-
عضو جدید
درخواست سرور مجازی ایران برای سایت پربازدید + کانفیگ + پشتیبانی هاست
با سلام
یه سررو مجازی ایران میخوام با کانفیگ رایگان و دایرکت ادمین نصب و فعال شده روش برای میزبانی سایت پربازدید.
- پشتیبانی سریع بسیار مهمه برام.
- معتبر بودن هاستینگ و پاسخگو بودن و کاربلد بودن. نه اینکه یه مشکل داشته باشم هاستینگ بگه منم نمیدونم چطور حل میشه برو به فلانی بگو ...
- و نمونه کار نشونم بدید از چندسایت پربازدید که دارن استفاده میکنن.
1. من تعجب میکنم که سایتم که با بازدید روزانه 10 هزارتا و انلاین 60-70 تا بود تا چند روز پیش که روی یه هاست معمولی نت فراز بوده جواب میداد ولی بردم روی یه سررو مجازی رم 4 گیگ و سی پی یو 4 هسته ای جواب نمیداد با nginex و این مزخرفات. آخه این چطور ممکنه ؟
2.میخوام هاستم طوری باشه که پشتیبانی داشته باشه من نمیخوام پشتیبانی دست خودم باشه.
3.سرور یا هاست با چه مشخصاتی مناسبه ؟
میخوام روی سایت کار کنم تا یکی از سایتهای بزرگ بشه پس باید پشتیبانی و سرویس خوبی داشته باشه.
توجه: به افرهایی که بدون مشخصات و قیمت و نمونه کار داده بشه ترتیب اثر داده نخواهد شد
با تشکر
« بسم الله الرحمن الرحیم »
-
-
May 21st, 2015 12:12
# ADS
-
پاسخ : درخواست سرور مجازی ایران برای سایت پربازدید + کانفیگ + پشتیبانی هاست
سلام
دونه دونه پاسخ میدم به مواردی که بیان کردید
>> معمولا تیکت ها سریع پاسخ داده میشه
- معتبر بودن هاستینگ و پاسخگو بودن و کاربلد بودن. نه اینکه یه مشکل داشته باشم هاستینگ بگه منم نمیدونم چطور حل میشه برو به فلانی بگو ...
معتبر بودن قضاوتش با شماست - هرگز همچینکاری انجام نمیشه
>ما به کاربرامون این قول رو دادیم که ناشناس باقی بمونن
1. من تعجب میکنم که سایتم که با بازدید روزانه 10 هزارتا و انلاین 60-70 تا بود تا چند روز پیش که روی یه هاست معمولی نت فراز بوده جواب میداد ولی بردم روی یه سررو مجازی رم 4 گیگ و سی پی یو 4 هسته ای جواب نمیداد با nginex و این مزخرفات. آخه این چطور ممکنه ؟
>> سرور شیر هاستینگ بسیار قدرتمند تر از یک سرور مجازی رم 4 هست اما با توضیحاتی که میدید احتمالا مشکل از مدیر سرور بوده که نتونسته سیستم رو له درستی کانفیگ بکنه و یا مشکل سی ام اس شماست
2.میخوام هاستم طوری باشه که پشتیبانی داشته باشه من نمیخوام پشتیبانی دست خودم باشه.
>> با پرداخت هزینه ماهانه 80 هزار تومان میتونید کل مدیریت سرور رو به ما بسپارید
>> فک میکنم پلان یکی مونده به آخر ما یا پلن آخر مناسب باشه و پنل هم دایرکت ادمین پیشنهاد میکنم بهتون irwebco.com/vps-order
میخوام روی سایت کار کنم تا یکی از سایتهای بزرگ بشه پس باید پشتیبانی و سرویس خوبی داشته باشه.
>> خوشحال میشیم میزبان شما باشیم
توجه: به افرهایی که بدون مشخصات و قیمت و نمونه کار داده بشه ترتیب اثر داده نخواهد شد
برای مشخصات و قیمت بهتره سایت رو مشاهده کنید که کامل هست و میتونید اقدام به ثب سفارش نیز بکنید
با تشکر
روز خوش موفق باشید
irwebco.com
-
-
عضو انجمن
سلام و عرض ادب
درصورت نیاز قابل ارائه سرور نیمه اختصاصی از خارج با آپتایم 100% به همراه نصب و کانفینگ رایگان میباشد
و اگر هم مایل باشید میتونیم بهتون هاست سی پنل قدرتمند با وب سرور لایت اسپید ارائه دهیم و تعداد آنلاین زیادی هم سایتتون نداره که بنظرم نیازی به سرور مجازی با این همه مخارج باشه...
-
-
عضو جدید
>> سرور شیر هاستینگ بسیار قدرتمند تر از یک سرور مجازی رم 4 هست اما با توضیحاتی که میدید احتمالا مشکل از مدیر سرور بوده که نتونسته سیستم رو له درستی کانفیگ بکنه و یا مشکل سی ام اس شماست
کانفیگ که دست مدیر سایت http://nginxweb.ir/ بوده که شماها خیلی قبولش دارید.
بررسی میکنم
-
-
عضو دائم
سلام .
اگر به دنبال کیفیت واقعی هستید و نیاز دارین سایت هاتون با بالاترین سرعت لود بشن :
http://asrhosting.com/%D8%B3%D8%B1%D...1%D8%A7%D9%86/
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=141938
* استفاده از هارد پر سرعت SSD Pro .
* پهنای باند نامحدود
* میزبانی شده بر روی زیر ساخت
* لایسنس رایگان سی پنل / دایرکت ادمین و پلسک ( نامحدود دامنه )
* کانفینگ رایگان
* مدیریبت شده و رفع مشکل
با شماره 03158134205 و یا آی دی یاهو asrhosting تماس بگیرین صحبت کنیم .
حسابداری وخرید : http://billing.asrhosting.com
^ تضمین کیفیت و در صورت نارضایتی کل هزینه برگشت خواهد خورد .
-
-
عضو انجمن
سلام
سرور درخواستی شما ماهانه 89 تومان قابل ارایه هست روی هارد sshd + کانفیگ اولیه رایگان
در مورد پشتیبانی هم دوست عزیز هیچ پشتیبانی خوبی بدون هزینه در هیچ جای دنیا یافت نمیشه در اصل شما سرور مدیریت شده نیاز دارید در این مورد با بخش فنی ما میتونید تعامل داشته باشید.
فروش ویژه سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
پورت 1 گیگ
مشاهده پلن ها
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
راه اندازی گیم سرور
فایروال سخت افزاری
دارای پنل مانیتوریگ در صورت درخواست
فروش ویژه:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
عضو دائم
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hnikdel
با سلام
یه سررو مجازی ایران میخوام با کانفیگ رایگان و دایرکت ادمین نصب و فعال شده روش برای میزبانی سایت پربازدید.
با تشکر
کانفیگ شرط اصلی است.
Pars-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 180 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 2*2.5 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 149 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)
کانفیگ رایگان
نمونه سایت موجود است ( مکاتبه کنید )
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
عضو انجمن
درود
سرویس مورد نظرتون میتونیم بهتون بدیم با کانفیگن اولیه برای شما
در مورد کانفیگن ها مشکلی نیست نمونه سایت بهتون میدیم که بازدید بسیار بالایی داره و داریم روی سرور مجازی پشتیبانی میکنیم
رم 2 برای کار شما خوب جواب میده اما اگر تمایل داشتید منابع بیشتری بهتون اختصاص میدیم.
در مورد سرور هم از دیتا سنتر زیر ساخت با پورت 1 گیگ و سخت افزار قوی در خدمتتون هستیم .
IR-Plan2048
CPU: 2core
Ram: 2 GB
HDD: 50 GB
BW: 150G
Port: 1Gbit
سیستم عامل : انتخابی
هزینه ماهانه : 60000 تومان
سفارش
نمونه سایت پر بازدید که برروی سرور مجازی هم میزبانی میشود براتون پ . خ شد.
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-