-
January 16th, 2015, 01:54
نیاز به سرور دارای درخواست زیاد
سلام،
ببخشید نمیدونستم سوالم رو باید اینجا بپرسم یا تو سرور مجازی!
من برنامه نویس هستم و آشنایی زیادی با کار با سرورها ندارم ولی نیازی که من دارم این هست:
سروری میخوام که ماکزیمم هر پنج ثانیه (کمتر باشه بهتر!) نزدیک 200000 تا request از نوع json را بگیره و respond بده بهشون. این درخواست ها به صورت سیکل های متوالی کار میکنه و هر 5 ثانیه تکرار میشه.
البته ترجیح خودم کمتر از پنج ثانیه است ولی خب به قیمت هم بستگی داره.
نیاز به هارد زیادی ندارم و فقط برای من دریافت و جواب سریع این درخواست ها مهم هستش.
ممنون میشم من را راهنمایی کنید.
با تشکر
-
-
January 16th, 2015 01:54
# ADS
-
January 16th, 2015, 02:02
عضو انجمن
پاسخ : نیاز به سرور دارای درخواست زیاد
با توجه به موردی که اشاره کردین شما بیش از همه پردازش بالایی دارید و سی پی یو قوی نیاز دارید
مقدار هارد بالایی نیاز ندارید ولی کیفیت هارد بسیار مهم هست
اگر از هارد اس اس دی استفاده نمایید یقینا پردازش بهتری خواهید داشت
میزان مصرف رم هم بالا خواهد بود
پیشنهاد ما به شما سرور اختصاصی هست
اگر نمی توانید خیلی هزینه کنید سرور نیمه اختصاصی تهیه کنید
اگر بیشتر از کیفیت قیمت تاثیر گذار هست سرور مجازی هم می تواند در تست شما به کار بیاد
شما با حدود 200 هزار تومان می توانید یک سی پی یو کاملا اختصاصی رو تهیه کنید
برای مشاوره در خدمت شما هستم
02166573866 شرکت مبین هاست ساعات اداری
09191889367 همراه از ساعت 10 صبح تا 12 شب
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
-
January 16th, 2015, 09:51
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز
قبلا همچین درخواستی بود و با توجه به کار پردازشی شما و تاکید اکید شما به json سی پی یو i7 نسل جدید بیشتر به کار شما میاد چون در معماری این نوع نسبت به سری xeon یک سری الگوریتم هایی اعمال شده که کار شما رو سریعتر انجام میشه حتی در سری جدیدها یک الگوریتم اختصاصی برای رندر انلاین در نظر گرفته شده.
حال شما باید تعداد کلاک سی پی یو رو (T=1/f) رو بدست بیارید تا ببینید که در ثانیه چند تا کلاک میتونه سی پی یو شما بزنه.
امیدوارم توضیحات رو به نحوی داده باشم که بتونید تحلیل لازم رو خودتون انجام بدید.
اگر میزان بودجه در نظر گرفته شده رو بگید به نسبت بهترین افر رو میتونیم تقدیم کنیم.
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر:09213601063
یاهو : novinhost
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
January 16th, 2015, 11:22
اگر فاصله جغرافیایی سرور براتون مهم نباشه میتونیم از آمریکا با سرور هایی مجهز به دو بردازنده Core i7 از سری محصولات 2012 در خدمت باشیم با کمترین قیمت
Pick Server – [پیک سرور]
-
-
January 16th, 2015, 11:29
عضو دائم
سلام
در خدمتیم نمونه کازهایی میتونیم ارائه بدیم
در تماس باشید
-
-
January 16th, 2015, 12:54
سرور با هارد های نسل اس اس دی و سرعت بالا و پورت قوی و از المان که پینگ کمتری برای شما داشته باشه با cpu i7 خدمتتون ارائه بدم
id: marketvps
09019071003
ناحیه کاربری - مارکت وی پی اس
-
-
January 16th, 2015, 13:22
عضو انجمن
بارسلام با سرور. قدرتمند پینگ مناسب از فرانسه با پورت یکی گیگ در خدمتیم لینک افر ها در امضا. موجود است
-
-
January 17th, 2015, 00:52
عضو انجمن
درود
آفر زیر از دیتا سنتر بسیار با کیفیت و معتبر رپید سوویچ انگلستان با درایو اس اس دی و سی پی یو مناسب و پورت 1000 میگ گارانتی قابل ارائه است:
Dell/SuperMicro:
{CPU:Quad Core: {Intel® Xeon® X3363 (12M Cache, 2.83GHz
Memory:16GB DDR3 ECC
Hard Disk Configuration:2 x 240GB SSD +120GB SSD
Raid:Hardware Raid 0/1
دسترسی iDrac/IPMI اختصاصی
Uplink port:1Gbps Dedicated - 1000Mbps Guaranteed
Bandwidth:Unmetered
IP Allocation:5 Usable IP Addresses
اجاره ماهیانه:50 £
نرخ حواله پوند امروز 5400 تومان میباشد
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2015, 19:38

نوشته اصلی توسط
novin-web
سلام
دوست عزیز
قبلا همچین درخواستی بود و با توجه به کار پردازشی شما و تاکید اکید شما به
json سی پی یو i7 نسل جدید بیشتر به کار شما میاد چون در معماری این نوع نسبت به سری xeon یک سری الگوریتم هایی اعمال شده که کار شما رو سریعتر انجام میشه حتی در سری جدیدها یک الگوریتم اختصاصی برای رندر انلاین در نظر گرفته شده.
حال شما باید تعداد کلاک سی پی یو رو (T=1/f) رو بدست بیارید تا ببینید که در ثانیه چند تا کلاک میتونه سی پی یو شما بزنه.
امیدوارم توضیحات رو به نحوی داده باشم که بتونید تحلیل لازم رو خودتون انجام بدید.
اگر میزان بودجه در نظر گرفته شده رو بگید به نسبت بهترین افر رو میتونیم تقدیم کنیم.
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر:09213601063
یاهو : novinhost
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
این چیزهایی که شما فرمودید خیلی کلی و جامع بود. لطفا اگر منبعی دارید یا خودتون میتونید توضیح بدید که کلاک cpu چه تاثیری روی request های رد و بدل شده داره و من چطوری میتونم خودم حساب کنم که یک دستور ارسالی چقدر از cpu کار میکشه تا بر اساس اون امکانات سرور را انتخاب کنم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Irandotnet.ir
اگر فاصله جغرافیایی سرور براتون مهم نباشه میتونیم از آمریکا با سرور هایی مجهز به دو بردازنده Core i7 از سری محصولات 2012 در خدمت باشیم با کمترین قیمت
Pick Server – [پیک سرور]
فاصله جغرافیایی که نه ولی respond سرور برام مهمه. مثلا اگر همین 5 ثانیه بشه 6 ثانیه دیگه به درد من نمیخوره. چون تمام محاسبات به هم میخوره.
تازه این ماکزیمم زمانی هست که باید جواب بده. ترجیح خودم فاصله زمانی بین 2 الی 3 ثانیه است.
-
-
January 17th, 2015, 19:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Pharax
این چیزهایی که شما فرمودید خیلی کلی و جامع بود. لطفا اگر منبعی دارید یا خودتون میتونید توضیح بدید که کلاک cpu چه تاثیری روی request های رد و بدل شده داره و من چطوری میتونم خودم حساب کنم که یک دستور ارسالی چقدر از cpu کار میکشه تا بر اساس اون امکانات سرور را انتخاب کنم.
- - - Updated - - -
فاصله جغرافیایی که نه ولی respond سرور برام مهمه. مثلا اگر همین 5 ثانیه بشه 6 ثانیه دیگه به درد من نمیخوره. چون تمام محاسبات به هم میخوره.
تازه این ماکزیمم زمانی هست که باید جواب بده. ترجیح خودم فاصله زمانی بین 2 الی 3 ثانیه است.
سلام
چقدر میخواید هزینه کنید ؟
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-