-
April 28th, 2015, 16:06
دیتاسنتر XLHost بهتر است یا کانتینیوم ?
سلام میخوام از دیتاسنتر های امریکا استفاده کنم ، به سرویس مجازی برای وب سایتم نیاز دارم
بنظر شما دیتاسنتر XLHost پرقدرت تر و پر سرعت تر هست یا کانتینیوم ؟؟ چرا ؟
برای وب سایتم میخام و نمیخوام مستقیما از دیتاسنتر بگیرم میخوام از شرکتای ایرانی تهیه کنم ، لطفا راهنماییم کنید
-
-
April 28th, 2015 16:06
# ADS
-
April 28th, 2015, 16:08
عضو انجمن
پاسخ : دیتاسنتر XLHost بهتر است یا کانتینیوم ?
سلام
xlhost هاست به نظرم بهتر هست.
ولی من اگر از آمریکا بخوام برای هاستینگ استفاده کنم از سینگل هاپ تهیه میکنم.
ارادت
-
تعداد تشکر ها از taha_2011 به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 16:13

نوشته اصلی توسط
taha_2011
سلام
xlhost هاست به نظرم بهتر هست.
ولی من اگر از آمریکا بخوام برای هاستینگ استفاده کنم از سینگل هاپ تهیه میکنم.
ارادت
چرا xlhost بهتر است ؟
چرا سینگل هاپ رو انتخاب می کنید ؟
-
-
April 28th, 2015, 16:19
عضو انجمن
با سلام
دلیل اینکه انتخاب شما تنها این دیتاسنتر هست میتونم بپرسم؟
دیتاسنتر های زیاده دیگه هم وجود دارن...
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از M.D.A به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 16:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wle1036
چرا xlhost بهتر است ؟
چرا سینگل هاپ رو انتخاب می کنید ؟
XLHost مقرون به صرفه نیست !!!
شما وقتی همان کیفیت رو حتی بهتر، میتونید از سینگل هاپ داشته باشید چرا سراغ XLHOST بروید ؟
بنده خودم حدودا 2 ماهه از سینگل هاپ یک سرور اختصاصی دارم پورتی که سینگل هاپ بهم میده را هیچ جا ندیدم !!!
از ovh فرانسه که تو اروپا هست با آی دی ام بهم 112 داد !
-
-
April 28th, 2015, 16:25

نوشته اصلی توسط
M.D.A
با سلام
دلیل اینکه انتخاب شما تنها این دیتاسنتر هست میتونم بپرسم؟
دیتاسنتر های زیاده دیگه هم وجود دارن...
موفق باشید
خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که دیتاسنتر های امریکا بهتر از جاهای دیگه هستن از نظر سخت افزار های اپدیت و ....
XLHost خیلی تعریفشو شنیدم و کسی نبوده ازش بد بگه و یک هفته از یه جایی ازش سرور داشتم سرعتش خوب بود ولی از شانس بد من اون شرکت که از این دیتاسنتر سرویس میداد پشتیبانیش در حد بوق بود که مجبور شدم ترکش کنم ، خاستم از جاهای دیگه بگیریم که هر شرکتی رو نگاه میکردم دیتاسنتر های امریکاش روی کانتینیوم بود الان میخاستم بین این دوتا یکی رو انتخاب کنم ، ولی خب اگه پیشنهاد دیگه ای باشه می پذیرم
-
-
April 28th, 2015, 16:27
عضو انجمن
بنده هم منکر کیفیت خوب xlhost نیستم چون داره پول بیشتری می گیره این طبیعی رضایت مشتریانش را جلب کند.
ولی پیشنهاد میکنم از سینگل هاپ آمریکا هم تست بفرمایید.
ارادت
-
-
April 28th, 2015, 16:29

نوشته اصلی توسط
wle1036
سلام میخوام از دیتاسنتر های امریکا استفاده کنم ، به سرویس مجازی برای وب سایتم نیاز دارم
برای وب سایتم میخام و نمیخوام مستقیما از دیتاسنتر بگیرم میخوام از شرکتای ایرانی تهیه کنم ، لطفا راهنماییم کنید
سلام
بنده فروشنده از هر دو دیتاسنتر هستم. و برای من منفعتی نداره از هر کدوم بخوام تعریف خاصی بکنم.
به طور کلی علاقه من به Continuum خیلی بیشتر از Xlhost هست. به همین دلیل سعی کردم چند سرور هم در کانتینوم کولو کنم. در کنار سرورهای کولو خودم سرورهای خود دیتاسنتر رو هم به فروش میرسونم.
شبکه کانتینوم بعد از maintance اخیر خودشون خیلی عالی شده و تمامی مشکلات سابق حل شده و به طور یقین میشه گفت تا چند سال دیگر دان تایم جدی شاهد نخواهیم بود. از طرفی سرور روم xlhost هم خدمات مناسبی میده و جناب سعید خرازی یکی از مهره های قوی این دیتاسنتر محسوب میشند.
ولی دیتاسنتر کانتیوم از نظر ساپورت بسیار بسیار قوی داره کار میکنه و تقریبا حداکثر مدت زمان پاسخگویی 2 ساعت بوده و کارها خیلی فوری انجام میشه. از نظر قیمت نیز کانتینوم مقرون به صرفه تر از xlhost میباشد.
بعضی مواقع وجود سخت افزار و شبکه بهتر و همچنین از همه مهمتر ساپورت بسیار قوی و با دانش فنی خیلی بالا باعث میشه شما به سمت یک شرکتی بیشتر تمایل نشون بدید.من با کانتینوم و انعطافش خیلی بیشتر احساس راحتی در بیزنس میکنم تا xlhost !
-
تعداد تشکر ها ازms96 به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 16:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wle1036
خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که دیتاسنتر های امریکا بهتر از جاهای دیگه هستن از نظر سخت افزار های اپدیت و ....
XLHost خیلی تعریفشو شنیدم و کسی نبوده ازش بد بگه و یک هفته از یه جایی ازش سرور داشتم سرعتش خوب بود ولی از شانس بد من اون شرکت که از این دیتاسنتر سرویس میداد پشتیبانیش در حد بوق بود که مجبور شدم ترکش کنم ، خاستم از جاهای دیگه بگیریم که هر شرکتی رو نگاه میکردم دیتاسنتر های امریکاش روی کانتینیوم بود الان میخاستم بین این دوتا یکی رو انتخاب کنم ، ولی خب اگه پیشنهاد دیگه ای باشه می پذیرم
بله XLHost خوب هست اما بنده پیشنهاد میکنم تنها به نام دیتاسنتر توجه نکنید...
بیشتر باید به نوع سرویس و کیفیت کار سرویس دهنده خودتون توجه کنید تا دیتاسنتر
به این خاطر که دیتاسنتر هرچی هم خوب باشه وقتی سرویس دهنده شما مدیریت خوبی نداشته باشه و یا اورسل داشته باشه
شما از بهترین دیتاسنتر بدترین کیفیت را تجربه خواهید کرد...
و در مورد دیتاسنتر کانتینیوم هم که فرمودید خیلی ها ازش سرور دارن دلیلش در درجه اول ارزان قیمت بودن سرور هاشون هست...
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از M.D.A به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 16:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
wle1036
سلام
برای مجازی سازی xlhost پیشنهاد نمیشود
چون انتخاب های بهتری هم هست
کانتینیوم از نظر پرت فوق العاده هست
اما قیمت کمی بالا هست
ویپی اس های مورد نظر برای چه کاری هستند
ویپ ....ان
ه ک
تور ر ر ر نت
.... ؟
چقدر می خواهید هزینه کنید ؟
ویرایش توسط company_hosting : April 28th, 2015 در ساعت 19:31