-
March 16th, 2015, 11:22
عضو دائم
چند مشکل در ubuntu
باسلام
بنده چند مشکل در اوبونتو داشتم درصورت امکان راهنمایی کنید:
درضمن ورژن : ۱۴.۰۴
۱)نرم افزار های wine / team viewer /skype نصب نشد همه ارور داد که پکیج های مورد نیاز بامشکل مواجه هست
۲)درزمان نصب خیلی از پکیج ها با apt-get ان ها لازمه هایی دارند (پیش نیاز) به همین دلیل با خطا مواجه میشوم
۳) کیبورد فارسی نقص هایی دارد مثلا "همزه با پایه ی" و .... راه حلی دارید؟؟
۴)کم کردن فرکانس پردازنده : در ویندوز برای لپ تاپ امکان کم کردن فرکانس وجود دارد که باعث خنک ماندن و ... در پردازنده میشود از انجایی که من بیش از نیمی از قدرت پردازنده را نیاز ندارم
میخواستم کلاک ان را کاهش دهم تا لپتاپ داغ نشود و مصرف باطری کاهش یابد
باتشکر
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2015 11:22
# ADS
-
March 16th, 2015, 14:58
عضو انجمن
پاسخ : چند مشکل در ubuntu
برای اسکایپ می تونید از طریق software manager اقدام کنید و نصب کنید.
مشکل apt هم با همون software manager قابل حل شدن هستش.
بقیه مواردی که گفتید رو اطلاعی ندارم.
ما هم یک سری مشکل داریم :
درگاه subwoofer کار نمی کند و چند باری سعی کردم درست کنم اما کلا صدا قطع شد و همچنین نمی توانم با کلید های fn+f2,f3,f4,f5f6 کار کنم
-
-
March 16th, 2015, 15:07
عضو دائم
-
-
March 16th, 2015, 15:12
سلام
یکسری موارد رو پ.خ کردم.
اما برای این مشکل ،دستور زیر را تست کردید؟
- - - Updated - - -
همینطور برای اجرای team viewer پیشنهاد می کنم wine را از قبل نصب کنید چون بعضی library ها هنگام نصب wine روی سیستم نصب می شوند و این چنین مشکلات برایتان پیش نمی آید.
(نرم افزارهایی مثل Google picasa و team viewer و... که بصورت native برای لینوکس نیستند از library های wine استفاده می کنند ، برای همین عرض کردم)
-
-
March 16th, 2015, 15:18
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2015, 15:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
LIAN2
سلام
یکسری موارد رو پ.خ کردم.
- - - Updated - - -
همینطور برای اجرای team viewer پیشنهاد می کنم wine را از قبل نصب کنید چون بعضی library ها هنگام نصب wine روی سیستم نصب می شوند و این چنین مشکلات برایتان پیش نمی آید.
(نرم افزارهایی مثل Google picasa و team viewer و... که بصورت native برای لینوکس نیستند از library های wine استفاده می کنند ، برای همین عرض کردم)
باسلام و تشکر
جناب مشکل را در پست اول ذکر کردم با نصب wine هم مشکل دارم!
دستوری هم که گفتد قبلا تست شده مشکلی را برطرف نکرده
-
-
March 16th, 2015, 15:53
عضو انجمن
براتون در رابطه با کاهش فرکانس پردازنده جستجو کردم ببینید بدردتون میخوره ؟
https://wiki.debian.org/HowTo/CpuFrequencyScaling
-
تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2015, 17:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sheagle
باتشکر از شما
متاسفانه کمی بی دقتی کردم یک جا گفته بود ترمینال را ببندید ولی من نبستم و y زدم
در چند لحظه کل برنامه ها حذف شد و unity هم خراب شد(لانجر ناپدید شد و منوی بالا و ...)
همه چیز رفت فقط یک بک گراند ماند!
فقط control+alt+f1,f2.. کار میکرد با ان هم مشکلی حل نشد دستور pkill -u username هم زدم مشکلی حل نشد
ریست و باز کردن در حالت ریکاوری هم ..
خوب اما موردی نیست! فکر کنم یک جای سیستم عامل مشکل داشت ، الان در ویندوز هستم و احتمالا باید دوباره نصب کنم :دی
باتشکر از همه
- - - Updated - - -
جالب است الان که وارد ویندوز شدم با کیبورد مایکروسافت مشکل پیدا کردم بحای پ ، ئ میزنم و تغییر زبان و ... :دی
-
-
March 16th, 2015, 19:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jahromweb
باتشکر از شما
متاسفانه کمی بی دقتی کردم یک جا گفته بود ترمینال را ببندید ولی من نبستم و y زدم
در چند لحظه کل برنامه ها حذف شد و unity هم خراب شد(لانجر ناپدید شد و منوی بالا و ...)
همه چیز رفت فقط یک بک گراند ماند!
فقط control+alt+f1,f2.. کار میکرد با ان هم مشکلی حل نشد دستور pkill -u username هم زدم مشکلی حل نشد
ریست و باز کردن در حالت ریکاوری هم ..
خوب اما موردی نیست! فکر کنم یک جای سیستم عامل مشکل داشت ، الان در ویندوز هستم و احتمالا باید دوباره نصب کنم :دی
باتشکر از همه
- - - Updated - - -
جالب است الان که وارد ویندوز شدم با کیبورد مایکروسافت مشکل پیدا کردم بحای پ ، ئ میزنم و تغییر زبان و ... :دی
اگر شما هم مثل من مبتدی هستید بهتره linuxmint ویرایش mate رو نصب کنید.
منم قبلا زیاد این بلاها به سرم میومد و آخر برمیگشتم روی ویندوز به همین خاطر تصمیم گرفتم از مینت استفاده کنم و جدی کار با اون رو یادبگیرم.
-
-
March 17th, 2015, 12:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LIAN2
سلام
یکسری موارد رو پ.خ کردم.
- - - Updated - - -
تیم ویور، اسکایپ و ... همگی نسخه تحت گنو/لینوکس هم دارند، نیازی به wine نیست، رایگان هم هستند
http://www.teamviewer.com/en/download/linux.aspx

نوشته اصلی توسط
sheagle
اگر شما هم مثل من مبتدی هستید بهتره linuxmint ویرایش mate رو نصب کنید.
منم قبلا زیاد این بلاها به سرم میومد و آخر برمیگشتم روی ویندوز به همین خاطر تصمیم گرفتم از مینت استفاده کنم و جدی کار با اون رو یادبگیرم.
تفاوتی ندارند، همگی دبیان بیس هستند، میتونید از کوبونتو استفاده کنید که تا حدود زیادی با ویندوز شباهت داره (نسبت به یونیتی و گنوم) البته همگی فقط سلیقه هستند.
ویرایش توسط nikit : March 17th, 2015 در ساعت 12:11
-