-
February 16th, 2015, 23:13
راهنمایی در زمینه خرید هاست دانلود
باسلام خدمت همه عزیزان
بنده قصد خرید یک هاست دانلود با فضای 5 گیگ رو داشتم پست هایی که در انجمن بود رو خوندم ماشا الله انقدر سرویس دهنده ها زیادن که من آخر متوجه نشدم کدوم خوبه و به درد من میخوره، استفاده من از هاست دانلود برای دانلود شخصی روزانه ام هست برای همین به هاستی نیاز دارم که بشه روش رپیدلیج نصب کرد و محدودیت تعداد کانکشن هم نداشته باشه من فایل هام رو هر روز آپلود و دانلود میکنم برای همین به بک آپ نیازی ندارم،در حال حاضر یک دامین .tk دارم که از همون میخوام برای این کار استفاده کنم و در ماه حدود 60گیگ دانلود دارم آیا دوستان جایی رو باشرایط من سراغ دارن که معتبر باشه و کیفیت کارش رو امتحان کرده باشن؟ و آیا با شرایط من بهتر نیس که یک اکانت دانلود به جای هاست دانلود خریداری کنم؟ ،کدوم به صرفه تره برام؟ فایل هایی که من دانلود میکنم از سرور های شیرینگ که نیاز به اکانت پرمیوم داره نیست فقط همون ریموت ساده رپیدلیچ برام کافیه
قصد داشتم یک هاست دانلود از پردیس هاستیگ بگیرم ولی قرار داد برای 5گیگ 6 ماهه بود و من ترسیدم اگر کیفیت مناسب نباشه کل هزینه 6 ماه از دستم یره برای همین قبل از خرید از شما عزیزان پرسیدم تا شما که تجربه دارین من رو راهنمایی کنین
باتشکر منتظر راهنمایی های شما دوستان هستم
-
تعداد تشکر ها از nima2010 به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2015 23:13
# ADS
-
February 16th, 2015, 23:20
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی در زمینه خرید هاست دانلود
میتونید از یوگیگ استفاده کنید
کیفیت سرویس بسیار بالاست + اینکه پهنای باند نامحدود هست .
هاست دانلود - هاستینگ یوگیگ
-
تعداد تشکر ها از api به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2015, 00:05
با سلام و عرض ادب
سرویس های ما ماهانه می باشند
سرور در آلمان واقع شده و دارای مشخصات زیر می باشد
مشخصات سرور
Ram : 32 GB DDR3 RAM | CPU : Intel® Core™ i7-4770 Quad-Core Haswell | Hard Disk : 2 x 240 GB 6 Gb/s SSDSoftware- RAID 1 | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | CMS Support : All
مزایای سرویس های میزبانی :
**استفاده از تکنولوژی RAID 1 برای امنیت بیشتر سایت ها
**استفاده از 32 گیگ رم و پردازنده 8 هسته ای
**استفاده از اسکنر و آنتی شلر قدرتمند CSX , CSF
**استفاده از کنترل پنل های قدرتمند cpanel و Directadmin همراه با تم زیبای Capri
**استفاده از بروزترین نرم افزارها و سخت افزار قدرتمند
**بکاپ گیری روزانه ، هفتگی و ماهانه توسط سرور و نگه داری در 2 سرور
**امنیت و سرعت بالای سرور
**بروز رسانی مرتب کنترل پنل و نرم افزار های سرور
**پورت1 گیگابیت بر ثانیه
**تحویل آنلاین و آنی
**پشتیبانی 24 ساعته توسط چندین پشتیبان حرفه ای به صورت شیفتی
** دارای نماد اعتماد

-
تعداد تشکر ها از amir_ng به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2015, 00:15
عضو جدید
سلام
امکان نصب راپيد ليچ (انتقال بين سروري) وجود دارد
10گیگ هاست دانلود ماهانه 8هزار تومان
-
تعداد تشکر ها از میزبانی کهکشان به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2015, 00:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nima2010
باسلام خدمت همه عزیزان
بنده قصد خرید یک هاست دانلود با فضای 5 گیگ رو داشتم پست هایی که در انجمن بود رو خوندم ماشا الله انقدر سرویس دهنده ها زیادن که من آخر متوجه نشدم کدوم خوبه و به درد من میخوره، استفاده من از هاست دانلود برای دانلود شخصی روزانه ام هست برای همین به هاستی نیاز دارم که بشه روش رپیدلیج نصب کرد و محدودیت تعداد کانکشن هم نداشته باشه من فایل هام رو هر روز آپلود و دانلود میکنم برای همین به بک آپ نیازی ندارم،در حال حاضر یک دامین .tk دارم که از همون میخوام برای این کار استفاده کنم و در ماه حدود 60گیگ دانلود دارم آیا دوستان جایی رو باشرایط من سراغ دارن که معتبر باشه و کیفیت کارش رو امتحان کرده باشن؟ و آیا با شرایط من بهتر نیس که یک اکانت دانلود به جای هاست دانلود خریداری کنم؟ ،کدوم به صرفه تره برام؟ فایل هایی که من دانلود میکنم از سرور های شیرینگ که نیاز به اکانت پرمیوم داره نیست فقط همون ریموت ساده رپیدلیچ برام کافیه
قصد داشتم یک هاست دانلود از پردیس هاستیگ بگیرم ولی قرار داد برای 5گیگ 6 ماهه بود و من ترسیدم اگر کیفیت مناسب نباشه کل هزینه 6 ماه از دستم یره برای همین قبل از خرید از شما عزیزان پرسیدم تا شما که تجربه دارین من رو راهنمایی کنین
با سلام
با سرویس های زیر در خدمتتون هستیم
امکان نصب رپیدلیچ هم هست
پنل هاي هاست فايل - هاست دانلود | XZN Hosting
DL1
۴۰۰۰ تومان
- ۴ گیگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۴۰۰۰ تومان
- سالیانه ۴۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
DL2
۱۰۰۰۰ تومان
- ۱۰ گیگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۱۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۱۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
DL3
۳۰۰۰۰ تومان
- ۳۰ گیگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۳۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۳۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
DL4
۶۰۰۰۰ تومان
- ۶۰ گیگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۶۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۶۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
DL5
۱۲۰۰۰۰ تومان
- ۱۲۰ گیگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۱۲۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۱۲۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2015, 00:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nima2010
باسلام خدمت همه عزیزان
آدرس تا پیک فروش هاست پرسرعت و پر بازدید
http://www.webhostingtalk.ir/f20/134746/
و خدمتی دیگر از وی پی اس گروپ :
علاوه بر آفر دایمی هاست رایگان یک ماه بر روی پلان پرسرعت SSD-100MB Cloud که با ارایه کد تخفیف vpsgroups-cloud-hosting قابل دریافت می باشد
از این تاریخ به مدت یک ماه سرویس هاست رایگان و پنل نماپندگی رایگان به مدت ۷ روز جهت تست برای تمامی پلان های هاستینگ و نمایندگی (سی پنل و دایرکت ادمین ) به شما ارایه خواهد شد - جهت دریافت این آفر جدید کافی هست یک پست با ذکر آدرس ایمیل معتبر شما + پلان درخواستی در پست تاپیک آفر ما قرار دهید و حداکثر تا ۲۴ ساعت بعد اطلاعات سرویس مورد نظر به ایمیل شما ارسال خواهد.
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
———————————————— -
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-
تعداد تشکر ها از vpsgroups به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2015, 01:57

نوشته اصلی توسط
vpsgroups
آدرس تا پیک فروش هاست پرسرعت و پر بازدید
http://www.webhostingtalk.ir/f20/134746/
و خدمتی دیگر از وی پی اس گروپ :
علاوه بر آفر دایمی هاست رایگان یک ماه بر روی پلان پرسرعت SSD-100MB Cloud که با ارایه کد تخفیف vpsgroups-cloud-hosting قابل دریافت می باشد
از این تاریخ به مدت یک ماه سرویس هاست رایگان و پنل نماپندگی رایگان به مدت ۷ روز جهت تست برای تمامی پلان های هاستینگ و نمایندگی (سی پنل و دایرکت ادمین ) به شما ارایه خواهد شد - جهت دریافت این آفر جدید کافی هست یک پست با ذکر آدرس ایمیل معتبر شما + پلان درخواستی در پست تاپیک آفر ما قرار دهید و حداکثر تا ۲۴ ساعت بعد اطلاعات سرویس مورد نظر به ایمیل شما ارسال خواهد.
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
———————————————— -
میشه خودتون یکی از سرویس هاتون رو با توجه به مواردی که گفتم بهم پیشنهاد بدین تا من تست کنم ،یک هاستی که بشه روش لیچر گذاشت به همراه مواردی که گفتم، آفرها رو دیدم ولی من زیاد در این موارد سر در نمیارم لطفا خودتون راهنمایم کنین
ممنون
-
-
February 17th, 2015, 02:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nima2010
باسلام خدمت همه عزیزان
اینجا اکثر دوستان فروشنده هستند و خودشون رو معرفی میکنند دوست عزیز
بهتره به هر شرکتی که مدنظر دارید قسمت برخی مشتریان برید و از مشتریان سوال کنید
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2015, 02:44
باید از مشتریان بپرسید هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه
-
تعداد تشکر ها از mohammad.rafie به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2015, 02:59
هر سرویس دهنده ای نقاط قوت و ضعفی داره .
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید