-
October 8th, 2014, 20:45
عضو انجمن
-
-
October 8th, 2014 20:45
# ADS
-
October 11th, 2014, 16:59
عضو جدید
پاسخ : پکیج اختصاصی سید باکس فقط 15هزار تومان █ ruTorrent-Torrent Fulx-Transmission █ تحویل آنی █ پهنای باند نامحدود █
با سلام
با اینکه هم اینجا و هم توی سایت لینک متفاوتی برای ruTorrent گذاشتید اما دوستان در بخش فروش ابراز بی اطلاعی میکنند و میگویند فقط سرویس torrentFlaux رو تحت عنوان سرویس تورنت ارائه میدیم.
در مورد نحوه دسترسی به فایلهای دانلودی در هر 3 سرویس هم توضیح بدید.
ممنون میشم بررسی بفرمایید.
ویرایش توسط ostadomid : October 11th, 2014 در ساعت 18:32
-
-
October 14th, 2014, 02:37
عضو انجمن
پاسخ : پکیج اختصاصی سید باکس فقط 15هزار تومان █ ruTorrent-Torrent Fulx-Transmission █ تحویل آنی █ پهنای باند نامحدود █

نوشته اصلی توسط
ostadomid
با سلام
با اینکه هم اینجا و هم توی سایت لینک متفاوتی برای ruTorrent گذاشتید اما دوستان در بخش فروش ابراز بی اطلاعی میکنند و میگویند فقط سرویس torrentFlaux رو تحت عنوان سرویس تورنت ارائه میدیم.
در مورد نحوه دسترسی به فایلهای دانلودی در هر 3 سرویس هم توضیح بدید.
ممنون میشم بررسی بفرمایید.
سلام
قبل از هر چیزی بابت تاخیر در فعالیت در انجمن به علت ترافیک کاری زیاد و کمک به دوستان برای تحویل سفارشات عذر خواهی میکنم
بله یکی از همکاران به علت اینکه خارج از ایران هستند و دسترسی بهشون نداشتیم از این بابت اطلاعی نداشتند
در مورد دستریس به فایل ها torrentfulx که ذکر فرمودید خودش فایل منیجیری به همراه داره که میتوان از آن استفاده کرد
و یا
در تمامی سرویس های فوق قابلیت نصب FTP SERVER وجود داره
ویرایش توسط novinvps.com : October 14th, 2014 در ساعت 02:43
-
-
October 14th, 2014, 11:24
سلام
لطفا ترکر IpTorrent هم به سرویسهاتون اضافه کنید
سپاس
-
-
October 16th, 2014, 12:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zerocpanel
سلام
لطفا ترکر IpTorrent هم به سرویسهاتون اضافه کنید
سپاس
سلام
چشم حتما در دستور کار قرار خواهد گرفت
به علت استقبال خوب سفارشات زیادی که دریافت شده و گنجایش سرور در چیزی حدود کمتر از ۱ هفته در حال تکمیل شدن می باشد
-
-
November 4th, 2014, 06:43
سلام. من قصد خرید سرویس رو دارم یک موضوعی رو متوجه نشدم.
اگر ما سید باکس بخریم مگر از هر ترکری (چه خصوصی چه عمومی) نمیتونیم دانلود کنیم؟ منظور از پنل rutracker به طور مثال چیه؟ rutracker هم یک سایت تورنت هست ولی چرا پنل جدا داره؟ اینطوری آیا برای سایت های دیگه مثل Karagarga - hdbits - iptorrents و غیره تک تک باید پنل خاصی در نظر گرفته بشه؟ یعنی ما برای دانلود از هر سایت باید یک پنل جدا بخریم؟ فرق torrentflux با rutracker با transmission که گذاشتین چیه؟ من سرویسی میخوام که ratio خودم رو در سایت های مختلف افزایش بدم کدوم رو باید بگیرم؟
-
-
November 4th, 2014, 16:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SeedBoxx2
سلام. من قصد خرید سرویس رو دارم یک موضوعی رو متوجه نشدم.
اگر ما سید باکس بخریم مگر از هر ترکری (چه خصوصی چه عمومی) نمیتونیم دانلود کنیم؟ منظور از پنل rutracker به طور مثال چیه؟ rutracker هم یک سایت تورنت هست ولی چرا پنل جدا داره؟ اینطوری آیا برای سایت های دیگه مثل Karagarga - hdbits - iptorrents و غیره تک تک باید پنل خاصی در نظر گرفته بشه؟ یعنی ما برای دانلود از هر سایت باید یک پنل جدا بخریم؟ فرق torrentflux با rutracker با transmission که گذاشتین چیه؟ من سرویسی میخوام که ratio خودم رو در سایت های مختلف افزایش بدم کدوم رو باید بگیرم؟
کلا شما از هر ترکری میتونی استفاده کنی. در ضمن اینها همه کلاینتهای تورنت هستند و اسمش رو شما اشتباه میگی. ruTorrent درسته. برای ریشیو مهم سید کردن هست و این کلاینها تاثیری روی ماجرا نداره. در ضمن همه ترکرهای خصوصی از همه ورژنهای برنامه های کلاینت تورنت پشتیبانی نمیکنند و اگه حواست رو جمع نکنی ممکنه بن بشی. تا جایی که من میدونم ruTorrent برای اکثر ترکرها بهتره. بعضی کلاینتها داده های اشتباهی به ترکر ارسال میکنند و ممکنه ترکر فکر کنه شما داری ریشیو خودت رو دستکاری میکنی و بن میکنه اکانتت رو. به نظر من این سرویس هایی که دوستان میدن به درد ترکرهای عمومی میخوره که خودم هم ازشون سرویس گرفتم. برای ترکرهای خصوصی بهتره وسواس بیشتری به خرج بدی.
-
تعداد تشکر ها از ostadomid به دلیل پست مفید
-
December 26th, 2014, 00:08
-
-
December 29th, 2014, 13:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
naderfar
سلام
شما هنوز فروش دارید
سلام
کدام محصول مورد نیاز شما هست؟
-
-
December 30th, 2014, 12:53
سلام. دوست عزیز در لینک معرفی شده پکیج 15 تومنی موجود نیست.
--------------------------
اپدیتاز لینک زیر پیدا کردم.
نوین وی پی اس - سبد خرید
-----------------------------------------------
من انتظار دارم که در خود سرور مجازی امکان RAR کردن تورنت لیچ شده رو هم داشته باشم.
میخواستم سوال کنم فرق سرور سیدباکس با بقیه سرورها چیست؟یعنی من در سیدباکس نمیتونم مثلا نرم افزار IDM رو نصب کنم؟یا نمیتونم مثلا نرم افزار uTorrent رو نصب کنم؟
من اگر بخوام هارد بالتر بگیرم هر گیگ چقدر هزینه در بر خواهد داشت؟
عذر میخوام که سوالات ابتدایی پرسیدم
ویرایش توسط kalantarahura : December 30th, 2014 در ساعت 12:58
-