-
عضو جدید
چگونه می توان فایل با نام سایت خود برای دانلود ساخت ؟
سلام
ببخشید که موضوع یه خورده مبهم نوشتم چون نمی دونستم دقیقا برای چنین موضوعی چه چیزی بنویسم .
من یه سایت دارم که به دلیل وجود لینک های دانلود زیاد لینک های زیادی از وب من خارج می شه که برای سایت من خیلی مضره . می خوام بدونم چطور می شه یه بخش آپلود مخصوص سایت ساخت مثلا اگه سایت من blog.ir باشه لینکی که از اون برای دانلود خارج می شه مثلا dl.blog.ir بشه که لینک خروجی محسوب نشه و اگه کسی لینک رو کپی کرد ورودی برای من حساب بشه .
من یه خورده مبتدی هستم لطفا مبتدیانه جواب بدید
-
-
May 20th, 2015 20:39
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : چگونه می توان فایل با نام سایت خود برای دانلود ساخت ؟
درود
اگر درست متوجه شده باشم شما دو راه دارید
1 ) تهیه هاست دانلود و ست کرد زیر دامنه خودتون در ان
2 ) اگ لینک ها رو از جای دیگری میذارید میتونید با نصب پلاگین تبدیل کنید اگر وردپرس هست ک پلین مربوطه را معرفی کنم
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
-
عضو جدید
هاست دانلود چقدر هزینه بره ؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
battle-game
هاست دانلود چقدر هزینه بره ؟
بستگی داره از شرکتی یا هاستینگی که تهیه میکنید
ولی خب معمولا 5 گیگ فصا هست از 5تا10 هزار تومان
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
-
عضو انجمن
سرور مجازی هم میتونید استفاده کنید که مزایای بهتری نسبت به هاست دانلود داره ..
-
-
عضو جدید
من فقط یه سیستم برای آپلود می خوام که به سایتی که مد نظرمه اتصال داشته باشه و آدرس دانلودش با سایتم یکی باشه ( طبق توضیحاتی که اول پست دادم ) و به دلایل زیادی کمترین هزینه رو می خوام پام بیافته .
من دو گزینه دارم یکی هستینگه و دیگری سرور مجازی کدومشون این کار رو بدون دردسرو هزینه ی کمتر انجام می دن ؟
-