-
January 23rd, 2013, 23:14
مصرف عجیب پهنای باند از طرف سرویس مخابرات
سلام دوستان، من اینترنت مخابرات سرویس دارم میشه گفت هر هفته دارم 4 گیگ شارژ میکنم
نرم افزار DU meter و اکنون هم نرم افزار net meter pro رو استفاده کردم
الان که با net meter رو دارم و 30 دقیقه از زمان نصب و اجراش میگذره / 22 مگ دانلود رو نشون میده خوب من توی این 30 دقه فقط گوگل + همین انجمن و یکی دوتا سایت سبک بالا اوردم، 22 مگ؟؟؟ غیر عادی نیست؟ اصلا همین جور که پیچی لود نمیشه نرم افزار داره میزان دانلود دریافت میکنه / تمام نرم افزار ها بغیر از این یک رو exit کردم ویندوز هم آپدیتش off هست!
-
-
January 23rd, 2013 23:14
# ADS
-
January 23rd, 2013, 23:27
پاسخ : مصرف عجیب پهنای باند از طرف سرویس مخابرات
سلام
سرویس مخابرات مگه رایگان نیست؟
شما تو قسمت تسک منیجر ببینید چی دارن
مخفی اجرا میشن شاید keyloger باشه
-
تعداد تشکر ها از mh_suport به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2013, 23:37
عضو انجمن
مصرف عجیب پهنای باند از طرف سرویس مخابرات
از برنامه netlimiter استفاده کن
به ریز کار کرد هر نرمافزار گزارش میده
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
تعداد تشکر ها از cacodemon به دلیل پست مفید
-
January 24th, 2013, 00:33
خوب که گفتین task manager / از ویندوز 8 استفاده میکنم و با توجه به نیازش نسبت به app هایی که داره میزان استفاده network برای برنامه ها و app هاش قرار داده
به هر حال من نمیتونم چیزی رو ثابت کنم به نظرم هر لود داره خیلی هوشمندانه تساعدی حساب میشه
-
-
January 24th, 2013, 02:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
index.mailbox
سلام دوستان، من اینترنت مخابرات سرویس دارم میشه گفت هر هفته دارم 4 گیگ شارژ میکنم
نرم افزار DU meter و اکنون هم نرم افزار net meter pro رو استفاده کردم
الان که با net meter رو دارم و 30 دقیقه از زمان نصب و اجراش میگذره / 22 مگ دانلود رو نشون میده خوب من توی این 30 دقه فقط گوگل + همین انجمن و یکی دوتا سایت سبک بالا اوردم، 22 مگ؟؟؟ غیر عادی نیست؟ اصلا همین جور که پیچی لود نمیشه نرم افزار داره میزان دانلود دریافت میکنه / تمام نرم افزار ها بغیر از این یک رو exit کردم ویندوز هم آپدیتش off هست!
منم همین مشکل رو دارم یه جوری داره دذدی میکنه
-
-
January 24th, 2013, 03:46
عضو انجمن
دقيقا منم به همين صورت مشكل دارم شب تا صبح مودم فقط روشن بوده كامپيوتر خاموش 122 مگ نگاه كردم مصرف شده حالا چطوري خدا ميدونه!!!!!!!!
قبلا مصرفم 5 تا 8 گيگ در ماه بود تازه كمي هم دانلود داشتم وقتي نامحدود بود حالا يك ماه شده حدودا 9 گيگ مصرف شده هيچي يك 3 گيگ + 2 گيگ شارژ كردم، دانلودم تازه نداشتم!
مي خوام برم از شاتل نامحدود بگيرم اما ميگه 2 هفته طول ميكشه تا وصل كنن واسه همين گير كردم.
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...
خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers -
VENON.ir
-
-
January 24th, 2013, 07:30
عضو دائم
بنده هم به دقیقا چنین موردی را دارم و حس میکنم که زیاد از حد استفاده میشه
-
-
January 24th, 2013, 07:46
عضو جدید
کاره آمریکاست، ماله منم همینجوری.همون مقداری که ویندوز 8 نشون میده مال مخابرات هم نشون میده
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
-
-
January 24th, 2013, 10:00

نوشته اصلی توسط
EXXXIR
دقيقا منم به همين صورت مشكل دارم شب تا صبح مودم فقط روشن بوده كامپيوتر خاموش 122 مگ نگاه كردم مصرف شده حالا چطوري خدا ميدونه!!!!!!!!
قبلا مصرفم 5 تا 8 گيگ در ماه بود تازه كمي هم دانلود داشتم وقتي نامحدود بود حالا يك ماه شده حدودا 9 گيگ مصرف شده هيچي يك 3 گيگ + 2 گيگ شارژ كردم، دانلودم تازه نداشتم!
مي خوام برم از شاتل نامحدود بگيرم اما ميگه 2 هفته طول ميكشه تا وصل كنن واسه همين گير كردم.
الان browser رو هم بستم، task manager رو بالا اوردم نشون میده که میزان استفاده نرم افزار ها و اپ ها از اینترنت 0% هست ولی net meter داره میزان دانلود و آپلود رو میندازه / میشه گفت هر 1 دقیقه یک مگ داره میندازه به من بابت هیچ
-
-
January 24th, 2013, 10:48
عضو دائم
سلام
توی ویندوز ۸ روی کانکش کلیلک کنید
و set as metterd connection
رو انتخاب کنید
-