-
مشکل پورت 3306
سلام
من یه سرور مجازی دارم و روش centos و دایرکت ادمین نصبه
میخوام پورت 3306 رو باز کنم و از همه اموزش هایی که در نت هست استفاده کردم و آخرش وقتی پورت را چک میکنم میزنه بسته هست
لطفا راهنماییم کنید
در اصل میخوام از هاستی که دارم به دیتابیس سرورمجازیم وصل بشم
-
-
June 5th, 2015 01:39
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل پورت 3306
وب سرور چی هست ؟
فایروال نصب دارید روی سرور ؟
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
imansalehi
سلام
من یه سرور مجازی دارم و روش centos و دایرکت ادمین نصبه
میخوام پورت 3306 رو باز کنم و از همه اموزش هایی که در نت هست استفاده کردم و آخرش وقتی پورت را چک میکنم میزنه بسته هست
لطفا راهنماییم کنید
در اصل میخوام از هاستی که دارم به دیتابیس سرورمجازیم وصل بشم
س با مدیر سروری که ازش سرور مجازی رو تهیه کردین هماهنگ کنین شاید از روی روتر پورت بسته شده باشد یا فایروال ها مسدودش کرده باشن از این دوحالت خارج نیست ارادت
ویرایش توسط 007 : June 5th, 2015 در ساعت 11:16
-
-
عضو انجمن
پورت 3306 رو بعضی از سرویس دهنده ها که فایروال روتر میبندن (هتزنر ) منظورمه رو میبندن یکیش خود ما، کلا جز پورت های مهم اکثر پورت ها رو میبندن ، اول اطمینان پیدا کنید که از فایروال در قسمت ipv4 پورت جدید رو به درستی وارد کردید.در هردو قسمت وارد کنید هم ورودی هم خروجی بعد اگر به نتیجه نرسید یه تماس با سرویس دهنده اگر دارید بگیرید یه بررسی کنند پورتو
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
مرس دوستان همه این کارا رو کردم و تو فایروال هم اضافه کردم ولی باز نشده
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
k-h
وب سرور چی هست ؟
فایروال نصب دارید روی سرور ؟
سلام سرورم از آلمانه و روش centos5 و فایروال csf هم داره
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
imansalehi
سلام سرورم از آلمانه و روش centos5 و فایروال csf هم داره
دوست عزیز به ارائه دهنده سرور مراجعه نمایید
به احتمال زیاد که می فرمایید آلمان است شاید پورت در روتر بسته باشد
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
ببینید دوستان من هم یه همچین مشکلی دارم
ولی مسئله اینجاست که من وقتی کنترل پلنی مانند کلوکسو mr رو روی همین سرور نصب می کنم و بعد پورت ورود به کنترل پنل را عوض می کنم مثلا همین 3306 و یا 5080 پورت بدون مشکل باز می شود ولی با دادن دستور به فایروال آن پورت را باز نمی کند
و خوب اگر مشکل سرویس دهنده باشد نباید چنین اتفاقی بیافتد
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sim2
ببینید دوستان من هم یه همچین مشکلی دارم
ولی مسئله اینجاست که من وقتی کنترل پلنی مانند کلوکسو mr رو روی همین سرور نصب می کنم و بعد پورت ورود به کنترل پنل را عوض می کنم مثلا همین 3306 و یا 5080 پورت بدون مشکل باز می شود ولی با دادن دستور به فایروال آن پورت را باز نمی کند
و خوب اگر مشکل سرویس دهنده باشد نباید چنین اتفاقی بیافتد
بعد از باز کردن پورت در Kloxo باید iptables رو ری استارت کنید ، اینکارو میکنید ؟
-
-
من با پورت کلوکسو مشکلی ندارم
بیرون از کلوکسو می خواهم فلان پورت رو یاز کنم نمی شه حتی فایل های iptables که در مسیر /etc/sysconfig/iptables قرار دارند رو هم دستی چک می کنم و دستورات را درون آنها می بینم و یا دستی اضافه می کنم ولی متاسفانه پورت همچنان بسته است با csf هم همین مشکل وجود دارد
-
-
June 5th, 2015, 16:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sim2
من با پورت کلوکسو مشکلی ندارم
بیرون از کلوکسو می خواهم فلان پورت رو یاز کنم نمی شه حتی فایل های iptables که در مسیر /etc/sysconfig/iptables قرار دارند رو هم دستی چک می کنم و دستورات را درون آنها می بینم و یا دستی اضافه می کنم ولی متاسفانه پورت همچنان بسته است با csf هم همین مشکل وجود دارد
اگر بعد از باز کردن پورت و ری استارت کردن فایروال (هر فایروالی) ، پورت باز نشد و دسترسی ب اون پورت نداشتید ، شما تیکت بزنید سرویس دهنده تون بررسی کنه ک اون پورت رو روتر بسته ست یا خیر ... اگر بسته بود براتون باز میکنن .
-