سلام
من میخوام یک دامنه در دایرکتی ثبت کنم ولی نمیدونم ادرس ایران را بدم یا یه ادرس الکی در خارج؟؟
اگه ایران را بدم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟
ضمنا دامنه داد کام هست
سلام
من میخوام یک دامنه در دایرکتی ثبت کنم ولی نمیدونم ادرس ایران را بدم یا یه ادرس الکی در خارج؟؟
اگه ایران را بدم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟
ضمنا دامنه داد کام هست
Direct I یک شرکت هندی هست . کار اون کاملا بدور از سیاست هست و هیچ تحریمی رو شامل هیچ کشوری نکرده و نمیکنه ...
بیشتر از 3 میلیون دامنه رو به مالکان ایرانی فروخته و سرویس دهی میکنه .
آدرس و مشخصات صحیح و کاملا دقیق بدید و مطمئن باشید هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد اومد .
* اگر هم میخواید این اطلاعات در whois دامنه شما نمایش داده نشه از سرویس رایگان Privacy Protection این registrar معتبر استفاده کنید .
دادن اطلاعات ناقص و غلط به registrar به جر به خطر انداختن مالکیت دامنه شما هیچ چیز دیگه رو نصیب شما نمیکنه .
در نتیجه هیچ وقت توصیه نمیشه اطلاعات ناقص به هیچ یک از ثبت کننده های دامنه بدید .
منم همه دومين هامو از Directi و با مشخصات دقيق ثبت مي كنم.نگران نباش
اگه مشخصات درست ندین ممکنه مشکل پیش بیاد ! (اگه اون مشخصات غیر واقعی اتفاقا درست باشه)
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
اصلا اگه یکی از رو دشمنی ریپورت دامنه رو بده یا کسی ادعایی یا شکایتی درباره ی مالکیت کنه بلافاصله پنل دامین lock میشه ! اون وقت برای اثبات مالکیت باید مشخصات وارد شده رو اثبات کنه !
( با ارسال اسکن پاسپورت و مدارک دیگه ... )
باز هم توصیه میکنیم دوستان این قضیه رو کاملا جدی بگیرند .
تعدادی از این موارد رو ما به چشم دیدیم که واقعا آدم رو به زحمت میندازه و ممکنه دامین رو به کلی از دست بدید .
با سلام
آدرس دقیق وارد کنید چون دایرکتی تو طول سال تعدادی دامین را چک می کنه و اگر جعلی باشه مشکل واست پیش می اید.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
دايركت آي هست ايران بديد و صحيح مشكلي پيش نمياد همونطور كه ذوستان گفتن ميتونيد از whois مخفي استفاده كنيد
همچين چيزي اصلا وجود نداره با ادعاي هركسي دامين لاك نميشه مظمئن باشيد جواب ايميل رو هم نميدن. و اين كار روند خودشو داره
رجيستري ها بيكار نيستن با هر ادعايي چه درست چه غلط پاسپورت بگيرند! و اين كار زمان بر و پردردسري هست
به اين شكل نيست تمام رجيستري به طور رندوم براي بعضي دامين ها ايميل هايي با عنوان whois acuracy و مشابه ميفرسته كه فقط گوشزد ميكنه كه اطلاعات درست هست يا خير كسايي كه تعداد زيادي دامين دارند آشنا هستند. در نهايت هم با ريپورت و هفت خان رستم ممكن هست دامنه اي رو لاك كنند
فايل پيوست شد
• این اصطلاح رو بیشتر برای من توضیح بدید ...
• یکی از اساتید ما میگفت که هیچ وقت از جملات یا کلماتی با این قدرت استفاده نکنید تو صحبت هاتون !
چون ثابت کردن نقیض اون خیلی راحته !
* براحتی مقایسه دو نقل قول از صحبت خودتون :
وهمچين چيزي اصلا وجود نداره با ادعاي هركسي دامين لاك نميشه مظمئن باشيد جواب ايميل رو هم نميدن. و اين كار روند خودشو داره
* و البته رد کامل نظر من بود .در نهايت هم با ريپورت و هفت خان رستم ممكن هست دامنه اي رو لاك كنند
البته که بیکار نیستند ! رسیدگی به شکایات از وظایف و مهم ترین کارهای اونا هست ...رجيستري ها بيكار نيستن با هر ادعايي چه درست چه غلط پاسپورت بگيرند! و اين كار زمان بر و پردردسري هست
فایل مفیدی بود .فايل پيوست شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)