ممنون از پاسختون
ولی انتقال کاربرا رو متوجه نشدم، چون من که به ns های کاربران دسترسی ندارم چطوری اونارو باید تغییر بدم؟! یا منظورتون اینه ns یکسان هم برای سرور مجازی و هم سرور اختصاصی انتخاب کنم؟ (که فقط ip ها تغییر کنه). در کل برای شروع سرور مجازی رو پیشنهاد میکنید یا اختصاصی؟ البته از نظر مالی مشکلی ندارم
توی چند تا پست انجمن خودم که نوشه php و apche و... با کنترل پنل نصب میشن، آیا این حرف صحت داره؟ اگه صحت داره برای تغییر apache به lightspeed راهنمایی میکنید؟ باید apache رو حذف کنم lightspeed رو نصب کنم؟ برای اسکریپت ها مشکلی بوجود نمیاد؟! (چون سرعت برام خیلی مهمه و میخوام هاستی که ارائه میدم از هر نظر کامل باشه)
درباره ورژن php بیشتر هاستینگ ها ورژن php شون 5.3 هست، ولی من خوندم که php و سایر امکانات سرور قابلیت بروزرسانی دارند، این حرف هم درسته؟ مثلا بخوایم php ، 5.6 رو نصب کنیم محدودیت نداریم؟ البته دستو SSH رو گذاشته بودن، فقط خواستم مطمئن بشم
یه سوال دیگ: اگه من نخوام از WHMCS استفاده کنم و اسکریپت اختصاصی خودم رو با api هایی که cpanel در اختیارمون میزاره راه بندازم (چون قراره سایت رو در آینده گسترش بدم) مشکل امنیتی پیش نمیاد برای سرور؟ (از بابت امنیت اسکریپتی که مینویسم مطمئن هستم)
ممنون میشم راهنماییم کنید.