-
January 20th, 2015, 13:54
عضو جدید
نظرات شما در مورد سایت تیم ما
درود بر شما
جدیدأ سایت فروش خود را بعد از وقفه ای 9 ماهه شروع کردیم. از اساتید و فروشندگان محترم خواستارم نظراتشان را در مورد قالب طراحی سایت, قیمت ها و سرویس ها اعلام کنند. تا اصلاحات مربوطه صورت پذیرند.
شدیدأ به نظرات این اساتید محتاجیم...
DWT | سرور ايران نمایندگی هاست دایرکت ادمین SSD
-
-
January 20th, 2015 13:54
# ADS
-
January 20th, 2015, 13:57
عضو انجمن
پاسخ : نظرات شما در مورد سایت تیم ما
بهتر بود از یک قالب اختصاصی استفاده می کردید(صفحه اصلی)
قیمت ها هم فکر می کنم مناسب باشند.
موفق باشید
-
-
January 20th, 2015, 16:07
خوب بود .
-
-
January 20th, 2015, 16:14
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از mehrangta به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2015, 23:33
عضو انجمن
مهم قالب سایت نیست مهم کیفیت سرویس هست که مطمئنا سرویس های با کیفیتی دارید
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2015, 23:54
عضو انجمن
با درود و احترام.
اگر کیفیت مطلوب باشه خوشبختانه میشه گفت تعرفه ها مایل به استاندارد و ارزش واقعی سرویسها هستند.
در مورد قالب هم بنده هم پیشنهاد میکنم یک قالب حرفه ای تر مناسب با حرفتون طراحی کنید بصورت اختصاصی.
با توجه به رعایت استانداردهای یک هاستینگ که خوشبختانه اکثرا رعایت شده امیدوارم یک میزبان موفق باشید.
به امید موفقیت.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2015, 00:17
عضو انجمن
مهم صداقت و کیفیته،قالب رو حالا بعدا هم میشه تغییر داد.کسی نمیره درگیر شه ببینه قالب اختصاصیه یا نه.حالا بعضی شرکتا و هاستینگا از قالبای پابلیک شده ی سایتای ایرانی استفاده میکنن.
بعضیا یه ذره زرنگ ترن میرن از سایتای خارجی قالب دانلود میکنن.
در کل خوب بود موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2015, 00:32
به نظر من گرافیک سایت خیلی مهمه شما اگر کاری رو میخوایید جدی شروع کنید با یک قالب اختصاصی شروع کنید.
-
تعداد تشکر ها از nullfa به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2015, 00:50
عضو جدید
یا الله...
در ابتدای کار تصمیم گرفتم توانایی خودم رو در زمینه مدیریت کامل یک هاستینگ با کیفیت بسنجم. که خوشبختانه نتیجه خوبی گرفتم و با استقبال گرمی از همکاران محترم روبه رو شدم که جای شکر دارد واقعأ.
با توجه به اینکه نظر اکثریت بر این است که قالب سایت باید اختصاصی باشد, لذا باید عرض کنم که درسته و قبول دارم, ولی به دلیل کمبود وقت و تمرکز بیشتر بر کیفیت و نوع سرویس دهی و تنطیم سیاست ها, تمام تلاش دو هفتگی من همین شکل و شمایل شد!
که به مرور انشاالله این موارد مربوط به قالب برطرف میشند.
میماند مسأله نماد اعتماد الکترونیکی که پیگیر این موضوع شدیم.
دوستانی که میتونند بنده رو در امر گرافیکی (تصاویر) سایت همراهی کنند لطفأ اگر وقتشو دارند با بنده در یاهو مسنجر تماس بگیرند. که مشکلات مربوط به تصاویر سایت رو برطرف کنیم حداقل. ممنون میشم
id: ariamikrotik1
از اساتید محترم سپاسگذاریم واقعأ..... که لحظاتی وقت با ارزششان را در اختیارمان گذاشتند...
باز هم منتظر نظراتتان هستیم...
-