-
عضو دائم
معرفي و آشنايي اعضا با يكديگر (شما هم خودتان را معرفی کنید!)
با سلام
همونطور که تا امروز متوجه شدید همیشه بنده برای تاپیک های این چنینی از مدیریت سایت اجازه میگیرم و باز هم وحید عزیز بعد از گفتگو کوتاهی با کمال خوش رویی درخواست من را برای ایجاد این تاپیک پذیرفت .
=====================
جهت ایجاد یک تاپیک جامع پیرامون شناخت کلیه اعضای انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک این تاپیک رو ایجاد کردیم.
تاپیکی که هر عضو انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک میتونه خودش رو معرفی کنه.
توی این تاپیک قصد داریم با قانون مندی جلو بریم.
به طوریکه نظم تاپیک بهم نخوره و از اول تا انتهای کار این طور پیش بریم.
قوانین تاپیک:
هر عضو انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک در صورت تمایل یک بیوگرافی کامل و جامع و در عین حال موجز و کوتاه از خودش مطرح میکنه.
به طوریکه هر کس با خوندن این بیوگرافی با شرح حال کاربر پی ببره. از نام و سن و تحصیلات و مشخصات شخصی گرفته تا آشنایی با انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک و شرح حال کاری در این بیوگرفی مطرح میشه.
نکته دیگر این که در این تاپیک کلیه پست هایی که زده میشه فقط مربوط به معرفی هر کاربر هست. طبعأ هر عضو یک پست در این تاپیک خواهد داشت.
جهت حمایت از کاربر هم تنها از دکمه "تشکر" استفاده کنید.
اگر نظری یا سوالی پیرامون هر فرد داشتید میتونید از پیام خصوصی برای اون شخص مطرح کنید.
در نتیجه از ارسال اسپم یا پست اضافی در این تاپیک خودداری کنید.
هدف از ایجاد این تاپیک هم ایجاد یک آرشیو غنی از کاربران عضو انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک و آشنایی با کاربران است.
برای همین ابتدا از خودم شروع میکنم
مشخصات كلي :
نام : رحمان
نام خانوادگي : هوشيار
تاريخ تولد : 1364
رشته تحصيلی دانشگاه : مدیریت بازرگانی
دیپلم دبیرستان : کامپیوتر (( نرم افزار ))
محل زندگي : مشهد
خواننده مورد علاقه : فقط سياوش .ق
بهتر نرم افزار : VB.NET – Paint – Firefox
وضعیت زندگی : متاهل
وضعیت خدمت : 18 ماه خدمت در نیروی انتظامی مشهد
سفر داخلی : به بیشتر مناطق ایران به جز شیراز و تبریز سفر کردم
سفر خارجی : دبی , تایلند , آنتالیا , چین (( انشالله 50 روز دیگه ))
در هر روز حدود 15 ساعت آنلاين هستم
صبح ها از 8 صبح تا 9.30 شب یکسره سرکار هستم (( داخل شرکت ))
از سال 1379 به طور جدي در اينترنت شروع به فعاليت كردم .
قبل اون بيشتر به وبگردي مشغول بودم .
با كامپيوتر زماني آشنا شدم كه بچه بودم و هنوز نمي دونستم چي هست .
هيچ وقت اطلاعات سخت افزارم خوب نبوده ولي در مورد نرم افزار سعي كردم بهتر باشم .
قبل ورودم به شبكه بزرگ جهاني (( اينترنت )) اطلاعاتم در مورد كامپيوتر خوب بود كه با ورود به اين دنياي مجازي دارم اطلاعاتم را كاملتر ميكنم .
هيچ وقت نگفتم كه چيزي ميدونم يا چيزي ياد دارم يا از ديگري بهتر هستم – بلكه دوست داشتم از همه حتي اندكي به اطلاعات و علم خودم اضافه كنم .
هميشه به كوچيكتر و بزرگتر از خودم احترام گذشته و سعي ميكنم بزارم و دوست داشتم ديگران هم اينطوري باشن .
سعی کردم همیشه به همه کمک کنم حتی کم و اندک , چون روزی هم من خیلی چیزها یاد نداشتم و دیگران به ما آموختن
خداروشكر همه نوع غذا را دوست دارم و خوش اشتها هم هستم .
در دنياي واقعي از هر مدل انساني كه بگيد دوست دارم – چون واقعاً از اون آدمها رفيق باز هستم .
عاشق شعرهاي حافظ هستم و هميشه كلاسهاي فلسفه و منطق را دوست داشتم .
با هركسي سريع صميمي مي شم و با دوستانم زيادي شوخي ميكنم زندگي را هميشه ساده گرفتم و اصلاً اهل تيپ و مد نيستم و هميشه سعي كردم اونطور كه خودم دوست دارم زندگي كنم نه اونطور كه جامعه دوست داره يا ديگرام ميخوان .
فعاليت :
بعد از چندين سال وب گردي و فعاليت در انجمنهاي مختلف با نام هاي كاربري متفاوت 1 سايت شخصی ایجاد کردم .
شهر آموزش LearnCity
چند سال قبل همراه جواد عزیز روی آجانیوک فعالیت داشتیم که به دلایلی سیستم آجا را رها کردم
عاشق رجستري ويندوز هستم
ريسك تو زندگي زياد كردم و بيشتر مواقع هم ضرر كردم ولي هميشه يك تجربه تازه بودم برام .
هيچ وقت كار را عار ندونستم و هركاري را انجام دادم – هرچند تاحالا به پولش نياز نداشتم
آرزو :
آرزو دارم كه همه دوستانم و دشمنانم و همه كساني كه مي شناسمشون هميشه در زندگي واقعي و مجازي موفق باشن و بتونن به اونجايي كه ميخوان برسن .
نظر خودم هرچي تو اين دنياي مجازي دوست داشتم بهش رسيدم
همچنين تا زماني كه نفسي مياد و ميره يادم نميره كمك هايي كه هركس به من كرده و من هم اگر بتونم جبران ميكنم .
امیدوارم شرایط روزی فراهم بشه که همه دوستان را در مشهد به یک ضیافت دوستان دعوت کنم
یاهو :
دقیقاً 1000 نفر در یاهو کاربر و دوست و .... اد دارم که همیشه دوستان مقداری ناراضی هستن از دیر پاسخ دادن من که این هم به دلیل هم زمان جواب دادن به چند نفر هست
دوستان :
دوستان خوب زیاد دارم ولی یکی از کسانی که من به شخصه ازش در مورد کامپیوتر چیزی زیاد ازش یاد گرفتم کسری مقبلی مدیر سایت ترفندستان هست
خوشحال میشیم دیگر دوستان هم به معرفی و بیوگرافی کاملی از خودشون بپردازن
ویرایش توسط Warez-Host.IR : July 20th, 2011 در ساعت 13:08
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
0060, 1eng.ir, A.B.A.N, a1000a, AfaghData, amir.abbas, Amir.Mansoury, amirfateh, AriyaDownload, art, atilnic, Blade, dertgtr, faranetwork, fdlhost, hamad, Hoomanf, iacbook, iranamovie, irlogo, ivik, kargar, lvlehrad, m1l4d, maroofi, Masoud.B, MbjHosting, Mehdi_Enter, ms313, n4v!d, nima17701, om!d-D, onogh, pyaz, RezaFH, Rozhin Karimi, s.w.a.t, SaMaN0861, seyyed_ahmad, shadow2012, smartieuser, sor, tak2media, ToooPDL
-
May 4th, 2011 20:43
# ADS
-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازkargar به دلیل پست مفید
-
پاسخ : معرفي و آشنايي اعضا با يكديگر (شما هم خودتان را معرفی کنید!)
با تشکر از رحمان عزیز.
به نام خدا
نام: امیر خسرو
نام خانوادگی : معروفی
تاریخ تولد : 1357
تحصیلات : دیپلم فنی ساختمان و کارشناسی IT information technology ( هرچند که خودم اصلا به تحصیلات اعتقادی ندارم)
بهترین نرم افزار : هر نرم افزاری که تیم ورک کار شده باشه . و اکثرا نرم افزارهای open source رو دوست دارم چون با فکر یک نفر ساخته نشده است.
بهترین وب سایت : wht
فعالیت : وب
favorite :
مجلات و وب سایتهای مربوط به حرفه خودم و چیزایی که دوست دارم
موسیقی : :دی
بازیگر : نیکلاس کیج بن استیلر . ادام سندلر و...
غدا : :دی
دوستان : وارز هاست و AM!R و مهرداد .. و یه دویست سیصد تا دیگه که اینجا عضو نیستن.
best palce : دفتر
از چه کسانی بدم میاد : خودشون میدونند.
آرزو: برگردیم به سال 40-50 دهه افتخار.
با تشکر.
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
-
تعداد تشکر ها ازmaroofi به دلیل پست مفید
-
مشخصات كلي :
نام : محمد
نام خانوادگي : بخشی
تاريخ تولد: 13**
رشته تحصيلی دانشگاه : Information Technology
محل کار : گروه میزبانی ام بی جی هاستینگ / سمت: مدیر و مدیرفنی گروه میزبانی ام بی جی هاستینگ
خواننده مورد علاقه : تقریبا همه.
وضعیت زندگی : مجرد
از سال 1379 در اینترنت حضور دارم و شش الی هفت سالی هست که در زمینه وبلاگ نویسی و راه اندازی سایت فعالیت می کنم.
سفر داخلی : تمامی استان ها بجز سیستان و بلوچستان، ایلام و یکی دو تا دیگه ( 90% استان ها رو رفتم )
سفر خارجی : آلمان ( کلن،برلین، مونیخ و هامبورگ)، ایتالیا، فرانسه، دانمارک، اتریش، هلند، لهستان، مالزی، سوریه، ترکیه ( استانبول ) امارات متحده عربی ( دبی ) ... بزودی عربستان سعودی
منم مثل مصطفی جان اهل مُد و لباس نیستم در سال فقط یکی دو دفعه و نهایت سه دفعه میرم خرید لباس.
هیجان رو خیلی دوست دارم( نمونش علاقم به سریال هشدار برای کبرا 11 هست )
بازم مثل مصطفی جاندوست دارم هرکاری میکنم بهترین تو اون کار باشم و اگر به چیزی یا کاری گیر بدم تا انجامش ندم یا یاد نگیرم ولش نمیکنم و دوست دارم همیشه آخرین تکنولوژی رو داشته باشم.
اگر کسی سوالی داشت و بنده قادر به پاسخگویی بودم در خدمتم.
ویرایش توسط MbjHosting : October 30th, 2011 در ساعت 21:25
-
تعداد تشکر ها ازMbjHosting به دلیل پست مفید
-
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
HyperServer
مثل اینکه سایت تارخ تولد ها رو جدیدا ***** میکنه !!!
نکنید این کارو :دی
نه داداش مشکل از سایت نیست . نمیخوان سنشون رو نشون بدهند.
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
-
تعداد تشکر ها از maroofi به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HyperServer
مثل اینکه سایت تارخ تولد ها رو جدیدا ***** میکنه !!!
نکنید این کارو :دی
نه عزیزم خوب ما باید رعایت یکسری از موارد امنیتی رو بکنیم!
پ.ن الان خیلی ها میگن چه مسئله امنیتی! هروقت بزرگ شدید متوجه میشید چه مسئله ایی... .
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
نه عزیزم خوب ما باید رعایت یکسری از موارد امنیتی رو بکنیم!
پ.ن الان خیلی ها میگن چه مسئله امنیتی! هروقت بزرگ شدید متوجه میشید چه مسئله ایی... .
موفق باشید
:دی....
لابد اینکه میگن هرکی نتونسته کار پیدا کنه اومده تو کار هاست و سرور !!
پ.ن. تنز بود ! :دی
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
آدم آخر شبی خسته می شه این همه اطلاعات مهم و سری رو تایپ کنه :دی
از دوستانی که خودشونو معرفی می کنن خیلی خیلی خیلی تشکر می کنم
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
یه اشتباه لپی داشتم که تصحیح می کنم [ برای مدیران هاستینگ تازه الان سر شب که هیچی بعد از ظهر هست ؛ شب دراز است و قلندر بیدار ]
شاعر می گه شبا که ما 'بیداریم ؛ آقا پلیسه تو خوابه!
-
تعداد تشکر ها ازirlogo به دلیل پست مفید
-
-
تعداد تشکر ها ازit-net به دلیل پست مفید