-
عضو جدید
فروش قالب مذهبی وردپرس
با سلام دوستان. من چند ماه قبل برای هیئتمون سایت زدم و قالب خریدم اونم با پول هیئت. الان به دلایلی هیئت تعطیل شده. منم مجبور شدم سایتو جمع کنم. فقط یه قالب میمونه که قیمتش 53 هزار تومنه. قالب از سایت 2sweb.ir خریداری شده. اینم لینکش: http://shop.2sweb.ir/%D9%82%D8%A7%D9...7%DB%8C%D8%B4/
هر کسی این قالب رو نیاز داره بهم پیغام خصوصی بده. فقط به یک نفر فروخته میشود.
-
تعداد تشکر ها از birmusical به دلیل پست مفید
-
July 6th, 2015 20:47
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : فروش قالب مذهبی وردپرس
تست کردید رو دامنه دیگری که قصد فروشش رو دارید؟ توس وب قالبهاش رو روی یک دامنه میشه نصب کرد و روی دامنه دیگری نصب کنید کلا به هم میریزه قالب.خود سایتشم بگید اجازه فروش یا انتقال ندارید. من خودم ازشون قالب دارم نمیشه رو دامنه دیگری نصب کرد... بهتره قبل فروش اول اجازه بگیرید و تست کنید بعد بفروشید..
-
-
عضو جدید
پاسخ : فروش قالب مذهبی وردپرس

نوشته اصلی توسط
delta
تست کردید رو دامنه دیگری که قصد فروشش رو دارید؟ توس وب قالبهاش رو روی یک دامنه میشه نصب کرد و روی دامنه دیگری نصب کنید کلا به هم میریزه قالب.خود سایتشم بگید اجازه فروش یا انتقال ندارید. من خودم ازشون قالب دارم نمیشه رو دامنه دیگری نصب کرد... بهتره قبل فروش اول اجازه بگیرید و تست کنید بعد بفروشید..
سلام. نگران نباشید. باهاشون صحبت کردم گفتن وقتی مشتری پیدا شد واسش دامنه ی جدید رو برامون بفرستین تا براش تنظیم کنیم.
-