-
July 24th, 2010, 01:40
عضو دائم
بحران جدی - فقط مدیران سرور ها
سلام به همه دوستان عزیز .
لطفا کسانی که سرور دارند در این تاپیک شرکت کنند ، حتی کسانی که Reseller دارند هم شرکت نکنند
با توجه وضع فجیه بوجود آمده ( افزایش هاستینگ ) متاسفانه بازار خراب شده و هر بچه ای برای خودش هاستینگ زده .
حاصل کار به دلیل نا کارامد بودن و کیفیت ضعیف این هاستینگ ها به ضرر ما ها شده و بی اعتمادی را برای ما حاصل آورده .
شاید قدیم به دلیل وضع بهتر کسی حاضر به تحقیق هم نمیشد ، اما الان باید 1000 تا دلیل مناسب داشته باشی و کلی Award و رنک داشته باشی . یا اینکه کسی معرفی کرده .
بر این اساس تصمیم بر این گرفتم که این تاپیک رو بزنم و طرح پیشنهادی خودم رو بگم
طرح من اینه که با توافق دوستان ، یک رنج قیمت برای سرویس های مختلف در نظر بگیریم و افراد هم در صورت به نتیجه رسیدن به بحث اونو قبول کنند و در سایت ها اعمال کنند
هدف من اینه که جلوی خورده فروشی و کم فروشی رو بگیریم . جلوی 100 گیگ رسلر ماهی 3 هزار تومان و
سرور مجازی اختصاصی با رم 10 گیگ ماهی 5 هزار تومان .
دوستان میداند من چی میگم 
چون که اول طرح هست ، ما یک رنج دست بالا میگیریم و بعدا با نظر جمع تغییر میدیم .
مثلا سرور مجازی با رم 256 رو حداقل 15 هزار تومان بگیریم ، تا 30 هزار تومان .
این انتخاب قیمت با نظر جمع انتخاب میشه . ما برای هاست - رسلر - VPS - VDS تعیین قیمت می کنیم .
سرور هم که دست ما نیست و دیتاسنتر .
دوستان لطفا نظرشان رو بفرمایند و سعی شود که تاپیک را در راستای موضوع ادامه بدیم و از بحث های انحرافی کم کنیم .
همچنین اگه شرایطی ایجاد بشه که مدیران سرور عزیز با خورده فروش ها جدا بشوند ، خیلی خوبه
بحث ها و جدل های اضافی به PM انتقال داده بشه خیلی بهتره
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
تعداد تشکر ها ازvPsPersia.COM به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010 01:40
# ADS
-
July 24th, 2010, 01:56
پاسخ : بحران جدی - فقط مدیران سرور ها
با سلام و احترام ، دوست من تا حالا از این نوع تاپیک طی این چند سالی که من در wht بودم چندین بار زده شده است و نتیجه ای هم گرفته نشده است !
چون هر کس می خواهد راه خودش را بره و شما نمی توانی بگی شما اینقدر بده همه اینقدر بدهند !
هیچ کاری غیر ممکن نیست اما همکاری کردن همه افراد خیلی سخت هست !
-
تعداد تشکر ها ازNovinServer به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010, 02:03
من در این مورد زیاد گفته بودم!
از تاپیکای اسپانسری و مفتاد تومنی تعطیل تا ... | آخرش چند نفری ازم ناراحت میشدن و از 2-3 نفری فحش میخوردم و 1 هفته ای هم بن میشدم ...
مینیمم قیمت واسه vps رو میتونید 15 تومن در نظر بگیرید (البته با این وضع اقتصادی ایران، دلار و ... 15 تومن هم کمه)!
البته بعضیا ماهی 7-8 تومن هم میدن! که ...
... ... ...
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010, 02:08
سلام.
چند نکته هست که باید خدمت شخص شما عرض کنم چون این دیدگاه ها بسیار خام و غیر منطقی هست و دلایلش به شرح زیر هست:
1. شرکتی مثل ThePlanet وجود داره که حتی 1 دلار هم روی هزینه سرور هاش تخفیف نمیده و به هیچ کس هم نمایندگی نمیده مگر شرکت های بزرگی مثل HostGator و ... که اونها هم نماینده مستقیم نیستند و Colo های بسیار بزرگی دارند که شرکت ThePlanet اونها رو برای این شرکت Maintain (ساماندهی) می کنه.
2. شرکت های دیگری هم هستند که حتی 1 بار هم مشکل شبکه یا مواردی مثل آتش سوزی و ... نداشتند و در عمل کیفیت بسیار بهتری نسبت به شرکت ThePlanet دارند ولی قیمت هاشون حتی نصف قیمت سرور های ارائه شده توسط TP هست.
3. قدرت و کیفیت هست که رقابت ایجاد می کنه و اگر شما نمی تونید در این ضمینه کاری انجام بدید، بهتر هست به فکر اصلاح خودتون باشید و نه اصلاح چیزی که نیاز به اصلاح نداره !
4. اتفاقاً این قیمت های بسیار غیر منطقی، کمک خوبی به سرویس دهندگان برتر می کنه تا بتونند نشون بدند *چرا* قیمت هاشون از دیگر فروشندگان هاست بالاتر هست و آیا این تفاوت قیمت با دلیل هست و یا خیر!
پس صحبت رو کوتاه می کنم و آخرین مطلب رو ذکر می کنم:
من شخصاً 2 سرور با مشخصات زیر رو با مجازی ساز Hyper-V از دیتاسنتر خودمون برای *دو شرکت ایرانی* مدیریت می کنم:
Dual Xeon 5500 Series
48GB DDR3 RAM
8x 500GB HDD RAID10
Windows 2008 R2 Datacenter
که هر کدام از این سرور ها به راحتی می تونه 44 سرور مجازی با RAM های 1GB رو پشتیبانی کنه بدون اینکه براش مشکلی پیش بیاد و یا کاربر چیزی رو حس کنه و خلاصه به صورت کاملاً استاندارد این کار انجام میشه !
خود قاعدتاً ما تخفیف هایی به شرکت هایی که مشتریمون هستند و بیشتر از 5 سرور با ما دارند، میدیم و سرور بالا میتونه با قیمت بسیار مناسبی براشون در بیاد و در نتیجه هر یک از VDS ها با مقدار رم 1GB با کنترل پنل حرفه ای (قدرت reload OS - Snapshot - Reboot - Shutdown و ...) و همینطور ویندوز 2003 - 2008 و ... به صورت Original و ... براشون به قیمت 18.75 دلار در ماه در میاد !!
حالا شما تصور کنید که اون شرکت بخواد روی قیمت تمام شده، 100% سود بکشه که در نتیجه قیمت VDS ای که بالا مثال زدم برای یک مشتری در میاد 37.5 دلار و میگیم اون شرکت دوست داره قیمت رو به تومان بزاره و در نتیجه قیمت میشه 40 هزار تومان !
پس موضوع روشن هست !
یک کاربر میتونه از یک شرکت بسیار معتبر که تمام قیمت هاش چندین برابر اشخاص دیگر هست، یک سرور مجازی با قیمت فوقولاده خریداری کنه که از کیفیت اون 100% اطمینان داشته باشه چون هم دیتاسنتر و هم سخت افزار شبکه و هم شرکت طرف قراردادش، همگی کاملاً تایید شده و معتبر هستند !!
موارد بالا تنها یک مثال بود و این مورد میتونه در تمام دیتاسنتر ها و شرکت های ایرانی رخ بده و تنها مختص ما و مشتریان ما نیست.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
AftabHosting, Amir.Mansoury, Kambiz, lvlehrad, m_dg_farari, NovinServer, radar, rayannet, RezaFH, rn4j1m1, shixaz, VatanVPS
-
July 24th, 2010, 02:41
عضو انجمن
اخه مشكل اينجاست كه با اين انجمن نميشه كل هاستينگه ايران رو سر و سامان داد.
و يه هاستينگ بيشتر به ريسلر هاش تكيه ميكنه تا به يوزر معمولي اگه اونا هم نباشن كه هيچي.
طرف ميگه اقا ريسلر 5 گيگ ماهي چند ميگم فلان قدر ميگه فلان جا ميده ماهي 5 تومان از همونا مي خرم!!!!
-
تعداد تشکر ها ازsaeidj به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010, 03:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
NovinServer
با سلام و احترام ، دوست من تا حالا از این نوع تاپیک طی این چند سالی که من در wht بودم چندین بار زده شده است و نتیجه ای هم گرفته نشده است !
چون هر کس می خواهد راه خودش را بره و شما نمی توانی بگی شما اینقدر بده همه اینقدر بدهند !
هیچ کاری غیر ممکن نیست اما همکاری کردن همه افراد خیلی سخت هست !
وقت تعداد حمایت کننده ها از این طرح بالا باشه و خیلی از معتبر ترین ها این رو قبول کنند اونا هم مجبور می شوند
سخته ولی شدنیه ، حداقل ایه که بد تر از این نشه
------------
در جواب آریا عزیز بگم که حرفت هم درسته و هم غلط .
وضعیت شما و افرادی مثل AfraWeb فرق داره .
شما دو نفر دیتاسنتر دارید و دستتون بازه برای این کار . سرمایه زیادی دارید و شاید اون سرور که توی همین تاپیک گفتی رو اصلا جز هزینه ها تون حساب نکنید و جای تبلیغات قرارش بدید .
اما افرادی مثل شما خیلی کم هست . حداقل نسبت 1 به 10 هست . حرف من عمومیه ! از افرادی مثل خودم که در منزل ( به قول AfraWeb می گفت من Home Business هستم ) گرفته ، تا اونی که دفتر و شرکت داره زیاد هستند . طیف بزرگیه
البته کار شما رو پسندیده نمی دانم ( نظر شخصی ) . مثل کشور چین می ماند که با کپی سازی تقریبا 50 تا 70 درصد اجناس ، اونا رو با قیمت 20 % از قیمت اصلی میفروشه و نتیجه نابود شدن شرکت های بزرگ و با کیفیت .
هر کاری کنیم ، مهم ترین عامل برای مشتری قیمته . تا طرف 4 ماه بدبختی بکشه و فروشنده فرار کنه و ... ما ها پیر شدیم .
تورم و گرانی فقط روی کرایه تاکسی تاثیر نمی زاره و هاستینگ . باید ثبات داشته باشیم .
هدف من این بود که ما یک استاندارد ایجاد کنیم و در این استاندارد یک سری فاکتور های مهم که توسط اعضا تایید میشه قرار بگیره .
بعد افرادی که در این استاندارد قرار می گیرند شایسته هستند و قطعا سایت های دیگه و حتی خارجی ازش استقبال میشه . هدف هم اینه که مشتری کمتر گول بخوره .
هدف من ایجاد اون استاندارده ، نه چیز دیگه !
دوستان نظرشان رو اعلام کنند
-
-
July 24th, 2010, 03:03
عضو انجمن
من خودم ، از خودم شروع کردم !
با توجه به ضرر مالی که توی چند ماه باهاش مواجه شدم (به خاطر قیمت نسبتا پایین هاستی که میدادم) ، تصمیم گرفتم تا قیمت ها رو کمی افزایش بدم
این افزایش قیمت رو هم یک هفته قبل به اطلاع کاربران سایت رساندم و جالب اینجاست که هیچ کدام شکایتی هم نکردن و کاملا هم راضی بودند (قیمت ها امروز بروز شدند)
به هر حال الان تونستم با حدود 25 تا 40 درصد افزایش ، قیمت سرویس های سایتم رو بهتر کنم و جلوی ضرر مالی رو بگیرم
و تصمیمم بر این هست که بغیر از شرایطی مانند آفر ویژه (به تعداد یا مدت محدود) ، هیچ تخفیفی روی سرویس ها ارائه ندم !
اینم قیمتهای پیشنهادی (و فعلی سایت) من :
شروع قیمت هاست : 200 مگابایت - 20 هزار تومان سالانه
شروع قیمت ریسلر : 2000 مگابایت - 8 هزار تومان ماهانه
شروع قیمت(vds) سرور اختصاصی مجازی : رم 256 مگابایت - 20 هزار تومان ماهانه
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010, 03:04
عضو دائم
طرف ميگه اقا ريسلر 5 گيگ ماهي چند ميگم فلان قدر ميگه فلان جا ميده ماهي 5 تومان از همونا مي خرم!!!!
خیلی از این مشتریا داشتم ، بنده خدا ها بی خبر هستد . وقتی براشون توضیح میدند ، اکثریت به اتفاق میگن ، خدا خیرت بده ، خوبه کلاه سرم نرفت ها .
وقتی دلیل برتری خودت رو بگی و رو کنی که اون طرف کجای کارش می لنگه ، مطمون باش نظرات عوض میشه .
این طرح که من گفتم کار می بره ، اما یک روزی باید انجام بشه . بهتره از الان پیگیری بشه
اینم قیمتهای پیشنهادی (و فعلی سایت) من :
شروع قیمت هاست : 200 مگابایت - 20 هزار تومان سالانه
شروع قیمت ریسلر : 2000 مگابایت - 8 هزار تومان ماهانه
شروع قیمت(vds) سرور اختصاصی مجازی : رم 256 مگابایت - 20 هزار تومان ماهانه
خیلی خوبه ،این یک پست مفید هست . آفرین
ویرایش توسط vPsPersia.COM : July 24th, 2010 در ساعت 03:07
-
-
July 24th, 2010, 03:09
عضو دائم
این مورد بارها و بارها بحث شده و نتیجهای هم نداشته
چون ممکنه چند نفر بخوان این قضیه را رعایت کنند ولی بقیه چی طرف میگه دوست دارم همچین قیمتی بدم میخواهی بری زندانش کنی با بکشیش مالشه دوست داره به هر قیمتی بده و البته اون کسی که خریده بعدا میفهمه که نباید سراغ همچین فروشندایی میرفته
خریداره که باید عاقل باشه که سرویسش را داره از کی و کجا میگره که بعدا مشکل نخوره
جالبه طرف توی پیام خصوصی میگه سرویس رم 512 با پورت اون هم 1 گیگ و تازه پهنای باند نامحدود گرفته 16 من بهش قیمت داده بودم 30 تومن که با تخفیف گفتم تا 28 هم میدم
جالبه نه میخوام ببنیم مگر طرف سرور با پورت 1 گیگ مفتی خریده که این قیمت داره میده
یکبار دیگه این نکته میگم
خریداره که باید عاقل باشه که سرویسش را داره از کی و کجا میگره که بعدا مشکل نخوره و گرفتار نشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010, 03:16
عضو دائم
درست میگید شما که باید خریدار عاقل باشه :
آخه شما حرفه ای هستی و از همه چیز خبر داری ، اما فکر نکنم زیاد با افرادی که سطح اطلاعات پایین تری دارند برخورد کرده باشی .
طرف بهش قیمت دادم ، میگه مگه سره گردنست این قدر گران میدی . همکارات رو نگاه کن ، این افراد میگن خوب سرور سروره دیگه . یک مجازی سازیم میریزی روش و تمام . اینی که گران میده انصاف نداره و داره پول الکی میگیره .
حالا دیگه مجازی سازی شده علمی و کلی براش همایش میزارند .
هدف اینه این افراد مبتدی و نا وارد مطع بشوند . همین و بس !!! . حالا با وجود اون استاندارد که من گفتم این مسائل هم حل میشه . زوری نیست که کسی
قبولش کنه . اما بهتره کسایی که موافقش هستند اعلام بشوند و بعد با وحید هم صحبت می کنیم که برای این افراد یک رنک جدا قرار داده بشه و بعدا ملت دنبال این میگردند چرا اینا رنکشان فرق داره ، پیگیر که بشوند ، همه چیز لو میره 
اینا همه طرح و نظر و پیشنهاده ، هر حالی می توانند داشته باشه . وقتی هم چنین بحثی بشه ، اونایی که به قول ممد مفتاد تومانی مدهند ، باید به کاربرانشان در این مواردجواب بدهند ، که آیا جریان رم شیر در سرور های شما هست ؟ نیست ؟
و خیلی چیز دیگه . همه اینا پایه و اساس کار هست
-
تعداد تشکر ها از vPsPersia.COM به دلیل پست مفید