-
April 11th, 2015, 11:57
عضو انجمن
سوال در مورد ساختن فیلم مانند (آپارات فیلیمو)
من یه سیستم با وردپرس ساختم شبیه به آدارات فیلیمو با امکانات بیشتر
استفاده رایگان از سایت + سپو سازی خوب + قرار دادن فیلم در دیگر سایت ها و وبلاگ هم
فقط تنها بدیش اینه که در حال حاضر نرم افزار پخش کننده ما اختصاصی نیست و قابلیت تنظیم کیفیت های متفاوت رو نداره
قبل از اینکه سوالاتم رو در مورد این سروریس بگم میخواستم بپرسم راه اندازی همچین سایتی به صرفه هست؟؟؟ (2 نفر رو هم استخدام کردم که برام فیلم های سینمایی بزارن و سیستم رایگان هم در اختیار اونا قرار دادم)
سوالات:
1- از چه نوع اینترنتی برای آپلود فیلم ها استفاده کنیم که سرعتش بالا باشه و بتونیم روزانه حدود 10 گیگ فایل رو با قیمت مناسب آپلود کنیم؟
2- از کدوم شرکت سرور بگیریم که بتونه با قیمت مناسب چند سرور بزرگ رو برامون یکی کنه که مثلا اگه هزاران ترابایت هم فیلم آپلود کنیم با مشکل مواجه نشیم؟
اگه نکاتی هست که باید بهشون توجه کنم لطفا بهم بگید
-
-
April 11th, 2015 11:57
# ADS
-
April 11th, 2015, 12:46
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد ساختن فیلم مانند (آپارات فیلیمو)
دوست عزیز با توجه ب وجود رقیبی مثل آپارات و سایت های دیگه حتما باید ی ایده خیلی خاص و جدید داشته باشید تا بازدید کنندگان ب سمتتون بیان
-
تعداد تشکر ها ازmshoja به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2015, 13:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mshoja
دوست عزیز با توجه ب وجود رقیبی مثل آپارات و سایت های دیگه حتما باید ی ایده خیلی خاص و جدید داشته باشید تا بازدید کنندگان ب سمتتون بیان
سایت آپارات فقط کلیپ میزاره و در زمینه کلیپ میهن ویدیو هم هست
اما چیزی که من میخوام راه اندازی کنم کنم فقط فیلم سینمایی هست و کاملا رایگان + در صورت تمایل میتونن فیلم رو هم از ما خریداری کنن! (براشون ارسال میکنیم)
سیستم طوری طراحی میشه که حدود 10 کشور دنیا رو در بر میگیره و مثلا در بخش افغانستان فقط فیلم های سینمایی افغانی میزاریم
الآن نمیدونم با مشکل سرور و اینترنت چیکار کنم؟؟؟
-
-
April 11th, 2015, 13:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
سایت آپارات فقط کلیپ میزاره و در زمینه کلیپ میهن ویدیو هم هست
اما چیزی که من میخوام راه اندازی کنم کنم فقط فیلم سینمایی هست و کاملا رایگان + در صورت تمایل میتونن فیلم رو هم از ما خریداری کنن! (براشون ارسال میکنیم)
سیستم طوری طراحی میشه که حدود 10 کشور دنیا رو در بر میگیره و مثلا در بخش افغانستان فقط فیلم های سینمایی افغانی میزاریم
الآن نمیدونم با مشکل سرور و اینترنت چیکار کنم؟؟؟
قبل از اینکه به فکر سرور و اینترنت باشید، به فکر مسائل حقوقی امر باشید. میدونید اگر یکی از تهیه کنندگان فیلمهایی که به رایگان برای دانلود میذارید ازتون شکایت بکنه چیکارتون میکنن؟
از آسیبی که به هنر و سینمای کشور میزنید صرف نظر میکنیم.
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2015, 13:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
قبل از اینکه به فکر سرور و اینترنت باشید، به فکر مسائل حقوقی امر باشید. میدونید اگر یکی از تهیه کنندگان فیلمهایی که به رایگان برای دانلود میذارید ازتون شکایت بکنه چیکارتون میکنن؟
از آسیبی که به هنر و سینمای کشور میزنید صرف نظر میکنیم.
خوب منم به همین مشکل فکر میکردم
فیلیمو چطوری فیلم ها رو میزاره؟؟؟
به نظر شما چطوری میتونم مجوز ارسال هر فیلم رو بگیرم؟
این نکته در مورد فیلم های خارجی (زبان اصلی) هم صدق میکنه؟
-
-
April 11th, 2015, 13:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
خوب منم به همین مشکل فکر میکردم
فیلیمو چطوری فیلم ها رو میزاره؟؟؟
به نظر شما چطوری میتونم مجوز ارسال هر فیلم رو بگیرم؟
این نکته در مورد فیلم های خارجی (زبان اصلی) هم صدق میکنه؟
به احتمال زیاد اجازه پخش رو از صاحبان اثر خریداری کرده.
علاوه بر این مورد، اگر بخواید قانونی کار کنید باید از وزارت ارشاد مجوز داشته باشید. کلا تاسیس وبسایت مالتیمدیا از نظر قانونی نیاز به مجوز داره، که برای صدور چنین مجوزی دستِ کم یکی دو بار آدم رو میبرن مکه...!
همچنین برای انتشار فیلمهای خارجی باید برای هر فیلم مجوز داشته باشید. قسمتهای مورد دار باید سانسور بشن و ...!
-
تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2015, 13:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
به احتمال زیاد اجازه پخش رو از صاحبان اثر خریداری کرده.
علاوه بر این مورد، اگر بخواید قانونی کار کنید باید از وزارت ارشاد مجوز داشته باشید. کلا تاسیس وبسایت مالتیمدیا از نظر قانونی نیاز به مجوز داره، که برای صدور چنین مجوزی دستِ کم یکی دو بار آدم رو میبرن مکه...!
همچنین برای انتشار فیلمهای خارجی باید برای هر فیلم مجوز داشته باشید. قسمتهای مورد دار باید سانسور بشن و ...!
به نظر شما قیمت هر فیلم رو چقدر میشه خرید؟ صاحبان اثر رو چطوری پیدا کنم و باهاشون تماس بگیرم؟
منظورتون از مکه کجاست؟ (لطفا در پ.خ بهم بگید)
-
-
April 11th, 2015, 13:49
عضو انجمن
سلام اگر تمايل داشته باشيد هم در رابطه با مجوز و ارتباط با صاحبين اثر هم سرور ميتونم بهتون كمك كنم .
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
-
تعداد تشکر ها از serverhaa به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2015, 13:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
serverhaa
سلام اگر تمايل داشته باشيد هم در رابطه با مجوز و ارتباط با صاحبين اثر هم سرور ميتونم بهتون كمك كنم .
چطوری؟
به نظر شما هزینه خرید هر فیلم چقدر میشه؟
-
-
April 11th, 2015, 13:54
عضو انجمن
قطعا تهيه كنندگان و مديران شركت فرهنگي تحت هيچ شرايطي حقوق فيلم رو به شما نميفروشن و شما بايد باهاشون توافق كنيد
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
-