با سلام خدمت همه

همون طور ک می دونید ای وب هاست مشکلات زیادی داره.یکیش فعال نبودن فول بکاپ و امنیت بسیار پایین ک طی یکسال چند بار هاست ویروسی و فایل ها دستکاری شد
حدود یه هفته مونده به اتمام سرویس درخواست فول بکاپ کردم ندادن.خاستم دستی انتقال بدم ک خطا می داد و نشد.
تا اینکه دیشب زمان سرویس تموم شد و سایت ساسپند شد.گفتن بعد اتمام سرویس اصلا بکاپ نمیدیم.

مشکلاتی ک من با ای وب هاست داشتم:
1- ناشی بودن پشتیبانی جوری ک همون روز اول ک سایتم رو انتقال میدادم با کلی مشکلات روبرو شدم
2- بازگرداندن بکاپ قبلی بدون اطلاع مشتری - چندین بار اطلاعات کلی کاربر از بین رفت
3-امنیت بسیار پایین ؛ چندین بار فایل های هاست و ایندکس دستکاری شد.جالب اینجاست حاضر نشدن کوچولو پیگیری کنن ک مشکل چی بوده! فقط گفتن مربوط به مدیریت محتوا میشه.در حالی که طی 6 سال همچین مشکلی نداشتم
4- بی مسئولیت بودن پشتیبانی ؛ با ی جمله کوتاه و سرسری تیکت رو جواب میده بلافاصله تیکت رو میبنده و کاربر قادر به پاسخگویی نیست
5- فعال نبودن فول بکاپ و ارائه ندادن ان در هر زمان چه قبل اتمام سرویس و چ بعد اتمام سرویس

با این حال با پلیس فتا تماس گرفتم و جریان رو گفتم
گفتن که اگه سرویستون تموم شده بله حق با اوناست
ولی حق ندارن فول بکاپ رو غیر فعال کنن و در صورت غیر فعال کردن موظفن هر لحظه که مشتری خاست در اختیار اون قرار داده بشه.
گفتم بله مدارکش هم موجود هست سیو کردم که چند بار درخواست فول بکاپ کردم
گفتن یه شکایت تنظیم کن مدارک رو پیوست کن بیار.

حتی قبل این کار چند بار خواهش کردم اصرار کردم ولی جواب نداد.