ببینید وقتی هکری شل کد آپلود میکنه روی یک هاستی اکثرا دسترسی لازم برای آپلود فایل و ... رو داره
اما من سایت یکی رو تست کردم بعد از آپلود شل امکان انجام هیچ کاری نبود! یعنی تمام پرمیژن ها قرمز رنک شده بودند و فقط read only بودن و نمیشد کوچکتریم کاری کرد
چطور میشه آدم هاستشو اینطوری کنه
با خاموش کردن safe_mod ?
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
خوب نمیشه که کاری نکرد.
از suphp استفاده میکنم ، توابع رو هم بستم ، تقریبا همه کارهای ضروی رو انجام میدم ولی الان رو 2 تا سرور مختلف شل آپلود کردم روی یکی هیچ کاری نمیشه کرد روی اون یکی میشه ... این رو میخوام بدونم چی کار کرده
نخوندن فايل هاي در حوضه دسترسي اون اكانت كه تقريبا امري نا ممكن هست!مگر اينكه شما توابعي مثل fopen رو هم ببندي كه تقريبا يعني خيلي از توابع مفيد رو از كار بندازي!
وقتي يك اسكريپت php روي هاست هست ، نبايد بتونه فايل ها مجاورش رو include كنه يا بخونه؟خب شل هم همين كار رو مي كنه!
تابع show_source رو هم ببند ! زياد كارايي نداره ولي ميتونه كاربر در صورت دسترسي باهاش سورس فايل ها رو بخونه
وقتی میخواید امنیت سرور بره بالا disable_functions , safe mode on
ولی روی اون سایت که شل آپلود شده آپلود و makedir بازه ( میتونی ببندی ولی هرروز باید جواب مشتری رو بدی که فلان اسکریپت نصب نمیشه یا ... )
ولی یه راه حل خیلی خوب هم هست اینکه توسط firewall هی پی هایی که به سرور اتک میشه رو بست الان سرورهای huge اینجوریه سریع ای پی block میشه و فقط این صفحه میاد:
Your connection to this server has been blocked in this server's firewall.
You need to contact the server owner for further information.