-
June 14th, 2015, 20:05
عضو انجمن
نیاز به پنل پیامکی همراه با api
اول توجه کنید بعد افر بدید !!! اگه افر که دادید با خواسته های من متفاوت باشه گزارش داده میشوید !
اول از همه میخوام پیامک در کمتر از 1 دقیقه به کاربر ارسال بشه چون برای کد فعال سازی نرم افزار میخوام
و مهمترین اصل هم اینکه API داشته باشه و واسطه نباشه تو این مدت چندین پنل تست کردم همه واسطه بودند و api نداشتند
و اخرین بخش میخوام خیلی خیلی ارزون دربیاد هم شماره و هم هزینه ارسال
نکته اخر : اگر قرار هست موقع ثبت نام بابت پنل هزینه دریافت کنید پس افر ندهید ! من فقط هزینه شماره اختصاصی و پیامک رو میدم !
-
-
June 14th, 2015 20:05
# ADS
-
June 14th, 2015, 20:20
عضو جدید
پاسخ : نیاز به پنل پیامکی همراه با api
سلام
من می تونم بهتون پنلی بدم با تمام مشخصات بالا فقط من نماینده هستم با هزینه هر پیام 88.5 و شماره ای در پنل می تونم بدم که به شماره هایی که بلک لیست هستند هم می تواند ارسال کند و لازم نیست شماره رو خریداری کنید.
اگر مایل بودید پ خ یا تماس بگیرید
مشخصات تماس در امضاء من هست
با تشکر
-
-
June 14th, 2015, 20:22
از نوين پيامک ميتونيد اقدام کنيد:
www.novinpayamak.com
تلفن: 88015858
-
-
June 14th, 2015, 20:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elementary
اول توجه کنید بعد افر بدید !!! اگه افر که دادید با خواسته های من متفاوت باشه گزارش داده میشوید !
اول از همه میخوام پیامک در کمتر از 1 دقیقه به کاربر ارسال بشه چون برای کد فعال سازی نرم افزار میخوام
و مهمترین اصل هم اینکه API داشته باشه و واسطه نباشه تو این مدت چندین پنل تست کردم همه واسطه بودند و api نداشتند
نکته اخر : اگر قرار هست موقع ثبت نام بابت پنل هزینه دریافت کنید پس افر ندهید ! من فقط هزینه شماره اختصاصی و پیامک رو میدم !
در خدمتیم عزیز اما اینکه سریع بره نمیشه مثلا ساعت 1 شب توقع نداشته باشید زود بره
-
-
June 14th, 2015, 20:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sms.bartarhost
در خدمتیم عزیز اما اینکه سریع بره نمیشه مثلا ساعت 1 شب توقع نداشته باشید زود بره
خب عزیز شما نماینده هستید من نیاز به خود سرچشمه دارم کسانی که نماینده یا واسطه هستند بدردم نمیخوره من میخوام در هر لحظه و هرجا هرتعداد پیامک که خواستم درکمتر از 1 دقیقه برسه مثل فعال ساز وایبر یا واتس اپ
-
-
June 14th, 2015, 22:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elementary
خب عزیز شما نماینده هستید من نیاز به خود سرچشمه دارم کسانی که نماینده یا واسطه هستند بدردم نمیخوره من میخوام در هر لحظه و هرجا هرتعداد پیامک که خواستم درکمتر از 1 دقیقه برسه مثل فعال ساز وایبر یا واتس اپ
همچین چیزی امکان پذیر نیست دوست عزیز شما هر موقع خواستی پنلتون رو شارژ کنید ارسال کنید ربطی به نماینده بودن نداره
و دوم اینکه ارسال با شماره ها کمتر از 5 مینه ارسال میشه اما ارسال که شماره هایپنل انتخاب کنید باید از طرف مخابرات بررسی شود و تایید بشه
-
-
June 14th, 2015, 22:12
عضو انجمن
با سلام
خط اختصاصی رایگان هست اما سامانه شامل 15.000 تومان هزینه میباشد
http://www.xvps.ir/cart.php?gid=10
ایکس وی پی اس
021-77485724
Telegram : @xvps_ir
-
-
June 14th, 2015, 22:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
elementary
ارسـال به تفکـیک جنـسـیت و رده سـنی
ارسال کشوری ( استان و شهر و روستا )
ارسل منطقه و محله بر حسب کد پستی
خط اختصاصی 14 رقمی رایگان
ارسال از طریق دکل ایرانسل (BTS)
معتبرترین بانک اصناف و مشاغل کشور
و کلیه امکانات دیگر
رایگان
خرید از گل اس ام اس
سفارش دهید و آنلاین تحویل بگیرید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
June 14th, 2015, 22:26
با سلام
تفاوتی در استفاده از نماینده یا سرچشمه وجود نداره (شاید در حد چند ثانیه اون هم شاید در بعضی نمایندگی ها )
به موارد دیگری بستگی داره مثلا از کدوم اپراتور (پیش شماره ) استفاده میکنید ؟
آخه بعضی از اپراتور ها بیش از ضرفیت خورشون مشتری دارن
و ساعت چند ارسال میکنید ؟
آخه ارسال در ساعت پیک مصرف با تاخیر همراه هست
بعلاوه اینکه نظارت اپراتور ها قبل ار ارسال هم بی تاثیر نیست
البته با توجه به ارسال کد فعال سازی پس ساعت ارسال دست خودتون نیست
بنظرم پیش شماره های 5000 و 3000 با تاخیر نسبی همراه هستند
پیشنهاد من پیش شماره 1000 هست
-
-
June 14th, 2015, 22:43
عضو جدید
با سلام و احترام
سامانه پیام کوتاه دارایپامک
دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت,معدن و تجارت.
لطفا پ.خ بدید و یا با ایدی یاهو ما در ارتباط باشید.
پیشنهاد ویژه ای برای شما داریم.
موفق باشید
ارائه
پنل اس ام اس با پایین ترین تعرفه ارسال
YahooID:info.DaraPayamak | Mob:09214511729-09395216686 | Web:DaraPayamak.ir
-