سلام
تصمیم گرفتم سرویس میزبانی هاست رایگان راه اندازی کنم و به کاربران هاست رایگان بدم
به نظر شما کنترل پنل سی پنل باشه یا دایرکت ادمین؟
سلام
تصمیم گرفتم سرویس میزبانی هاست رایگان راه اندازی کنم و به کاربران هاست رایگان بدم
به نظر شما کنترل پنل سی پنل باشه یا دایرکت ادمین؟
کنترل پنل سی پنل به دلیل اینکه راحت تر هست کار باهاش بهتره
ولی من خودم با دایرکت راحت تر هستم
ویرایش توسط amirhasan : May 31st, 2015 در ساعت 00:03
از لحاظ کاربر سیپنل بهتر هست ولی از فشار روی سرور دایرکت ادمین فشار کمتری به سرور وارد میکنه ولی در مجموع سیپنل پیشنهاد میشه
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
درود
دوست عزیز پنل ها جز نسخه interface دستورات ssh کار دیگری نمیکنند و نوع پنل تفاوتی در کارکرد سرور ندارد.
سی پنل منابع بیشتری مصرف میکند اما تحت وب امکانات بهتری ارائه میکند اما در عوض دایرکت ادمین امکانات کمتری تحت وب ارائه میدهد اما آپدیت تر هستش و همینطور پشتیبانی از nginx و آپدیت بودن اسکذیپت ها و هزینه کمتر و عدم مشکل تجریم از مزایای این پنل میباشد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
سلام
همانطور که "nginxweb" عزیز اشاره فرمودند سی پنل امکانات و البته پلاگین های متفاوت و گوناگونی داره و کاربر پسند تر بوده و همچنین ظاهری بهتری هم دارد.
موفق باشید
هر کدام ویژگی های مخصوص خودشون رو دارند
بستگی به نوع مصرف شما داره
برای هاستینگ رایگان دایرکت ادمین رو پیشنهاد میکنم به دو دلیل زیر :
1- کم تر هاستینگهای هاست رایگان دایرکت ادمین ارائه میدن و بیش تر سی پنل هستند
2-ممکن است بعد از زیاد شدن کاربران سرور شما جواب گوی شما نباشه اما دایرکت ادمین سبک تر است و بر روی سرور فشار کم تری وارد میکند
100 البته که سی پنل...
لوازم خانگی جنوب کالا ، فروشگاه ته لنجی (کالا همراه ملوان) - ارزان و اورجینال بخرید!
هر کدوم ویژگی های مخصوص خودشون رو دارند
بستگی به کاربرش داره. برخی دایرکت ادمین و می خوان و برخی سی پنل
از نظر تحریم نبودن دایرکت ادمین بهتره.
ولی برای هاست رایگان به نظرم دایرکت ادمین با لایسنس دایمی استفاده کنید که هزینه بالا نره
..::| بیش از یک دهه |::..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)