-
سئو کار حرفه ای و شرکتی با نمونه کار
سلام خدمت دوستان
نیازمند سئو کار شرکتی هستم که بتونه سایت مارو صفحه اول گوگل برسونه فقط چند تا نکته :
1) با seotech.ir کار کردم بسیار غیر قابل اعتماد و بی منطق و کلاه برداره برای همین دنبال یه آدم با انصاف هستم
2) نمونه کار حتما باید داشته باشه +20 سایت حد اقل
قیمت رو با شخص توافقی میبندیم پرداخت رو هم همینطور و مشکلی بابت پرداخت نداریم
حداقل 3 ماه باید صفحه اول باشه سایت برای ادامه پشتیبانی هم به شخص ماهانه پول داده میشه بابت نگه داشتن رتبه سایت
چند تا از سایتهای معتبر مراجعه کردم مثل 3eo.ir - seomoz.ir متاسفانه دوستان سرشون شلوغه و نمیرسن انجام بدن لذا اینجا پست گذاشتم بلکه یه کار بلد پیدا شه
ختم کلام قیمت مناسب و کار خوب اگر باشه 3 تا سایت برای سئو داریم که انتقال میدیم
با تشکر از وقتی که گذاشتی مطلب رو بخونی
راه های ارتباطی هم :
ترجیحااااا : apple.irani@yahoo.com
پ خ هم در خدمتیم
-
-
June 5th, 2015 21:22
# ADS
-
پاسخ : سئو کار حرفه ای و شرکتی با نمونه کار
سایت در چه زمینه ای هست ؟
-
-
چون بنده تازه وارد هستم در این انجمن ترجیحا از طریق ایمیل یا مسنجر در ارتباط باشیم خیلی بهتره ولی به طور خلاصه و کلی بگم فروش محصول هست به صورت اینترنتی و تحویل آنی در ایمیل هست
حالا جزئیات محصول رو در ایمیل یا مسنجر عرض میکنم خدمتتون
-
تعداد تشکر ها از mohammadd به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
mohammadd
چون بنده تازه وارد هستم در این انجمن ترجیحا از طریق ایمیل یا مسنجر در ارتباط باشیم خیلی بهتره ولی به طور خلاصه و کلی بگم فروش محصول هست به صورت اینترنتی و تحویل آنی در ایمیل هست
حالا جزئیات محصول رو در ایمیل یا مسنجر عرض میکنم خدمتتون
خدمت شما ایمیل شد
-
-

نوشته اصلی توسط
hamra
خدمت شما ایمیل شد
پاسخ ایمیل برای شما ارسال گردید
با تشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
mohammadd
سلام خدمت دوستان
نیازمند سئو کار شرکتی هستم که بتونه سایت مارو صفحه اول گوگل برسونه فقط چند تا نکته :
1) با seotech.ir کار کردم بسیار غیر قابل اعتماد و بی منطق و کلاه برداره برای همین دنبال یه آدم با انصاف هستم
حداقل 3 ماه باید صفحه اول باشه سایت برای ادامه پشتیبانی هم به شخص ماهانه پول داده میشه بابت نگه داشتن رتبه سایت
چند تا از سایتهای معتبر مراجعه کردم مثل 3eo.ir - seomoz.ir متاسفانه دوستان سرشون شلوغه و نمیرسن انجام بدن لذا اینجا پست گذاشتم بلکه یه کار بلد پیدا شه
راه های ارتباطی هم :
ترجیحااااا :
apple.irani@yahoo.com
پ خ هم در خدمتیم
پخ شد خدمتتون
-
تعداد تشکر ها از mchteh به دلیل پست مفید
-
دوست گرامی چون بنده تازه واردم در این انجمن نمیتونم پخ ارسال کنم اگه از طریق یاهو میل یا مسنجر باهم در ارتباط باشیم تشکر میکنم
apple.irani@yahoo.com
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mchteh
پخ شد خدمتتون
پاسخ ایمیل شما ارسال شد
-
-

نوشته اصلی توسط
mohammadd
دوست گرامی چون بنده تازه واردم در این انجمن نمیتونم پخ ارسال کنم اگه از طریق یاهو میل یا مسنجر باهم در ارتباط باشیم تشکر میکنم
apple.irani@yahoo.com
- - - Updated - - -
پاسخ ایمیل شما ارسال شد
سپاس
پاسخ ارسال شد
موفق باشید
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohammadd
سلام خدمت دوستان
راه های ارتباطی هم :
ترجیحااااا :
apple.irani@yahoo.com
پ خ هم در خدمتیم
حدود 7 نمونه کار موجود است که در صفحه اول هستند.
اگر نیاز به اطلاعات بیشتر داشتید در پرتال کاربران هزارنویس با واحد طراحی سایت مکاتبه فرمایید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-