-
عضو جدید
* جهان پی * اطلاعیه بروز رسانی و افزایش امکانات .... (1394)
با سلام و عرض احترام
به اطلاع می رساند بروز رسانی مجدد سامانه جهان پی بزودی انجام خواهد شد لذا در صورتی که امکان خاصی مدنظرتون می باشد اعلام فرمایید تا در سیستم اعمال گردد.
همچنین میتوانید امکانات درخواستی , پیشنهادات خود یا مشکلات احتمالی را به ایمیل Info@jahanpay.com ارسال نمایید.
با تشکر
درگاه پرداخت اینترنتی - سرویس پرداخت پستی
ویرایش توسط Jahan Pay Co : June 5th, 2015 در ساعت 16:32
-
تعداد تشکر ها ازJahan Pay Co به دلیل پست مفید
1OnliNe, abbas141, chichosting.net, hostnic, jahromweb, mahdi-relax, mha1368, Mr.Pouria, SamaN DL, sor, مینا-صیفی
-
June 5th, 2015 16:21
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : * جهان پی * اطلاعیه بروز رسانی و افزایش امکانات .... (1394)
امکانات فعلی تون عالیه
فقط افزونه وردپرس تون یکم بیشتر روش کار کنید که آخرین تراکنش ها رو نشون بده
و همچنین وقتی مشتری مبلغی رو واریز میکنه یه کد پیگیری بهش بده که ما از طریق اون کد متوجه بشیم چه کسی پرداختی داشته
-
تعداد تشکر ها از mahdi-relax به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
امکانات فعلی تون عالیه
فقط افزونه وردپرس تون یکم بیشتر روش کار کنید که آخرین تراکنش ها رو نشون بده
و همچنین وقتی مشتری مبلغی رو واریز میکنه یه کد پیگیری بهش بده که ما از طریق اون کد متوجه بشیم چه کسی پرداختی داشته
سلام
حتما
-
تعداد تشکر ها از Jahan Pay Co به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
باسلام
یک سری موارد طی ۲ تیکت ارسال کردم خدمتتون (چند ماه پیش)
اما یکی از موارد مهم رو همین جا مجدد خدمتتون عرض میکنم:
امکانی قرار بدهید تا بتوانیم درصورت نیاز وجه پرداختی کاربر را عینا و یا با کسر مقداری از ان بازگشت بدهیم.
فکر میکنم مشخصات (شماره کارت ) در سیستم شما ثبت بشود درست است؟ اگر پاسخ مثبت است بسیار خوب است چون میتوان با امکان موجود در whmcs این موضوع را اسان تر کرد بخشی در تنظیمات
فاکتور برای بازگشت وجه وجود دارد و قسمتی از ان برای بازگشت وجه اتوماتیک (درصورت پشتیبانی درگاه پرداخت ) میباشد.
اگر حتی این موارد نیز ممکن نبود ، همین که خودما شماره کارت مشتری را وارد کنیم و به صورت اتوماتیک شما مبلغ را به حساب مشتری برگشت بزنید (باکسر کارمزد شتاب و یا...(به صرفه باشد!) ) نیز مناسب است.
زیرا گاهی پیش می اید که کاربر سرویسی را خریداری کرده است که ارزش زیادی ندارد اما به دلایلی (مثلا اشتباه در خرید و یا..) نیاز به برگشت وجه پیدا میکند که برای ما درصورت نداشتن پنل اینترنت بانک دردسر است....
باتشکر
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام قسمت پلاگین ها فریر اپدیت بشه فونت و سایز ها در ان صفحه بهتر زیبا تر بشه و 2درگاهی که فعال هست فقط پلاگین اتوماتیک و تفکیک را بزارید بقیه را حذف کنید در ان قسمت ( جهت ساماندهی و تمیزی کار و اپدیت بودن پلاگن ها )
و در پنل قبلا هم گفتم ایجاد لینک پرداخت اختصاصی بزارید یعنی یک کادر باشه در پنل کابری مبلغ بزنیم و کلیک کنیم لینک مستقیم اون مبلغ را به ما بده ما هم به مشتری که پرداخت کنه به صورت مبلغ اختصاصی تمام بقیه چیز ها تکمیل هست . با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام
امکانی قرار بدهید تا بتوانیم درصورت نیاز وجه پرداختی کاربر را عینا و یا با کسر مقداری از ان بازگشت بدهیم.
فکر میکنم مشخصات (شماره کارت ) در سیستم شما ثبت بشود درست است؟ اگر پاسخ مثبت است بسیار خوب است چون میتوان با امکان موجود در whmcs این موضوع را اسان تر کرد بخشی در تنظیمات
فاکتور برای بازگشت وجه وجود دارد و قسمتی از ان برای بازگشت وجه اتوماتیک (درصورت پشتیبانی درگاه پرداخت ) میباشد.
اگر حتی این موارد نیز ممکن نبود ، همین که خودما شماره کارت مشتری را وارد کنیم و به صورت اتوماتیک شما مبلغ را به حساب مشتری برگشت بزنید (باکسر کارمزد شتاب و یا...(به صرفه باشد!) ) نیز مناسب است.
زیرا گاهی پیش می اید که کاربر سرویسی را خریداری کرده است که ارزش زیادی ندارد اما به دلایلی (مثلا اشتباه در خرید و یا..) نیاز به برگشت وجه پیدا میکند که برای ما درصورت نداشتن پنل اینترنت بانک دردسر است....
باتشکر
با سلام
متاسفانه این امکان وجود ندارد
-
تعداد تشکر ها ازJahan Pay Co به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
با سلام
پوزش میخوام♥ لطفا دلیلش رو بگید? واقعا میتونه کار آمد باشه!
-
تعداد تشکر ها ازSamaN DL به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام
باتشکر

نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
با سلام

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
پوزش میخوام♥ لطفا دلیلش رو بگید? واقعا میتونه کار آمد باشه!
بانک های ایرانی چیزی تحت عنوان Refund ندارند .
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
بانک های ایرانی چیزی تحت عنوان Refund ندارند .
اگه تو قسمت لیست ترانکش ها جایی باشه شماره کارت واریز کننده بیاد هم خوبه ما بتونیم به همون بازگشت بزنیم
-
تعداد تشکر ها ازse7en-host به دلیل پست مفید
-
June 5th, 2015, 20:34
عضو جدید
برنامه اندروید قرار بود درست کنید چی شد ؟
-
تعداد تشکر ها ازmehrangta به دلیل پست مفید