-
March 6th, 2015, 16:00
مشکل اساسی در اینترنت ایرانسل - اندروئید
سلام
من مدتی بود که از اینترنت ایرانسل استفاده می کردم و از گوشی موبایل به عنوان مودم استفاده میکردم خیلی هم خوب جواب میداد
الان وقتی دیتا موبایل رو باز میکنم تو هدر گوشی آیکون آنتن که هست روش h+ میاره و نشون هم میده که مثلا دیتا داره منتقل میشه اما هیچی باز نمیشه و هیچ نرم افزار و .... که تحت نت هست کار نمیکنه
چندین بار و انواع تنظیمات رو انجام دادم که تو اولین بار تست میکنم اینترنت میده و وقتی خاموش میکنم دیتا رو و بعدا وصل میکنم بازم این مشکل هست
کلا اعصاب نزاشته
کسی هم با چنین مشکلی برخورده ؟ راه حلی هم هست آیا ؟
-
-
March 6th, 2015 16:00
# ADS
-
March 6th, 2015, 16:22
عضو انجمن
پاسخ : مشکل اساسی در اینترنت ایرانسل - اندروئید

نوشته اصلی توسط
datairan
سلام
من مدتی بود که از اینترنت ایرانسل استفاده می کردم و از گوشی موبایل به عنوان مودم استفاده میکردم خیلی هم خوب جواب میداد
الان وقتی دیتا موبایل رو باز میکنم تو هدر گوشی آیکون آنتن که هست روش h+ میاره و نشون هم میده که مثلا دیتا داره منتقل میشه اما هیچی باز نمیشه و هیچ نرم افزار و .... که تحت نت هست کار نمیکنه
چندین بار و انواع تنظیمات رو انجام دادم که تو اولین بار تست میکنم اینترنت میده و وقتی خاموش میکنم دیتا رو و بعدا وصل میکنم بازم این مشکل هست
کلا اعصاب نزاشته
کسی هم با چنین مشکلی برخورده ؟ راه حلی هم هست آیا ؟
با سلام
اگر به ایرانسل زنگ بزنین میگن که : در مرحله اول اگر سایت ایرانسل براتون باز میشه که هیچ ولی اگر براتون باز نمیشه احتمالا در منطقه ای که هستین استفاده از اینترنت زیاد هست و باید منتظر بمانید تا ان شاء الله در ده سال آینده یکی از کارشناسان سرشون خلوت بشه و مشکل شما را بررسی نماید !!
-
-
March 6th, 2015, 16:36
با سلام دوست عزیز
بنده هم این مشکل رو داشتم و زنگ زدم به ایرانسل و جوابی هم دریافت نکردم متاسفانه هنوز همئ همین مشکل رو دارم
-
-
March 7th, 2015, 00:34
عضو انجمن
بنده هم همین مشکل رو دارم یک مشکل دیگه که پهنای باندم با h+ سرعت دانلودم به زور به دو مگابایت میرسه با LTE تا 3 مگابایت اخه این یعنی ؟ lte در حال حرکت حداقل باید 100 مگ سرعت بده طبق استاندارد البته ولی ایرانسل چرا اینجوری نیست؟ چرا 3g 4g سرعت هنوزم داغونه بعضی وقتا اصلا انگار قطعه؟
-
-
March 7th, 2015, 00:54
ذوست عزیز گوشیتون رو بذارید روی فقط 2g ببینید جواب میده یا نه که بقیه مراحل رو بگم
-
-
March 7th, 2015, 01:05
من که بیش از یک ماهی هست خط ایرانسل خاموش کردم و از همراه اول استفاده میکنم
یکی از دلایلم سرعت اینترنت بود و دلیل دیگرم بخاطر افزایش تعرفه بسته های اینترنتی بود
اگه سرعت بیشتر میشد باز ارزش داشت!
-
-
March 7th, 2015, 11:01
عضو انجمن
یک tracert بگیرید ببینید پکت اصلا از شبکه خارج میشه یا نه.
با گوشی دیگه ای هم تست کنید.
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
March 9th, 2015, 13:38
سلام
گوشی رو 2g گذاشتم کار کرد
الان باید چه کنیم ؟
-
-
March 9th, 2015, 13:44
تو تنضیمات رو ببنید اگه قسمت پرو ک س ی ای پی یا چیزی وارد شده رو حذف کنید
باقی موارد رو هم خالی کنید
-
-
March 9th, 2015, 14:02
عضو جدید
درود بر شما
سرویس شبکه خصوصی مجازی (داخل کشور) را وصل کنید و تست بفرمائید. احتمال 80% مشکل حل میشه.
-