-
March 16th, 2015, 11:31
#1
تحلیل اخبار منتشر شده پیرامون آپدیت اشتباه آنتی ویروس های پاندا
تحلیل اخبار منتشر شده پیرامون آپدیت اشتباه آنتی ویروس های پاندا
دیسنا - وب سایت خبری و آموزشی شرکتها و محصولات آنتی ویروس

در پی آپدیت اشتباه آنتی ویروسهای پاندا بجزء وب سایت خبری و آموزشی دیسنا ، چندین وب سایت دیگر از جمله وب سایت تابناک نیز این خبر را به شکل جالبی منتشر کرده اند که بررسی آن خالی از لطف نیست .
آنتی ویروس Panda خودش را ویروس شناسایی کرد! + جوابیه نمایندگی Panda
بررسی خبر تابناک و جوابیه نماینده آنتی ویروس های پاندا سکیوریتی :
1- در ابتدای خبر سعی شده از شرکت و ضد ویروسهای پاندا تعریف شود .
( البته میتوان گفت به طور کلی عملکرد شرکت آنتی ویروس پاندا در مقایسه با شرکتهایی مانند شرکت شیاد و کلاهبردار کسپرسکی بهتر بوده . )
2- یکی از دلایل اصلی این تعریف ها این است که سایتهای منتشر کننده خبر عمدتآ جزئی از شبکه خبری و تبلیغاتی کسپرسکی هستند و بابت خبر و تبلیغات درآمد خوبی از فروشنده ضد ویروسهای پاندا دارند و از طرفی چندان به صلاح نیست شرکت شیاد و کلاهبردار کسپرسکی دشمن دیگری برای خودش دست و پا کند و فعلآ به شدت نیاز به همکاری این شرکتها دارد .
3- در متن خبر در حالی درباره آپدیتها و تشخیص های اشتباه ضد ویروسهایی مانند آویرا و سوفوس صحبت شده که هیچ صحبتی درباره آپدیتهای اشتباه و فاجعه بار شرکت شیاد و کلاهبردار کسپرسکی نشده !!!
( وب سایت تابناک در حالی از انتشار اخبار و گزارشات شرکتهای معتبری مانند ترندمیکرو سرباز زده است که تاکنون صدها خبر و گزارش به در تبلیغ دیگر شرکتها مخصوصآ شرکت روسی کسپرسکی و شرکتهایی که با کسپرسکی ارتباط نزدیکی دارند ، منتشر نموده است . )
( جستجوی ما برای یافتن سابقه ارائه آپدیتهای اشتباه توسط شرکت سوفوس تا این لحظه نتیجه ای نداشته است . )
ولی جوابیه فروشنده آنتی ویروس های پاندا حاوی نکات جالبی است :
// 1- در حالی مشتریان ضد ویروسهای پاندا و مهمتر از آن خود شرکت پاندا سکیوریتی تائید کرده اند که آپدیت اشتباه باعث شده ضد ویروس پاندا فایلهای خودش را به عنوان تروجان و ویروس شناسایی کند که فروشنده ضد ویروسهای پاندا منکر این موضوع شده است . //
( فروشنده پاندا مدعی شده ضد ویروس پاندا فایلهای خودش را به عنوان ویروس تشخیص نداده ، بلکه سیستم قرنطینه مشکل پیدا کرده و یک سری فایل که اتفاقآ فایلهای خود ضد ویروس هستند را قرنطینه کرده ( یعنی ویروس تشخیص داده . ) )
یعنی خودش گفته یک اتفاق نیافتاده و در آخر همان پاراگراف گفته همان اتفاقی که نیافتاده ، افتاده .
// 2- بر خلاف نظر فروشنده ضد ویروسهای پاندا که مدعی شده اصلاحیه به موقع ارائه شده ، ارائه اصلاحیه حدود 1 روز طول کشیده است . //
( در حالی که آپدیت اصلاحیه حداکثر باید ظرف 1 تا 3 ساعت ارائه شود و نه 1 روز بعد . )
( نکته : کسپرسکی بارها آپدیت اشتباه ارائه داده که در بین دفعات آپدیتهای اشتباه یکبار 3 روز و یکبار 20 روز تصحیح آپدیت طول کشیده است و در آن زمان هیچ خدمات پشتیبانی به مشتریانش ارائه نکرده است . )
( تصحیح نقص ها و آسیب پذیری های امنیتی در ضد ویروسهای کسپرسکی گاهی تا 1 سال هم طول کشیده و در برخی موارد وب سایتهای خبری دیگر حوصله پیگیری رفع آسیب پذیری ها را نداشته اند . )
( چندی پیش شرکت سیمنتک ( Symantec ) سازنده آنتی ویروس های نورتون آپدیت اشتباهی ارائه داد که از میلیونها مشتری فقط 300 مشتری مشکل پیدا کردند و آپدیت صحیح ظرف 1 تا 2 ساعت ارائه شد . این در حالی بود که رسانه های وابسته به شبکه دروغ پراکنی کسپرسکی طوری خبرپراکنی کردند انگار ارائه آپدیت صحیح ساعتها طول کشیده .
مهربانی شرکای شرکت فریبکار و کلاهبردار کسپرسکی با شرکت پاندا واقعآ قابل تآمل است . )
// 3- در بخشی از جوابیه ، فروشنده ضد ویروسهای پاندا مدعی شده پاندا مشتریان زیادی دارد و در 160 کشور فعالیت دارد و همین را دلیل اخبار منتشر شده درباره ضد ویروسهای پاندا دانسته . //
باید گفت انتشار خبر آپدیت اشتباه در 4 سایت خبری دلیل بر پر فروش بودن یک شرکت و ضد ویروسهایش نیست .
از طرفی حرف نماینده این شرکت در حقیقت توهین به شعور و فهم کاربران ایرانی است .
برای نمونه اخبار شرکت شیاد و کلاهبردار کسپرسکی که هزاران مشتری ، نماینده و کارمند و مدیرش را از دست داده و دهها شرکت قراردادهای خود را با این شرکت روسی فسخ کرده اند ، در دهها سایت منتشر می شود ولی آیا کسپرسکی شرکت معتبر یا پر فروشی است ؟؟
از طرفی کسپرسکی هم مدعی است در 160 کشور فعالیت دارد ، در حالی که فقط نام 20 تا 30 کشور در بخش نمایندگانش درج شده و برای مدتی نام چند شهر را به عنوان کشور در وب سایتش درج کرده بود .
( اصولآ شرکت پاندا مانند ضد ویروسهای میکروسافت ، بیت دفندر و آویرا و کومودو بیشتر به واسطه آنتی ویروس رایگانش شناخته شده است و تعداد بسیار کمی از کاربرانی که به دنبال امنیت هستند و حاضر به پرداخت هزینه برای آنتی ویروس هستند حاضر به خرید آنتی ویروس های این شرکتها می شوند . )
// 4- فروشنده ضد ویروسهای پاندا به گزارش خود پاندا سکیوریتی استناد کرده که مدعی شده فقط 8 درصد از مشتریانش به واسطه آپدیت اشتباه دچار مشکل شده اند . //
// 5- برای فروشنده آنتی ویروس های پاندا آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم هر چه سریعتر مشکلات مشتریان این شرکت برطرف شوند . //
تحلیل و بررسی : وب سایت خبری و آموزشی حوزه امنیت اطلاعات ( دیسنا )
منبع خبر
دیسنا : پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران
-
-
March 16th, 2015 11:31
# ADS