سلام نیاز به نفر گرافیست بسیار قوی برای طراحی سایت داریم که قالب psd طراحی کند و پس از آن تبدیلش به html کنه.
لطفا نمونه کار به همراه هزینه را برای من ارسال کنید تا در صورت توافق با هم همکاری داشته باشیم.
سلام نیاز به نفر گرافیست بسیار قوی برای طراحی سایت داریم که قالب psd طراحی کند و پس از آن تبدیلش به html کنه.
لطفا نمونه کار به همراه هزینه را برای من ارسال کنید تا در صورت توافق با هم همکاری داشته باشیم.
* برنامه نویسی تحت وب(php/MySQL)* برنامه نویسی تحت ویندوز(C Family)* برنامه نویسی سخت افزاری (Arduino)* برنامه نویسی موبایل (Android)
سلام در خدمت شما هستم
بفرمایید
نمونه کار طراحی قالب | ثامن بنر | سفارش طراحی بنر
سلام
خسته نباشید
اگر مشکلی از لحاظ هزینه ندارید ما میتونیم براتون انجام بدیم... وب مز | رویاهاتو بساز | طراحی وب |سرورمجازی|هاستینگ | وب مز , طراحی وب , سرور مجازی وب مز | رویاهاتو بساز | طراحی وب |سرورمجازی|هاستینگ
MY ONLINE PORTFOLIO: WWW.SHAHRAM.ME
راستش ما کارفرمامون خیلی سخت گیر هست لذا نیازه اول یک طرح اولیه بهش بدهیم بعد تبدیلش کنیم به html کسی هست بتونه این طوری همکاری داشته باشه؟
* برنامه نویسی تحت وب(php/MySQL)* برنامه نویسی تحت ویندوز(C Family)* برنامه نویسی سخت افزاری (Arduino)* برنامه نویسی موبایل (Android)
سلام
در خدمتتون هستیم.
گروه طراحی مبتکر
شرکت مبتکر رایانه شیراز
گروه طراحی مبتکر | شرکت مبتکر رایانه شیراز
گروه طراحی مبتکر - www.itserver.ir
طراحی و بهینه سازی وب سایت، طراحی حرفه ای گرافیک
طراحی و فارسی سازی قالب های وردپرس و جوملا
برنامه نویسی html5 , css3 , jquery - php
سلام
نمونه ها و هزینه ارسال شد
با کاربر isn در ارتباط باشید.
لینک پروفایل : نمایش مشخصات: isn - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
در صورت تمایل درخدمتیم
خدمات + راه های ارتباطی ما : انجام کلیه خدمات پشتیبانی - طراحی و برنامه نویسی
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)