-
February 13th, 2015, 14:44
عضو انجمن
دانش به عقل است نه سن
دانش به عقل است نه سن
متاسفانه در روز های اخیر و امروز توهین های زیادی به بنده شد و قصد دارم در این تاپیک برخی مواردی که نیاز هست را بگم.
بنده 15 سال سن دارم !
از 11 سالگی شروع به یادگیری علم هکینگ و نفوذ کردم و 1 سال بعد از ان مبحث امنیت و مدیریت سرور را به صورت حرفه ای و تخصصی شروع کردم.
نمیدونم شروع کردن به یادگیری از سنین کم چه مشکلی دارد ! دوستانی که پاسخ را میدانند بنده را روشن کنند.
توی بسیاری از تاپیک ها دیده ام که صحبت از طراح های وب بچه سال میکنند و که بدون دانش و ... کلاه بنداری کرده اند !
بنده نه کلاه بردارم نه بی علم نه مدعی عالم !
از بس فحش و توهین به بنده شده توی این چند روز که مجبور به زدن این تاپیک شدم !
از صمیمی ترین دوستان بگیرید تا ...
متن توهینی که صیح به بنده شد ،
Ubuntu Pastebin
به نظر بنده سن به دانش و علم و عقل ارتباطی ندارد !
اگر یک نفر داخل این تاپیک بیاد بگه بنده سرورش را کانفیگ کردم و درست کانفیگ نکردم یا هک شده یا پول زیاد گرفتم یا ناراضی هست یا درست انجام ندادم ، قول میدم از دنیای مجازی خداحافظی کنم !
status یاهوی بهترین دوست بنده ،
زندگی به من آموخت! به افراد دورت نگاه کن! به کانفیگری با نام سکیور کانفیگ! نگاه کن! فردی با سن 15 سال با آن همه دانش فنی! با سابقه درخشان در امور ادعا مخصوصا در زمانی که خرشان از پل رد شد!
دوستان بنده همگی شاعر شدند !
لینک تاپیک را به برخی از افراد که براشون سرور کانفیگ کردم میدم تا متوجه شوید دانش به سن نیست !
-
تعداد تشکر ها ازsecureconfig به دلیل پست مفید
525214, ali.1998, AliDesigner, behnam289, espad, hoka, JeyServer, mamalak, MersadRezvani, mhiizadi, navid2zp, nima17701, novin-web, ourweb, Rozhin Karimi, s0NY, sajjadsec, salar123-user8, SamaN DL, tebyan, اشکان
-
February 13th, 2015 14:44
# ADS
-
February 13th, 2015, 14:55
عضو انجمن
پاسخ : دانش به عقل است نه سن
سلام و عرض ادب.
جدیدا مد شده این قضیه سن و سال! احتمالا افرادی که کم سن بودن بقیه رو عیب میدونن و میخوان به واسطه این مورد اذیتشون کنن، کودکی سخت و حقیرانهای داشتن.
سن معیار خوبی برای سنجش میزان سواد آدمها نیست. کم نیستن نوجوانهایی که سوادشون از من و امثال من خیلی خیلی بیشتره. یکیشون خود شما!
پیشنهاد میکنم به این موارد توجه و ذهنتون رو درگیر نکنید. خودشون بعد از مدتی خسته میشن. کسی که اینجوری با مردم حرف میزنه، اصلا ارزش نشون دادن واکنش رو نداره.
به نظر من شما مسیر خوبی رو داری طی میکنی و هر روز بیشتر از روز قبل به سرعت پیشرفتت اضافه میشه. خودِ این میتونه حس حسادت خیلیها رو تحریک بکنه.
از دوستان خواهش میکنم تاپیک رو به حاشیه نکشن که منجر به حذف نشه.
ارادتمند.
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
525214, ali.1998, AliDesigner, espad, mamalak, mhiizadi, navid2zp, nima17701, ourweb, Rozhin Karimi, s0NY, sajjadsec, salar123-user8, SamaN DL, secureconfig
-
February 13th, 2015, 15:01
عضو دائم
افرادی نظیر شما ؛ با این سن ؛ مایه افتخار هستند ؛ بنده افرادی رو میشناسم از لحاظ سنی بالا که حتی پُر ادعا هم هستند اما هیچ چیزی بارشون نیست .
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2015, 15:05
عضو انجمن
باسلام
در صورت تمايل ايميل ايشان را ارسال كنيد! 
موفق باشيد
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2015, 15:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
در صورت تمايل ايميل ايشان را ارسال كنيد!

موفق باشيد
سلام.
میتونم بپرسم ایمیل چه فردی را ارسال کنیم ؟
باتشکر.
-
-
February 13th, 2015, 15:09
عضو انجمن
همين شخصي كه قرار شد در انجمن از خجالت شما در بياييد!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2015, 15:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
افرادی نظیر شما ؛ با این سن ؛ مایه افتخار هستند ؛ بنده افرادی رو میشناسم از لحاظ سنی بالا که حتی پُر ادعا هم هستند اما هیچ چیزی بارشون نیست .
دقیقا عین متن شمارو میخواستم بنویسم.
روی صحبتم با شما نیست ، بعضی از افراد با سن کم بدون دانش وارد کاری میشوند و بازار رو خراب میکنند که این ناراحت کنندست.
اما برخی هم مثل شما اول دانش جمع آوری می کنند و سپس وارد کاری میشوند ، این مورد بسیار عالی و خوب هستش ، فکر نمی کنم موردی داشته باشه !
بنده هم 21 سالمه از دوم راهنمایی علاقه به برنامه نویسی داشتم رفته رفته شروع کردم...
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازshahinmq به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2015, 15:10
عضو جدید
در تکمیل فرمایشات آقای سلطانی باید بگم خیلی ها شما که 15 سال سن دارید را با 15 سالگی خودشان مقایسه میکنند 
موفق باشی
-
تعداد تشکر ها از525214 به دلیل پست مفید
AliDesigner, hamid.soltani92, kool, mamalak, mhiizadi, Rozhin Karimi, s0NY, sajjadsec, SamaN DL, secureconfig, اشکان
-
February 13th, 2015, 15:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
همين شخصي كه قرار شد در انجمن از خجالت شما در بياييد!
خدمت شما:
hrezasc@yahoo.com
-
-
February 13th, 2015, 15:14
به حال مردمان سرزمینم گریه کافی نیست پس باید خندید
-
تعداد تشکر ها ازaminrt4 به دلیل پست مفید