سلام به تمام دوستان عزیز.
ارزش دامین perspolistehran.ir چقدر هستش؟
سلام به تمام دوستان عزیز.
ارزش دامین perspolistehran.ir چقدر هستش؟
-------- کاش --------
با اوضاعی که این تیم دارد فکر میکنم بیشتر از 50 هزار تومان ارزش نداشته باشد .
دوست عزیز از 50 تا 100 تومان { میخوام خدمتتون یک پیشنهاد بدم ; این تیم از نظر طرفدار رتبه اول داره اگر خواستید بخرید یک جامعه مجازی در حد 500 تومان بدین طراحی کنند و مطمئن باشید بعد از دو ماه رتبه الکسا میره زیر 5 هزار ... }
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
با توجه به شکست های پیا پی پرسپولیس یک ریال هم ارزش نداره .
البته کلا دامنه ارزش نداره چون برند پرسپولیس حساب میشه و هر لحظه باشگاه پرسپولیس میتونه دامنه رو ازتون پس بگیره .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
به نظر من 10 هزار تومان مناسب است.
دوست عزیز دامنه به صورت نام تیم هست و این دامنه از 200 هزار تومان تا 2 میلیون تومان میشه قیمت داد !
دامنه به صورت روند و باشگاهی هست و ارزشش خیلی زیاد هست و حرف دوستان که میگن ارزش نداره ! خیلی هم ارزش بیشتری دارد .
یک دامنه روند که میخوای بخری میدن 200 300 هزار تومان یکم هم روندتر بود میدن 600 700 هزار تومان !
موفق باشید .![]()
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
دوستای عزیزی که بر اساس جدول لیگ قیمت میزارید روی دامین باید بگم که کلا لیگ ایران روز به روز بدتر میشه و اوضاع لیگ افتضاهه.
معمولا قیمت دامین بر اساس رنک + الکسا + سابقه دامین و مهمتر از همه جذب کاربر گزاشته میشه.
اگر بر اساس جدول لیگ میخواید قیمت بزارید پس من صبر کنم پرسپولیس اومد اول لیگ دامین رو با قیمت 20میلیون بگیرم بفروشمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-------- کاش --------
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
به احتمال 99% میخوام سایت پرسپولیس رو بیارم بالا اخبار ، گالری ، مسابقات آینده ، گذشته پرسپولیس کلا همه چی چون خودم طرفدار پرسپولیسم علاقه ای که دارم میدونم میشه سایت خوبی رو بیارم بالا.
بابت قیمت هم باید بگم دامین پرسپولیس خالی اینطور که قبلا شنیدم 6 میلیون فروش رفته.
-------- کاش --------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)