-
March 5th, 2015, 23:54
وب مستری سایت فیلم و موزیک جرمه؟
سلام
بنده قصد راه اندازی سایت فیلم یا موزیک رو داشتم
سرور و . . . هم تهیه کردم و امادست
ولی تو تاپیک های زیاد دیدم نوشته شده وب مستری سایت های فیلم و موزیک جرمه و پیگرد جدی هم داره !
منظور اینا کلی بوده یا سایت های غیر مجاز؟
من خودم شخصا از تبلیغات شیلتر فکن و هر چیز غیرمجاز بیزارم
تو فیلم های سینمایی خارجی هم هرکاریش کنی بالاخره یکی دوتا تیکه روداره ! ( اونا نزاری هم باید ماهی یه بار آپدیت کنی)
چیکار کنم؟را بندازم یا نه؟نظرتون چیه؟
یا اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید دوستان یه سرور ویندوز هم گرفتم
-
-
March 5th, 2015 23:54
# ADS
-
March 6th, 2015, 00:00
عضو جدید
پاسخ : وب مستری سایت فیلم و موزیک جرمه؟
همش چرته هیچ پیگردی ام نداره
-
-
March 6th, 2015, 00:08
عضو انجمن
چرا جرمه؟؟؟؟کدوم جرم؟؟اینهمه از این مملکت دارند به تاراج میبرن.مونده همین سایت فیلم و موزیک؟؟
کدوم پیگیری؟؟؟فووووقش fیلتر شی.اونم برو سایتتو تو ساماندهی ثبت کن تا قبل از fیلتر شدن یه اس ام اس برات بیاد
دوتا عکس از افتخاری و چند تا عکس از خسرو شکیبایی و جمشید مشایخی و اینا بذار که زیاد تو چشم نباشی
-
تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید
-
March 6th, 2015, 00:18

نوشته اصلی توسط
taksis
چرا جرمه؟؟؟؟کدوم جرم؟؟اینهمه از این مملکت دارند به تاراج میبرن.مونده همین سایت فیلم و موزیک؟؟
کدوم پیگیری؟؟؟فووووقش fیلتر شی.اونم برو سایتتو تو ساماندهی ثبت کن تا قبل از fیلتر شدن یه اس ام اس برات بیاد
دوتا عکس از افتخاری و چند تا عکس از خسرو شکیبایی و جمشید مشایخی و اینا بذار که زیاد تو چشم نباشی

ههههه
ممنون از راهنمایی مفیدت
-
-
March 6th, 2015, 00:35
عضو جدید
سایت های زیادی هستند الان که محتواشون با محتوای سایت های فیلم غیرمجاز تفاوتی نداره اما دارن فعالیت میکنن چون توی ساماندهی ثبت شدند.. یه سایت فیلم و سریال داشتیم ما الان در حال پیگیری رفع ف.لتر هستیم کمیته تعیین مصادیق...... گفت ما هیچ محدودیتی برای فعالیت شما قائل نیستیم اما فعالیت مجرمانه نکنید! حالا مشخص نیست فیلم و سریال خارجی مجرمانه هست یا نه... اما چیزی که مشخصه اینه که سایت رو ثبت کنید ف.لتر نمیشید. ماهم درحال رفع مسدودی هستیم البته موافقت هم شده...
موفق باشید.
-
-
March 6th, 2015, 00:44

نوشته اصلی توسط
525214
سایت های زیادی هستند الان که محتواشون با محتوای سایت های فیلم غیرمجاز تفاوتی نداره اما دارن فعالیت میکنن چون توی ساماندهی ثبت شدند.. یه سایت فیلم و سریال داشتیم ما الان در حال پیگیری رفع ف.لتر هستیم کمیته تعیین مصادیق...... گفت ما هیچ محدودیتی برای فعالیت شما قائل نیستیم اما فعالیت مجرمانه نکنید! حالا مشخص نیست فیلم و سریال خارجی مجرمانه هست یا نه... اما چیزی که مشخصه اینه که سایت رو ثبت کنید ف.لتر نمیشید. ماهم درحال رفع مسدودی هستیم البته موافقت هم شده...
موفق باشید.
با سرچ تو گوگل
بحث هایی تو انجمن ها دیدم که فکر میکنم یه خورده شلوغش کردن یا واسه اینکه دست زیاد شده شایعه ساختن
نوشته بودن پیگرد قانونی دارهو مدیرش دستگیر میکنن !!!
البته فکر میکنم مال فیلم های مستهجن بوده اینا کلی یه چرت و پرتی گفتن
-
-
March 6th, 2015, 01:49
-
-
March 6th, 2015, 02:04

نوشته اصلی توسط
meysambala
سلام
بنده قصد راه اندازی سایت فیلم یا موزیک رو داشتم
سرور و . . . هم تهیه کردم و امادست
ولی تو تاپیک های زیاد دیدم نوشته شده وب مستری سایت های فیلم و موزیک جرمه و پیگرد جدی هم داره !
منظور اینا کلی بوده یا سایت های غیر مجاز؟
من خودم شخصا از تبلیغات شیلتر فکن و هر چیز غیرمجاز بیزارم
تو فیلم های سینمایی خارجی هم هرکاریش کنی بالاخره یکی دوتا تیکه روداره ! ( اونا نزاری هم باید ماهی یه بار آپدیت کنی)
چیکار کنم؟را بندازم یا نه؟نظرتون چیه؟
یا اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید دوستان یه سرور ویندوز هم گرفتم
تو ایران خیلی چیزا جرم به حساب میاد در صورتی که در دیگر کشور ها مثل عراق و افغانستان یک چیز خیلی عادی هست
مثله وب مستری سایت های تفریحی با موضوع های مختلف مثله سایت موزیک مثله سایت فیلم مثله سایت سریان مثله سایت آموزش ... مثله سایت های بازی های آنلاین ( مثال نمیزنم _ با ت شروع میشه :دی )
مثله شغل نصاب های ماهواره
مثله خانندگان عروسی ( از اون عروسیا :دی )
و ...
هزارن سایت فیلم و سریان در حال فعالیت هستند تنها اتفاقی براشون افتاده ***** شدن و طرف دامنه جدید ثبت کرده
اما بعضی وقتا با سایت هایی که با موضوع اینترنت آزاد فعالیت می کنند گیر میدن و پیگیری می کنند.
ویرایش توسط downloaddl : March 6th, 2015 در ساعت 02:15
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
-
March 6th, 2015, 02:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
meysambala
با سرچ تو گوگل
بحث هایی تو انجمن ها دیدم که فکر میکنم یه خورده شلوغش کردن یا واسه اینکه دست زیاد شده شایعه ساختن
نوشته بودن پیگرد قانونی دارهو مدیرش دستگیر میکنن !!!
البته فکر میکنم مال فیلم های مستهجن بوده اینا کلی یه چرت و پرتی گفتن
من فکر میکنم بعضی از این صحبتها توسط کسانی زده میشه که خودشون درحال فعالیت هستند و دوست ندارند رقیبی داشته باشند..
موفق باشی
-
-
March 6th, 2015, 02:49

نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
عزیز این ها همگی مواردی دروغ هست اگر اینطوری باشه که نباید سایتی رو زمین باشه

بسازید همش شایع میباشد ما خودمون به 5 نفر سرور فروختیم برای فیلم
*****شم میکنن میره دامنه دیگه ثبت میکنه کاری نمیتوننم بکنم فوقش ***** شدی یه گواهی ssl میگیری مثل پیمنت 24

در مورد گیر دادن که من تا حالا ندیدم کسیو برای این کار بگیرن . مست--ه--جن رو ولی سه سوت میگیرن . حالا اگه 4 تا فیلم هم از اینا باشه توی ارشیوت بازم خیلی سریع پیگیری میکنن . ولی سریال و فیلم خارجی رو کمتر پیگیرن ولی اگه پات گیر کنه یه جایی ببرنت بله جرم هست جرمش هم اشاعه ی فح--شا هست که سنگینه
در جواب آقا کیارش هم باید بگم خیر همینطوری نمیشه با ssl از شر شیلترینگ خلاص شد . به سرعت برق و باد آی پی رو مسدود میکنن ( چیزی که شخصا تجربه کردم و کلا بیخیالش شدم )
-