-
February 6th, 2015, 17:17
تنظیم dns سرور و دامین خود سرور ؟؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سرور اختصاصی خریدم و روی اون سیستم عامل ویندوز سرور 2012 و پلسک 12 رو نصب کردم.
وارد پنل خودم شدم و از قسمت DNS Template , DNS Setting دو تا DNS تعریف کردم تا به مشتری هام بدم
اما نمدونم برای دامینی که به خود سرور معرفی کردم چه DNS باید بدم ؟؟؟ قطعا دی ان اسی که ساختم رو نمیتونم به دامینی که برای سرور معرفی کردم بدم!!!
الان او دی ان اسی رو هم که ساختم به مشتری هام میدم میگن نمیتونیم ست کنیم روی دامین هامون !!!
لطفا میشه راهنمایی کنید ؟؟
ممنون
-
-
February 6th, 2015 17:17
# ADS
-
February 6th, 2015, 17:51
عضو انجمن
پاسخ : تنظیم dns سرور و دامین خود سرور ؟؟؟
شما میبایست هم از پنل دامنه دی ان اس های جدید رو تعریف کنید هم کنترل پنل
اینکارو انجام دادید?
-
تعداد تشکر ها از dc.saeed به دلیل پست مفید
-
February 6th, 2015, 18:05
متوجه نشدم دوست عزیز
میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟؟
-
-
February 6th, 2015, 18:48
عضو انجمن
دامنتون چی هستش؟
دی ان اس هارو میخواید بر روی چه دامنه ای سوار کنید؟
مثلا
ns1.yourdomain.com
ns2.yourdomain.com
-
-
February 6th, 2015, 19:09
بحث و مشکل عزیز دامنه نیست
من سرور اختصاصی گرفتم و یک دامنه براش انتخواب کردم حالا هر چی
دی ان اس ها رو هم مثل مثال شما ساختم
اما الان میخوام بدونم دی ان اس های دامنه خودم رو چی باید بزارم؟؟؟؟ این برام سواله ؟؟؟؟
-
-
February 6th, 2015, 19:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amin.ir69
بحث و مشکل عزیز دامنه نیست
من سرور اختصاصی گرفتم و یک دامنه براش انتخواب کردم حالا هر چی
دی ان اس ها رو هم مثل مثال شما ساختم
اما الان میخوام بدونم دی ان اس های دامنه خودم رو چی باید بزارم؟؟؟؟ این برام سواله ؟؟؟؟
عرض کردم خدمتتون باید وارد پنل دامنه ی خودتون بشید و دی ان اس رکورد با ای پی سرورتون بسازید
سپس دی ان اس هارو روی همون رکورد هایی که ساختید ست کنید
موفق تشکر - خدانگهدار
-
-
February 6th, 2015, 21:54
عضو انجمن
عزیز برید تو پنل اصلی دامنتون و قسمت Child Host اون دی ان اس ها رو ادد کنید و ای پی سرور بزنید بعد قسمت دی ان اس همون دی ان اس ها رو بزنید
-
تعداد تشکر ها از se7en-host به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2015, 14:33

نوشته اصلی توسط
amin.ir69
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سرور اختصاصی خریدم و روی اون سیستم عامل ویندوز سرور 2012 و پلسک 12 رو نصب کردم.
وارد پنل خودم شدم و از قسمت DNS Template , DNS Setting دو تا DNS تعریف کردم تا به مشتری هام بدم
اما نمدونم برای دامینی که به خود سرور معرفی کردم چه DNS باید بدم ؟؟؟ قطعا دی ان اسی که ساختم رو نمیتونم به دامینی که برای سرور معرفی کردم بدم!!!
الان او دی ان اسی رو هم که ساختم به مشتری هام میدم میگن نمیتونیم ست کنیم روی دامین هامون !!!
لطفا میشه راهنمایی کنید ؟؟
ممنون
سلام
درواقع منظور دوستان این هست که دی ان اسی رو که در سرورتون ساختید مثلاً : ns1.yourdoman.com ,ns2.yourdoman.com
رو بعنوان child name server در پنل دامنتون تعریف کنید (دی ان اس بهمراه آی پی سرور) و از این به بعد این دی ان اس ها رو
یعنی : ns1.yourdoman.com ,ns2.yourdoman.com را به مشتریهاتون میدید که اونها هم روی دامین خودشون ست کنند.
-
تعداد تشکر ها از samiraabd به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2015, 13:36

نوشته اصلی توسط
samiraabd
سلام
درواقع منظور دوستان این هست که دی ان اسی رو که در سرورتون ساختید مثلاً : ns1.yourdoman.com ,ns2.yourdoman.com
رو بعنوان child name server در پنل دامنتون تعریف کنید (دی ان اس بهمراه آی پی سرور) و از این به بعد این دی ان اس ها رو
یعنی : ns1.yourdoman.com ,ns2.yourdoman.com را به مشتریهاتون میدید که اونها هم روی دامین خودشون ست کنند.
مرسی دوست عزیز عالی بود
یه سوال دیگه من وقتی میخوام برم child name server رو تو پنل دامینم تعریف کنم ازم سوال میپرسه که نوعش چی میخوای باشه ؟؟؟ این نوع Pointer records هارو داره میشه بگین کدوم رو بزارم ؟؟ A , AAAA , NS , CNAME
-
-
February 15th, 2015, 12:39

نوشته اصلی توسط
amin.ir69
مرسی دوست عزیز عالی بود
یه سوال دیگه من وقتی میخوام برم child name server رو تو پنل دامینم تعریف کنم ازم سوال میپرسه که نوعش چی میخوای باشه ؟؟؟ این نوع Pointer records هارو داره میشه بگین کدوم رو بزارم ؟؟ A , AAAA , NS , CNAME
اسم کنترل پنل دامینتون چیه ؟
Direct I یا Resello ؟
-