-
April 22nd, 2015, 02:01
گرفتن نمایندگی هاستینگ و واگذاری هاست
سلام دوستان
قصد دارم نمایندگی هاستینگ شرکتی رو بگیرم برای حدود بیست تا سایت شایدم کمتر بهشون هاست واگذار کنم و مبلغی رو دریافت کنم
قصد راه انداختن یه شرکت هاستینگ و ... رو ندارم و این تعداد سایت هم همه دوستانم هستن
در زمینه نمایندگی هاست و ... صفر کیلومتر هستم و هیچی نمیدونم!!
ممکنه دوستان باتجربه منو کمی راهنمایی کنن که چه منابعی رو باید مطالعه کنم یا یاد بگیرم و برای ایاد یه نمایندگی هاستینگ باید چیا بلد باشم و از کجا شروع کنم؟؟
واقعا ازتون ممنون میشم اگر کمکم کنید
نیاز با یادگیری سرور و ... هست برای مدیریت و نمایندگی هاستینگ؟؟
-
-
April 22nd, 2015 02:01
# ADS
-
April 22nd, 2015, 02:55
پاسخ : گرفتن نمایندگی هاستینگ و واگذاری هاست

نوشته اصلی توسط
severus
سلام دوستان
قصد دارم نمایندگی هاستینگ شرکتی رو بگیرم برای حدود بیست تا سایت شایدم کمتر بهشون هاست واگذار کنم و مبلغی رو دریافت کنم
قصد راه انداختن یه شرکت هاستینگ و ... رو ندارم و این تعداد سایت هم همه دوستانم هستن
ممکنه دوستان باتجربه منو کمی راهنمایی کنن که چه منابعی رو باید مطالعه کنم یا یاد بگیرم و برای ایاد یه نمایندگی هاستینگ باید چیا بلد باشم و از کجا شروع کنم؟؟
باسلام
نمایندگی هاست با پنل Cpanel/whm نیاز به مهارت خاصی نداره یعنی دانش فنی نیازی نیست.
باید چیزای ابتدایی این کنترل پنل بدونید مثلا نحوه ایجاد اکانت در whm یا نحوه ساختن پکیج های مختلف یا نحوه ترمینت کردن اکانت و اموزش های از این قبیل که در گوگل سرچ بزنید پیدا میشه زیاد هم هست. لینک زیر برید تا قسمتی میتونه مفاهیم کنترل بهتون یاد بده
آموزش کار با پنل نمایندگی هاست – سی پنل / WHM
موفق باشید
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2015, 09:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
severus
سلام دوستان
سلام و احترام
در صورت نیاز به پشتیبانی 24 ساعته واقعی و آپتایم نزدیک به 100 در خدمتیم نیاز به آموزش خاصی نیست و آموزشهای اولیه از سوی همکاران بخش فنی ما به شما آموزش داده خواهد شد.
در خدمتیم
http://modiranhosting.ir/cp
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-
-
April 22nd, 2015, 11:26
عضو انجمن
نیاز به آموزش خاصی ندارید
در صورنی که 10% با کلمات انگلیسی آشنا باشید خودتون میتونید چیزی که نیاز دارید و از تو پنل پیدا کنید
آی دی یا هو من masterphp_com
در صورتی که سوالی تو قسنتی از پنل داشتین میتونم کمکتون کنم
-
تعداد تشکر ها ازmasterphp به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2015, 12:48
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
severus
سلام دوستان
سلام
به نظر من حتماً از سایت میهن وب هاست دیدن کنید و پنل های نمایندگیش رو ببینید
جزو برترین شرکت های هاستینگ هست در ایران ، پشتیبانی بسیار قوی و عالی دارند ، بنده 4 سال هست که هاستینگ دارم ازشون و برای همه ی کارهام از این شرکت سرویس می گیرم
توصیه می کنم شما هم حتماً چک بفرمایید
سپاس
When You,re With
Us You,re Life Will
Plus Plus www.lifepp.ir
برنامه نویسی : سی شارپ * سی پلاس پلاس * جاوا * اندروید * ASP
راه اندازی سایت با
وردپرس و
قالب اختصاصی
-
-
April 22nd, 2015, 14:08
عضو انجمن
با سلام و خسته نباشید .
نیاز های اولیه و اشنایی کار با پنل مورد نظر هست .
شما میتونید اول کمی در مورد : cpane l / whm / whmcs / direct admin کم و بیش همین ها راست کار شما برای شروع هست ، رو یاد بگرید و بعد دست به کار بشید .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از sor به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2015, 14:20
عضو انجمن
سلام
در حال حاضر شما میتونین هر مشکلی داشتین توی نت سرچ کنین
برای هاستینگ هم پیشنهاد میکنم اگر اطلاعات کافی ندارین (تا زمانی که در زمینه امنیت و ... اطلاعات کسب کنید) از whmcs نا ل شده استفاده نکنین....
موفق باشین
-
تعداد تشکر ها از mohammadali3517 به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2015, 14:22
عضو دائم
سلام
مناسبترین پنل ها دایرکت ادمین و سی پنل هستند. سخت نیست. اما بهتره حداقل از طریق نسخه های دمو این دو محصول مقداری با منوها و عملکردشون آشنا بشید بعد.
چون فردا نمیتونید که برای هر مورد کوچکی تیکت بدید و هاستینگ کار کاربران شما رو براتون انجام بده!
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2015, 15:02
من قبلا با سی پنل و دایرکت ادمین برای سایتی که داشتم استفاده کردم فرقی بین سی پنل نمایندگی و هاست هست؟؟
-
-
April 22nd, 2015, 18:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
severus
من قبلا با سی پنل و دایرکت ادمین برای سایتی که داشتم استفاده کردم فرقی بین سی پنل نمایندگی و هاست هست؟؟
وقتی شما نمایندگی(ریسلر) لینوکس بگیرید یه پنل مدیریتی دارید به اسم whm و کاربران زیر مجموعه شما از cpanel استفاده میکنن
-
تعداد تشکر ها از mshoja به دلیل پست مفید