با سلام خدمت تمام دوستان
نیاز به هاست لینوکس دارم وب سرور تفاوتی نداره و آپاچی با کانفیگ صحیح هم خوبه
سرعت و کیفیت سرویس بیش از اندازه برام مهم .
uptime با پایشگر ****** تحت نظر و روی این مورد مخصوصا سرویس mysql که بعضا دیده شده از دست رس خارج میشه یکم حساسم
به هر حال نهایتا در حال حاظر 10 تا 15 گیگ فضا نیاز دارم . پهنای باند فعلا کمتر از 5 گیگ ولی به مرور در حال افزایش
حدود 8 سایت شخصی با مصرف کم و بازدید خیلی کم
سرور مجازی کانفیگ شده هم کارم راه میندازه
اگر برای هاست اعلام هزینه میکنید :
--------------------------------------------
1: هیچ مشخصه ای از شما در who.is نباید باشه که به طبعیت اون IP اختصاصی هم لازم دارم
2: بک آپ گیری به صورت 100% باید طرف شما باشه چون وقتش ندارم و امکانش هم در حال حاظر برام فراهم نیست .
3: امکام خرید منابع بیشتر برای 1 سایت خاص وجود داشته باشه (به مرور اگر سایت ها پر مصرف شدن و .... )
اگر برای سرور مجازی اعلام هزینه میکنید :
--------------------------------------------
1: هزینه کانفیگ Apache + csf و موارد دیگه ای که نیاز
2: هزینه کنترل پنل (دایرکت ادمین هم کارم راه مین دازه )
3: هزینه ftp backup در سرور جدا
4: رم در حدود 1 نهایتا 2 گیگ کافی
از ایران به یه سری دلیل عمومی نیاز ندارم یکم تعرفه پهنای باند ... بالا که زیاد به صرف نیست
از یکی از دوستان سرویس نمایندگی دارم ولی پشتیبانی چنگی به دل نمی زنه پاسخگوی معمولا به بالای 8 ساعت میکشه که ساعت لطف کردن از بالای تیکت ها حذف کردن و ..... کلا بچه زرنگه

(تیکت ها هم برای خرید IP اضافی و ... بوده نه مشکل نرم افزاری و ...)
خواهشا کل سایت یا تاپیک اینجا کپی نکنید اعلام قیمت کفایت میکنه سوالی باشه از PM پیگیری می کنم
دوستانی هم که تازه شروع به کار کردن وقت خودشون تلف نکنن ملاک من دامنه هستش که حداقل از 2012 فعالیت کرده باشه و بهتر نماد داشته باشید ولی اعتبار شما بیشتر برام مهم تا نماد و ...
با تشکر و آرزوی سلامتی برای همگی