مسی را جمع کنید و فیبر نوری بگذارید تا اگر EMP زدند مشکلی برای شما پیش نیاید. البته باید دور دیتاسنتر نیز آلومینیوم کشیده شود تا EMP اثر نکند یا خیلی کم اثر کند. البته دستگاه هایی نیز برای جلوگیری از EMP وجود دارد.
پی نوشت: EMP مخفف کلمه Electronic Magnetic Bomb هست. در واقع یک نوع بمب به صورت الکترومغناطیسی است که می تواند دستگاه های الکترونیکی را از کار بیندازد. هنگامی که آمریکا به عراق حمله کرد از این نوع بمب استفاده کرد و بیشتر وسایل ارتباطی و سیستم های دفاعیشان را از کار انداخت و به راحتی وارد عراق شد.
موفق باشید
آپلود انواع فایل بر روی سرورهای ابری: ParsLoka.com
امکان آپلود از لینک و افزایش آنی فضا
-
تعداد تشکر ها از webhosts به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 22:46
عضو انجمن
دوست من برای چی دیتاسنتر رو از دید محفی کرد
این استفاده برای سیستم های نظامی شاید لازم باشه ولی برای استفاده عمومی چه نیازی هست
با این حال برای این کار لازم هست از بتن مسلح شده اون هم به مقدار بسبار زیاد مثل ساخت یک سد آب لازم هست تا یک محیط با این میزان امنیت را ایجاد کرد
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 23:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
سال ۸۷ نوع خاصی (!) از دیتاسنتر در غرب کشور زیر زمین (توسط ? ) ساخته شد و برای بکاپ گیری از اطلاعات مهم مراکز دولتی ، نظامی و... استفاده شد ...
(فک میکنم هنوز هم در حال کار باشه ، اطلاعات دیگه ای ازش در اختیار نیست :دی )
این تنها راه حلیه ک اجرا شده و کاملا هم عملیه ...
اون ؟ فکر نکنم باشه اگر بود از جای دیگه استفاده نمیکرد همون ومن جانیه لول
-
-
June 22nd, 2015, 14:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
webhosts
سلام
یکی از راه های خوب این هست که دیتاسنتر زیر زمین یا درون کوه ساخته شود. هم چنین اگر دکل وایرلس دارید و دیتا از اون با سیم مسی به دیتاسنتر وصل شده ، بهتره که سیم مسی را جمع کنید و فیبر نوری بگذارید تا اگر EMP زدند مشکلی برای شما پیش نیاید. البته باید دور دیتاسنتر نیز آلومینیوم کشیده شود تا EMP اثر نکند یا خیلی کم اثر کند. البته دستگاه هایی نیز برای جلوگیری از EMP وجود دارد.
پی نوشت: EMP مخفف کلمه Electronic Magnetic Bomb هست. در واقع یک نوع بمب به صورت الکترومغناطیسی است که می تواند دستگاه های الکترونیکی را از کار بیندازد. هنگامی که آمریکا به عراق حمله کرد از این نوع بمب استفاده کرد و بیشتر وسایل ارتباطی و سیستم های دفاعیشان را از کار انداخت و به راحتی وارد عراق شد.
موفق باشید
1- ضخامت آلومینیوم باید چقدر باشه؟
2- با چه ابزاری باید برق رو به داخل اتاق انتقال داد که قابل ردیابی نباشه؟ (وارد شدن مس از بیرون به درون باعث انتقال اشعه رادیویی میشه...)
اگه یه ابزار که به اندازه یک لپ تاپ باشه و قیمتی حدود 10میلیون دلار داشته باشه (قابل ردیابی باشه!!!) اون رو در چه جایی میشه مخفی کرد؟ با چه موادی باید اون رو پوشید که قابل حمل باشه و هرگز قابل ردیابی نباشه؟؟؟ (پرسیدن این سوال هم فقط به جهت یادگیری و بالا رفتن اطلاعات می باشد)
-
-
June 22nd, 2015, 14:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
1- ضخامت آلومینیوم باید چقدر باشه؟
2- با چه ابزاری باید برق رو به داخل اتاق انتقال داد که قابل ردیابی نباشه؟ (وارد شدن مس از بیرون به درون باعث انتقال اشعه رادیویی میشه...)
اگه یه ابزار که به اندازه یک لپ تاپ باشه و قیمتی حدود 10میلیون دلار داشته باشه (قابل ردیابی باشه!!!) اون رو در چه جایی میشه مخفی کرد؟ با چه موادی باید اون رو پوشید که قابل حمل باشه و هرگز قابل ردیابی نباشه؟؟؟ (پرسیدن این سوال هم فقط به جهت یادگیری و بالا رفتن اطلاعات می باشد)
خیلی مهمه وقعا ؟ :|
الان همه اطلاعات لازم رو دارید و فقط همین مونده؟ :o
-
-
June 22nd, 2015, 14:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamedmj
خیلی مهمه وقعا ؟ :|
الان همه اطلاعات لازم رو دارید و فقط همین مونده؟ :o
اطلاعات رو عزیزان لطف کردند و در اختیار گذاشتند. اما کامل نیست و میخوام بیشتر اطلاعات کسب کنم
خیلی کنجکاو شدم و به شدت به یادگیری اون علاقه پیدا کردم و دارم به صورت عملی اون رو اجرا میکنم
واسه شروع یه کیف چوبی خریدم و با آلومینیوم (زرورق نازک) کاملا پوشاندم و موبایل داخل اون گذاشتم و از دسترس خارج شد!
حالا میخوام یه محیط بزرگتر رو بسازم و آنتن تلویزیون از آنتن های قدیمی گرفته تا دیجیتال های جدید رو امتحان کنم و بعد برم سراغ وایرلس و wi-fi
در آخر هم تعدادی اشعه خطرناک رو میخوام امتحان کنم که واسه اون اشعه ها میخوام از تعدادی اساتید فیزیک کمک بگیرم
فرض کنید هواپیمای جاسوسی آمریکا بیاد ایران و با موادی از دید اشعه ها مخفی بشه. پس باید راه حل مقابله با اون هم وجود داشته باشه...
-
تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید