-
March 1st, 2015, 11:58
مشکل ماژول hostcontrol در WHMCS
با عرض سلام خدمت شما دوستان همیشه همراه.
من از resello یه نمایندگی دامنه گرفتم و با استفاده از ماژول hostcontrol به WHMCS متصلش کردم. اوایل خوب بود و یه چنتا دامنه هم ثبت کردم ولی یه چند وقتیه که دیگه ماژول کار نمیکنه و هر صفحه ای از WHMCS که یه جورایی به hostcontrol وابسته باشه، باز نمیشه مثل صفحه ثبت کننده های دامنه، دامنه مشتریان و... . زمانی هم که میخوام دامنه ثبت یا منتقل کنم باز هم همین مشکل وجود داره و هیچ اتفاقی نمیفته.
گزارش ماژول رو هم فعال کردم که ببینم چه خطایی میده این بود: No response received
شما تا به حال با این مشکل برخورد داشتید؟ راه حل چیه؟!
ورژن WHMCS هم 5.3.8 هست.
پیشاپیش ممنونم
-
-
March 1st, 2015 11:58
# ADS
-
March 1st, 2015, 12:06
عضو انجمن
پاسخ : مشکل ماژول hostcontrol در WHMCS
دوست من برای ثبت مشکل داری یا کلا همه سرویس های Whmcs مشکل خوردن ؟
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
-
March 1st, 2015, 12:11

نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
دوست من برای ثبت مشکل داری یا کلا همه سرویس های Whmcs مشکل خوردن ؟
همونطور که عرض کردم، هر سرویسی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم به ماژول هاست کنترل ارتباط داشته باشه به مشکل برخورد میکنه. و زمانی که ماژول رو حذف میکنم مشکل برطرف میشه.
-
-
March 1st, 2015, 12:14
عضو انجمن
درود
پورت 14739 برروی سرور باز هست ؟
ازهاست پینگ به ای پی ریسلو بگیرید ببینید پینگ دارید از ریسلو ؟
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
تعداد تشکر ها از k-h به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2015, 23:31
اگر بخش دامین های بین المللی براتون باز نمیشه به قسمت دومین ریجستر ها برید و مازول hostcontrol برید و تنظیماتشو باز کنید و گزینه Use Alternative Connect Port تیکشو بردارید تا مشکلتون حل بشه و قسمت دامین ها برای مشتریان فعال بشه
-
تعداد تشکر ها از roozbeh837 به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2015, 11:20

نوشته اصلی توسط
k-h
درود
پورت 14739 برروی سرور باز هست ؟
ازهاست پینگ به ای پی ریسلو بگیرید ببینید پینگ دارید از ریسلو ؟
پورت بازه و مشکلی نیست.

نوشته اصلی توسط
roozbeh837
اگر بخش دامین های بین المللی براتون باز نمیشه به قسمت دومین ریجستر ها برید و مازول
hostcontrol برید و تنظیماتشو باز کنید و گزینه Use Alternative Connect Port تیکشو بردارید تا مشکلتون حل بشه و قسمت دامین ها برای مشتریان فعال بشه
مشکل همینجاست. تا زمانی که ماژول هاست کنترل فعال باشه نمیتونم به صفحه رجیسترار ها دسترسی پیدا کنم. وقتی اسمش رو عوض میکنم یا پاکش میکنم تازه میتونم برم تو صفحه رجیسترار ها که در این صورت دیگه ماژول هاست کنترل اونجا وجود نداره که تنظیماتشو عوض کنم. راهی به نظرتون میرسه که از طریق دیگه ای بشه به تنظیماتش دسترسی داشت مثلا از طریق دیتابیس یا چیز دیگه ای؟
پیشاپیش ممنونم
-
-
March 3rd, 2015, 12:00

نوشته اصلی توسط
Transporter2009
پورت بازه و مشکلی نیست.
مشکل همینجاست. تا زمانی که ماژول هاست کنترل فعال باشه نمیتونم به صفحه رجیسترار ها دسترسی پیدا کنم. وقتی اسمش رو عوض میکنم یا پاکش میکنم تازه میتونم برم تو صفحه رجیسترار ها که در این صورت دیگه ماژول هاست کنترل اونجا وجود نداره که تنظیماتشو عوض کنم. راهی به نظرتون میرسه که از طریق دیگه ای بشه به تنظیماتش دسترسی داشت مثلا از طریق دیتابیس یا چیز دیگه ای؟
پیشاپیش ممنونم
به بخش دیتابیس whmc برید در پی اچ پی مای ادمین و تیبل مورد نظر hostcontrol خالی بفرمائید و تست کنید
-
-
March 3rd, 2015, 20:51

نوشته اصلی توسط
roozbeh837
به بخش دیتابیس whmc برید در پی اچ پی مای ادمین و تیبل مورد نظر
hostcontrol خالی بفرمائید و تست کنید
دوستان تمام این کارا رو کردم. یه بار تیک Use Alternative Connect Port گذاشتم یه بار هم برداشتم ولی هیچ تغییری نکرد و باز هم همون ارور no response received رو دریافت می کنم. لطفاً کمک کنید چند روزه ثبت دامنه ندارم!!
-
-
March 4th, 2015, 11:00
عضو انجمن
این مشکل ارتباط برقرار نیست
پینگ هم بررسی کردین ؟
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-