-
October 30th, 2010, 12:07
عضو جدید
مشکلاتی با vBulletin
سلام به همه،
من 2 تا سوال در مورد vBulletin دارم که امیدوارم دوستان بتونند راهنمایی دقیق کنند.
1- از یه نسخه ویبلتون 3.8.4 استفاده میکنم اما نمی خوام این به نسخه 4 upgrade کنم. (به دلایل مسائلی از جمله template خاص سایت و یه سری هک ها و...) . حالا می خواستم بدون امکانش هست که فقط بخش های security نسخه 3.8.4 را upgrade کنم و به ویبلتن 4 ارتقا بدم ولی از همین نسخه قدیمی استفاده کنم؟ (اگه بله چجوری؟ /)
2- سوال دوم در مورد بانک اطلاعاتیه ویبلتن هستش. من احساس میکنم وقتی فایلی توی سایت attach میشه ، به جای اینکه فایل در پوشه خاصی ذخیره بشه ، توی بانک اطلاعاتی ذخیره میشه!!!!! آیا چنین چیزی ممکنه؟؟!! چون با اینکه حجم اطلاعات خاصی توی سایت نیست اما حجم بانک اطلاعاتی خیلی زیاد شده (حدود 300 مگابات برای 200 تا پست فروم) و این خیلی غیر منطقه!
-
تعداد تشکر ها از sasha به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2010 12:07
# ADS
-
October 30th, 2010, 12:32
عضو جدید
پاسخ : مشکلاتی با vBulletin
1. از خود ویبولتین آپگرید کن
2. بله امکان داره ، باید برید از تنظیمات نحوه ذخیره شدن رو از ذخیره سازی در دیتابیس به ذخیره سازی در پوشه تغییر بدین
!... Security is never complete
-
تعداد تشکر ها ازS4n470n به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2010, 12:41
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
S4n470n
1. از خود ویبولتین آپگرید کن
2. بله امکان داره ، باید برید از تنظیمات نحوه ذخیره شدن رو از ذخیره سازی در دیتابیس به ذخیره سازی در پوشه تغییر بدین
آقا ممنون از راهنماییتون.
1- متاسفانه vBulletin نسخه null شده هستش و نمیتونم توی vbulletin.com وارد بشم. (پس میشه بدون ارتقاً به نسخه 4، فقط سیستم های امنیتیش رو ارتقاء داد؟)
2- میشه لطف کنید آدرس دقیق محل تنظیم رو از منوی های داخل vbulletin بگید. من نتونستم پیدا کنم این تنظیمات نحوه ذخیره شدن دقیقاً کجاست.
-
تعداد تشکر ها از sasha به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2010, 14:41
عضو جدید
1. امکان نداره چنین چیزی چون وی بی 4 با 3 کلا فرق های زیادی داره (ارتقا بده به 3.8.5)
2. دقیق نمی دونم کجاست ، قبلا انجمن داشتم الان ندارم نمی دونم کجاست ، ولی یه قسمتی داره به نام تنظیمات فایل های پیوست از اونجا بگردی پیداش می کنی
!... Security is never complete
-
تعداد تشکر ها ازS4n470n به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2010, 15:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sasha
آقا ممنون از راهنماییتون.
1- متاسفانه vBulletin نسخه null شده هستش و نمیتونم توی vbulletin.com وارد بشم. (پس میشه بدون ارتقاً به نسخه 4، فقط سیستم های امنیتیش رو ارتقاء داد؟)
2- میشه لطف کنید آدرس دقیق محل تنظیم رو از منوی های داخل vbulletin بگید. من نتونستم پیدا کنم این تنظیمات نحوه ذخیره شدن دقیقاً کجاست.
http://www.vbskin.ir/forums/thread310.html
-
تعداد تشکر ها ازmr.bahram به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2010, 16:44
عضو جدید
1. امکان نداره .
2. بله از این راه :
بجای site.com آدرس سایت خودتون رو جایگزین کنید :
http://www.site.com/admincp/attachment.php?do=storage
-