-
عضو جدید
خطایی سایت ioncube
سلام دوستان من سایتم قسمتی که سیستم whmcs نصب شده این خطا رو میده کسی میدونه چجوری باید برطرف کنم ؟
Site error: the file /home/user/public_html/portal/index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.4.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.
اینم عکسش :
http://s6.picofile.com/file/8186633042/Untitled_1.png
-
-
May 4th, 2015 14:24
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : خطایی سایت ioncube
سلام
روی هاست و سرورتون این برنامه نصب نیست باید نصب کنین
ارادت
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
007
سلام
روی هاست و سرورتون این برنامه نصب نیست باید نصب کنین
ارادت
سلام نه آخه عزیز بقیه کاربران هم از whmcs استفاده میکنن چرا اون ها اینجوری نیست و فقط من اینجوری شده ؟
-
-
عضو انجمن
سلام نموونه ارسال کنین
از سایت خودتون و سایتهایی نصب هست و مشکلی ندارن.
اراذت
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
007
سلام نموونه ارسال کنین
از سایت خودتون و سایتهایی نصب هست و مشکلی ندارن.
اراذت
بفرمائید این سایت هم روی سروری هست که ما هستیم و از سیستم whmcs استفاده میکنه کلیک کنید
لازم به ذکر هست من میتونم وارد قسمت مدیریت whmcs بشم اما ناحیه کاربری این خطا رو میده
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
داده گستر هاستینگ کو
بفرمائید این سایت هم روی سروری هست که ما هستیم و از سیستم whmcs استفاده میکنه
کلیک کنید
لازم به ذکر هست من میتونم وارد قسمت مدیریت whmcs بشم اما ناحیه کاربری این خطا رو میده
س
اگر روی هاست امکان انتخاب نوع پی اچ پی رو دارین دانگرید کنین به 5.2 تنها چیزی هست به ذهنم میرسه
شاید امکان انتخابش باشه و این فردم از نسخه ی قدیمی پی اچ پی برای بی نقص اجرا شدنش استفاده میکنن.
.درضمن ممکن هست از اسکریپتم باشه چون بعضی از اسکریپت ها برای
اجرا به مسیردقیق فایل Php.iniدارند و اگر ادرس مربوطه رو نداشته باشند ممکن است از این ایرادات گرفته شود.
درضمن میشه اینکارم کرد فایل php.iniرو باز کنین این رو درونش قرار بدین و یا مورد قبلی رو ویرایش کنین به این شکل که درج کردم
zend_extension=”/usr/local/IonCube/ioncube_loader_lin_5.4.so”
ارادت
ویرایش توسط 007 : May 4th, 2015 در ساعت 15:04
-
-
عضو دائم
سلام
احتمالا امکان انتخاب نسخه و تنظیمات php هست. اگه نسخه 5.6 انتخاب کردید روی 5.5 یا پایینتر قرار بدید.
اگه ionCube Loader تیک نداره فعالش کنید.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-

نوشته اصلی توسط
داده گستر هاستینگ کو
بفرمائید این سایت هم روی سروری هست که ما هستیم و از سیستم whmcs استفاده میکنه
کلیک کنید
درود کش مرورگرتون پاک کنید ببینید درست میشه
این خطا مربوط به نصب نبودن اون برنامه هست
با ایپی دیگه هم تست کنید
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
داده گستر هاستینگ کو
سلام نه آخه عزیز بقیه کاربران هم از whmcs استفاده میکنن چرا اون ها اینجوری نیست و فقط من اینجوری شده ؟
احتمالا ، PHP Selector نصب نکردید ؟؟؟
خروجی php -m و php-v رو بزارید .
-