-
February 20th, 2015, 14:42
فراخوان برنامه نویسی یک ماژول برای whmcs
سلام و عرض ادب
برای یک استفاده خاص، نیاز به طراحی و برنامه نویسی یک ماژول داریم که بتونه تعداد استفاده های کاربر از یک کد خاص که در سایت هست رو محدود کنه.
مختصر توضیح بدم : یک اسکریپتی در دل whmcs قرار داده شده که امکان دانلود (لیچ) از یک سرور خاص رو فراهم میکنه.
حالا میخوام روی تعداد دانلودهای کاربر محدودیت بذارم و همینطور یه بسته هایی تعریف کنم که کاربر بتونه اقدام به خرید تعدادی کنه.
در صورت آمادگی، لطفا جزییات، شرایط و قیمت پیشنهادی تون رو اعلام کنید.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
February 20th, 2015 14:42
# ADS
-
February 20th, 2015, 16:32
عضو انجمن
پاسخ : فراخوان برنامه نویسی یک ماژول برای whmcs

نوشته اصلی توسط
Reza G
سلام و عرض ادب
برای یک استفاده خاص، نیاز به طراحی و برنامه نویسی یک ماژول داریم که بتونه تعداد استفاده های کاربر از یک کد خاص که در سایت هست رو محدود کنه.
مختصر توضیح بدم : یک اسکریپتی در دل whmcs قرار داده شده که امکان دانلود (لیچ) از یک سرور خاص رو فراهم میکنه.
حالا میخوام روی تعداد دانلودهای کاربر محدودیت بذارم و همینطور یه بسته هایی تعریف کنم که کاربر بتونه اقدام به خرید تعدادی کنه.
در صورت آمادگی، لطفا جزییات، شرایط و قیمت پیشنهادی تون رو اعلام کنید.
منظورتون محدودیت توی تعداد دفعات دانلود یا تعداد دانلود های همزمان؟
-
-
February 20th, 2015, 16:50

نوشته اصلی توسط
dc.saeed
منظورتون محدودیت توی تعداد دفعات دانلود یا تعداد دانلود های همزمان؟
تعداد دفعات دانلود و نهایتا بسته های قیمتی تعریف شه که کاربر مثلا بتونه 100 تا دانلود دیگه بخره
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
February 20th, 2015, 18:04
با سلام
در خدمتتون هستیم
09104939908
موفق باشید
-
-
February 20th, 2015, 19:34

نوشته اصلی توسط
iranprogramer
با سلام
در خدمتتون هستیم
09104939908
موفق باشید
شما یه نمونه کاری، شرکتی چیزی از خودتون بذارید. الان روی چه حسابی من با شما همکاری کنم
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
February 21st, 2015, 13:22

نوشته اصلی توسط
Reza G
شما یه نمونه کاری، شرکتی چیزی از خودتون بذارید. الان روی چه حسابی من با شما همکاری کنم

درود
دوست عزیز این ماژول اختصاصی باید طراحی شود(نمونه کار بدهیم؟)
با بنده تماس بگیرید اطلاعات کامل رو عرض میکنم خدمتتون
موفق باشید
-