نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: استفاده از vps برای چند سایت

عضو جدید pabarja110 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

52 استفاده از vps برای چند سایت

سلام
    من با هاست خیلی کار کردم ولی با vps نه!
    قصد دارم یه vps خریداری کنم تا فایل هامو روش میزبانی کنم. علت اینکارم هم امکانات بیشتر و سرعت بیشتر هست.
    یه چند مورد سوال داشتم که ممنون میشم به این تازه کار راهنمایی کنید.

1- من دوتا هاست دانلود دارم با ادرس های متفاوت (دایرکت ادمین). میتونم هر دوشون رو روی این سرور مجازی بیارم به طوری که از حجم اینترنتیم چیزی مصرف نشه؟؟

2- اگه تو سرور مجازی میشه مثلا موزیک گوش داد؟ البته بدون کم شدن حجم اینترنت.

3- میشه دیگه کنترل پنل نخرم؟ چون هاست ها دایرکت ادمین هستن و قصد دارم با استفاده از آموش ها دیگه کنترل پنل نخرم و خرجم کمتر دربیاد.

فعلا همینا تو ذهنم بود

2. # ADS

عضو انجمن sssoheil آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    241
    تشکر تشکر شده 
    1,201
    تشکر شده در
    806 پست

پیش فرض پاسخ : استفاده از vps برای چند سایت

درود

جواب سوالاتتون رو به ترتیب میدهم.

1)بله میتونید انتقال بدید روی سرور مجازی و اگر منظورتون از حجم اینترنت حجم اینترنت خانگی است قاعدتا ارتباطی به اینترنت شما ندارد ولی مسلما کار کردن در ریموت سرور مجازی مقداری از حجم اینترنت شما را مصرف میکند.

2)میشه موزیک گوش داد ولی نه با کیفیت و روانی pc.ضمن اینکه گوش دادن موزیک در ریموت سرور مجازی مقدار بیشتری از حجم اینترنت شما را مصرف میکند نسبت به حالت عادی که کار میکنید.

3)بله نیازی به کنترل پنل نیست .با کانفیگ وب سرور و یک سری تنظیمات دیگر میتوانید سرور مجازی را به هاست تبدیل نمایید و میزبانی سایت های خود را انجام دهید و یا به عنوان هاست دانلود استفاده نمایید.
    شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188
    موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
    مدیریت:علیرضا فقیه

4. تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید

عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

پیش فرض پاسخ : استفاده از vps برای چند سایت

با درود و احترام.
    1- من دوتا هاست دانلود دارم با ادرس های متفاوت (دایرکت ادمین). میتونم هر دوشون رو روی این سرور مجازی بیارم به طوری که از حجم اینترنتیم چیزی مصرف نشه؟؟
    بله خیلی راحت با ویندوز سرور و حتی بدون ویندوز سرور (از طریق php)
    2- اگه تو سرور مجازی میشه مثلا موزیک گوش داد؟ البته بدون کم شدن حجم اینترنت.
    خیر چندان مرتبط نیست سوالتون و شما برای گوش کردن موسیقی به هر حال باید دانلودش کنید پس نمیشه گفت این روش بهینه تر هست.
    3- میشه دیگه کنترل پنل نخرم؟ چون هاست ها دایرکت ادمین هستن و قصد دارم با استفاده از آموش ها دیگه کنترل پنل نخرم و خرجم کمتر دربیاد.
    اگر منظورتون استفاده از پنل نال شده (کــرک) هست به هیچ وجه ما پیشنهاد نمیدیم و بهتره 15 هزار تومان هزینه کنید اما کارتون اصولی باشه و اگر هم میخواید از طریق ftp کار کنید بازم موردی نیست اما بنده پیشنهاد میکنم از دایرکت ادمین استفاده کنید (اینجا بعضی از همکاران زیرقیمت میدن).

پیروزباشید.
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

6. تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)