-
January 1st, 2015, 15:16
عضو انجمن
با 15 تا 18 میلیون چه میشه کرد ؟
سلام و درود
حاصل فروش ماشین و تعدادی کامپیوتر که با زحمت و پس انداز طول 10 سال جمع آوری کردم حدود 18 تومن شده میخواستم ببینم با توجه به وضعیت موجود ، چه در زمینه خدمات اینترنتی از فروش تا سرمایه گذاری گرفته تا مواردی حتی خارج از دنیای وب بهترین گزینه چه کاری میتونه باشه ؟
اصلاً بفکر افتتاح حساب و دریافت سود نا چیز بانکی نیستم ، چند سالی میشه خدمات هاست و دامین میدم اوایل خوب بود الان دیگه هزینه تمدیدی سرور هم بزور تامین میشه
یکی از دوستان صمیمی که خودشم پرسنل یکی از دیتاسنترهای معروفه پیشنهاد داد سرور کلو کنم به نظرتون جواب میده ؟
-
-
January 1st, 2015 15:16
# ADS
-
January 1st, 2015, 15:19
پاسخ : با 15 تا 18 میلیون چه میشه کرد ؟
سلام
دوست گرامی مهم ترین مسئله مشتری است.شما که نتونستی انقدر مشتری جمع کنی تا هزینه اجاره سرورت رو دربیاری میخوای سرور کولو کنی؟
مرد عاقل از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود.
-
-
January 1st, 2015, 15:30
عضو انجمن
سلام.
پیشنهاده بنده که دوتا سرور خوب برای مجازی سازی و هاستینگ آماده کنید (البته پیشنهاد هست و اگر به میخواید به کار هاستینگ ادامه بدید) و مابقی سرمایتون رو بزارید برای تبلیغات.. بدترین حالتش این هست که سود نمیکنید ولی سرمایتون برمیگرده .
کولو الان فایده ای برای شما نداره چون به قول دوستمون شما باید بیشتر به فکر جذب و نگه داری مشتری باشی تا ارتقا سطح کاری..
به احتمال خیلی قوی این ضرب المثل رو شنیدید که یک اقتصاد دان گفته. اگر 10 دلار سرمایه دارید ، 9 دلار آن را تبلیغات کنید و آن 1 دلار را سرمایه گذاری کنید..
-
تعداد تشکر ها از Mehran18 به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2015, 15:31

نوشته اصلی توسط
mailportal
سلام
دوست گرامی مهم ترین مسئله مشتری است.شما که نتونستی انقدر مشتری جمع کنی تا هزینه اجاره سرورت رو دربیاری میخوای سرور کولو کنی؟
مرد عاقل از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود.
داداش برو تو خرید و فروش ماشین
ارزون بخر بالاتر بده
هر هفته 1 میلیون در میاری
چی از این بهتر
-
تعداد تشکر ها ازhamid53214 به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2015, 16:33
عضو انجمن
آخه با این مبلغ فکر نکنم بشه ماشین خرید فروش کرد ...
-
تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2015, 16:39
-
تعداد تشکر ها از pc30 به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2015, 16:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali0000
سلام و درود
حاصل فروش ماشین و تعدادی کامپیوتر که با زحمت و پس انداز طول 10 سال جمع آوری کردم حدود 18 تومن شده میخواستم ببینم با توجه به وضعیت موجود ، چه در زمینه خدمات اینترنتی از فروش تا سرمایه گذاری گرفته تا مواردی حتی خارج از دنیای وب بهترین گزینه چه کاری میتونه باشه ؟
اصلاً بفکر افتتاح حساب و دریافت سود نا چیز بانکی نیستم ، چند سالی میشه خدمات هاست و دامین میدم اوایل خوب بود الان دیگه هزینه تمدیدی سرور هم بزور تامین میشه
یکی از دوستان صمیمی که خودشم پرسنل یکی از دیتاسنترهای معروفه پیشنهاد داد سرور کلو کنم به نظرتون جواب میده ؟
سلام
دوست عزیز
بدون شک سرمایه گزاری در زمینه ای که علاقه دارید سود ده خواهد بود.
ولی سرمایه گزاری با برنامه باید باشه.
در حال حاضر روی یک طرحی داریم کار میکنیم
دوست داشتید میتونیم یک قرار با هم داشته باشیم.
-
-
January 1st, 2015, 17:01
یک عدد 206 تیپ دو بخرید و از دنیای اینترنت خدا حافظی کنید و بدنبال کار در یک شرکت خوب باشید
به نظر من به دنبال کار آفرینی و سرمایه گذاری نباشید.( اگر سنتون زیر 30 سال هست )
و شروع به عشق و حال و جمع کردن پول باشید
کاملا جدی این هارو عرض کردم و اصلا شوخی نبوده :دی
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2015, 17:08
عضو انجمن
سهام پدید بخر. اگر امشب بخری هر سهمی فردا 250 تومان روش میره.
بهترین گزینه هست.تا حالا افت قیمت نداشته
-
-
January 1st, 2015, 17:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
downloaddl
یک عدد 206 تیپ دو بخرید و از دنیای اینترنت خدا حافظی کنید و بدنبال کار در یک شرکت خوب باشید
به نظر من به دنبال کار آفرینی و سرمایه گذاری نباشید.( اگر سنتون زیر 30 سال هست )
و شروع به عشق و حال و جمع کردن پول باشید
کاملا جدی این هارو عرض کردم و اصلا شوخی نبوده :دی
سپاسگزارم من 33 سال سن دارم با مدرک کارشناسی ارشد مدیریت از دانشگاه تهران نهایت استفاده ایی که از مدرک داشتم تدریس دروس مدیریتی در دانشگاههای جامع که اصلاً درآمد قابل توجهی نبود چندین شرکت هم بطور محدود کار کردم بازهم با توجه به انتظارات و سطح توقع نهایت 3 یا 4 ماه همکاری میکردم منم مثل خود شما به هر چیزی که فکر میکنید رجوع کردم از بستگان تا پیگیری استخدام تا راه اندازی کسب و کار حتی شروع به تولید قارچ کردیم متاسفانه اینقدر در تهران دست زیاد بود مجبور میشدم بیام شهرای اطراف بیشتر سمت کرج و بسختی فروش میرفت الانم با خون و دل این مبلغ رو جمع کردم من سابقه فروش سرور و بحث کلو در ایران ندارم مشکل در مجازی سازی و کار با سرور ... نیست مشکل از بی اطلاعی از بازاره / متاسفانه باید عنوان کنم با توجه به وضعیت کنونی مبلغ قابل توجه نیست کاش 10 سال پیش این مبلغ رو داشتم !
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mahdi271
سهام پدید بخر. اگر امشب بخری هر سهمی فردا 250 تومان روش میره.
بهترین گزینه هست.تا حالا افت قیمت نداشته
درود بر شما
بله این آیتم هم پیشنهاد شده بود من تجربه قبلی از بورس دارم و از همکلاسی های سابق بعنوان کارگزار رسمی در سازمان بورس مشغول هستن تلفنی صحبت میکردیم پیشنهاد داد فعلاً سرمایه گذاری انجام نشه حتی اشاره کرد اگه اطمینان به صحبتا ندارم با مبلغی در حد 500 هزارتومان برای سنجش وضع به حرف ایشون برسم ....
-