-
August 16th, 2010, 16:52
راهنمایی برای vps ویندوز
سلام دوستان
من روی سرورم یک VPS ویندوز 2003 نصب کزدم و برنامه NTTACKPLUS هم ریختم حالا می خوام روی این VPS بتونم هاست بدم
احتیاج یه یک لایسنس plesk دارم . از کجا میتونم این license رو تهیه کنم؟ قیمتش ****؟ در صورت نصب تمام موارد رو خودش نصب میکنه یا باید تمام برنامه ها تک تک نصب شه مثل SQL SERVER چون nttackplus نصب هست مشکلی بوجود نمیاد؟
اگر میشه راهنمایی کنید
-
-
August 16th, 2010 16:52
# ADS
-
August 16th, 2010, 18:39
پاسخ : راهنمایی برای vps ویندوز
همه چی رو خود پلسک نصب میکنه.
لایسنس برای چند دومین لازم دارید که قیمت بدم؟
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
August 16th, 2010, 19:52
زیاد نمی خوام کمترین حدش . 10 دومین کافیه (5 تا نیاز دارم) - آموزش نصبش رو هم دارید؟
-
-
August 16th, 2010, 20:03
ما سی دومینشو داریم ماهی 25000 تومن.
نصبش هم خیلی سادست. مثل یک نرم افزار معمولی روی ویندوز.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
August 16th, 2010, 22:03
عضو انجمن
سلام
پلسک سیستم مدیریتی بسیار ضعیف و مشکل داری هست... خیلی اذیتتون میکنه... آخرش پشیمون میشید... ضمن اینکه سیستم آدرس دهی ویندوز و لینوکس فرق داره، کمتر کسی دنباله هاست ویندوزی میگرده... اگر میخواید هاست بدید، یه سرور مجازی ویندوزی سبک برای وی* ^پی ان تون بگیرید، یه سرور مجازی هم مطابق با نیازتون برای هاستینگ... البته اگر میخواید سایت های شخصی خودتون رو هاست کنید و آماتور هستید بهتره یه ریسلر هاستینگ بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید... هم ارزونه هم دردسر ندارید...
و اما، برای لایسنس پلسک، اونایی که از XLHOST سرور دارن میتونن 100 دامینشو بخرن 8 دلار و با پاورپک 13 دلار، حالا معادل قیمتش به تومان رو حساب کنید... (باید با قیمت دلار پی پال یا ویزا حساب کنید)
نصبش هم توی خود سایت پلسک هست... فقط چنتا کلیک هست... البته توی نسخه های قدیمش باید اول IIS و Microsoft DNS Server رو خودتون دستی نصب کنید...
-