سلام برای سایت موزیک وی پی اس لینوکس استفاده میشه یا ویندوز اگه بخوام هم سایتم هم لینکای دانلودم رویه یه دامین باشن مشکلی پیش میاد و یه سایت معتبر برای فروش معرفی کنید.
سلام برای سایت موزیک وی پی اس لینوکس استفاده میشه یا ویندوز اگه بخوام هم سایتم هم لینکای دانلودم رویه یه دامین باشن مشکلی پیش میاد و یه سایت معتبر برای فروش معرفی کنید.
ویرایش توسط mohamad098 : July 23rd, 2010 در ساعت 20:19
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد وقتی شما وی پی اس دارید کسی نمیتونه بهتون بگه مثلا این برای سایت هست نه هاست دانلود
باید روی وی پی اس لینوکس باشید
خواستید در خدمتم
لینک پلان ها :پشتیبانی وست دیتا - سبد خرید
اگر آدرس چند تا از مشتریان خواستید بگید همین جا بدم
دوست عزیز سیستم سایتت چیه ولی کلا بجز موارد خواص معمولا از لینوکس استفاده میشه
اون موارد خواص هم مال سایتهای خاص با زبانهای برنامه نویسی خاص (چقدر خاص خاص شد) هست
ضمنا شما بگید چقدر رم میخواهید چقدر فضا میخواهید تا دوستان بهتون افر بدند
ضمنا یه تجربه هم در اختیارتون بزارم از کسانی بخر که مجازی سازشون کرنل اخصاصی بهتون بدند تا تجربه من تکرار نشه (مجازی ساز مانند citrix xen و wmware esxi )
ویرایش توسط noucamp : July 23rd, 2010 در ساعت 20:35
همونطور که دوستان گفتند ، لینوکس بهتر هست برای هاست دانلود و ...
اگر خواستید میتونم در خدمت باشم
البته اول باید فضا ، پهنای باند و رم رو مشخص کنید
موفق باشید![]()
هميشه حق با مشتري هست از شما پوزش مي طلبيم كه به دليل شلوغي نتونستيم درست پاسخ گويه شما باشيم .
موفق باشيد .
ویرایش توسط AftabHosting : July 23rd, 2010 در ساعت 21:33 دلیل: هميشه حق با مشتري هست
Coming soon
با سلام و درود ، سرویس ویندوز کارهای سخت مانند هاست دانلود را خوب پاسخگو نیست ! پس بهتره لینوکس Centos 5.5 64bit بگیرید ...
بهتر هست سایت اصلی شما از سایت دانلود جدا باشد چون بعدا که بازدید شما بالا بره قادر نیستید با یک وی پی اس یا یک سرور پاسخ کاربران خود را بدهید .
موفق باشید
shoma aslan harfe mano gosh nadadin baw man lori ke nagoftam farsi bod man goftam vps mikham baraie inke man upload konam mardom download konan va sitam va linkaie dl roie ye domain bashan
aslan malom nist moghe j dadan havaset koja bod 1 sat migofti w8 w8
bahdam nagoftam 40 gig faza daram goftam 40 gig etelat daram ke mikham az roie hostam enteghlaeshon bedam roie vpsam
moghe harf zadan ba moshtari havseton be onja bashe na 20ja dg
![]()
هميشه حق با مشتري هست از شما پوزش مي طلبيم كه به دليل شلوغي نتونستيم درست پاسخ گويه شما باشيم .
موفق باشيد .
ویرایش توسط AftabHosting : July 23rd, 2010 در ساعت 21:33 دلیل: هميشه حق با مشتري هست.
Coming soon
100 گیگ فضا می خوام.
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
بکول موقع صحبت با مشتری حواستونو بدین این سووتفاهما براتون پیش نمیاد منم اطلاعت زیادی درباره وی پی اس ندارم نیازمو گفتم بهتون که از پی سی خودم اپلود کنم دلیلی هم نمیبینم که بحث کنیم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)