-
March 21st, 2015, 01:57
عدم توانایی خوندن iso در سرور hetzner بخش Lara
سلام دوستان من یک سرور از هتزنر خریداری کردم که مینش اینتل هست و هرچی می خوام از لارا درش ایزو اوکی کنم بعد از اوکی کردن ایزو کلا نات بوتیبل میزنه ... به دی سی که میگم میگه اگر نمیتونید اوکی کنید بگید ما یک یو اس بی میزنیم و 20 یورو میگیریم اوکی میکنیم .. دوستان کلا نمیشه روی این سرور ها خودمون از لارا اوکی کنیم؟ (حالا از اس اس اچی .. جایی ) ؟
-
-
March 21st, 2015 01:57
# ADS
-
March 21st, 2015, 02:00
عضو انجمن
پاسخ : عدم توانایی خوندن iso در سرور hetzner بخش Lara
هتزنر گیر اینجور میده چند ماهه ، iso vmware مانت نمیشه و میگن که ما تضمین نمیکنیم جواب بده ، و ما پشتیبانی نرم افزاری نمیدم ، اینقدر اینو میگن تا مجبور بشید درخواست بدید براتون iso رو بذارن
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
March 21st, 2015, 02:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mynetwork
سلام دوستان من یک سرور از هتزنر خریداری کردم که مینش اینتل هست و هرچی می خوام از لارا درش ایزو اوکی کنم بعد از اوکی کردن ایزو کلا نات بوتیبل میزنه ... به دی سی که میگم میگه اگر نمیتونید اوکی کنید بگید ما یک یو اس بی میزنیم و 20 یورو میگیریم اوکی میکنیم .. دوستان کلا نمیشه روی این سرور ها خودمون از لارا اوکی کنیم؟ (حالا از اس اس اچی .. جایی ) ؟
تنها از طریق لارا میتونید iso رو مونت کنید .
در هنگام بالا اومدن سرور باید برید توی تنظیمات مادربورد و بوت لودر رو تصحیح کنید و بزاریدش روی cd رام ؛
اینکه گفته میشه بوت نمیکنه و اینا موردی نداره .
- - - Updated - - -
پوله الکی هم ندید برای لارا.
-
-
March 21st, 2015, 02:05

نوشته اصلی توسط
meysam021
هتزنر گیر اینجور میده چند ماهه ، iso vmware مانت نمیشه و میگن که ما تضمین نمیکنیم جواب بده ، و ما پشتیبانی نرم افزاری نمیدم ، اینقدر اینو میگن تا مجبور بشید درخواست بدید براتون iso رو بذارن
خب یعنی حالا واقعا هیچ راهی غیر از درخواست به اینا وجود نداره؟
-
-
March 21st, 2015, 11:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mynetwork
دوستان میان همه حرفی میزنن بدون اینکه تجربه ای داشته باشن با کار با هتزنر ، این چند وقته هتزنر یک نوع kvm ارائه میده که قابلیت مانت ندارن ، قبلا با گذاشتن iso و یک ریست و یا f11 راحت مانت میشد.
ولی الان هرکاری کنید iso مانت بشو نیست. هتزنر هم دراین مورد پشتیبانی بهتون نمیده
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
March 21st, 2015, 13:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mynetwork
لارا رو بگیرید با بنده در تماس باشید یه چک کنم !
-