-
December 6th, 2014, 04:04
علت بازدید و ورودی پایین سایت
با سلام
بنده سایت دنلود فیلم و سریال دارم که تقریبا 8 ماهی میشه که راه انداختمش و 3 ماهی هم هست که وی ای پی کردم .قبل از وی ای پی کردن ورودیه گوگل به 3000 میرسید و بازدیدکننده تا 5000 .اما الان که 3 ماهه وی ای پی شده و سایت هم خیلی بیشتر گسترش دادم (بیش از 4200 فیلم و 70 سریال کامل - بیشتر از 500 صفحه ) ولی ورودیه گوگلم به زحمت به 800 میرسه و بازدیدم به 2000 ای پی و به همین دلیل
فروش اکانت هم پایینه.میخواستم از دوستانی که تو کار سئو هستند و یا تجاربی در این مورد دارن راهنمایی کنند که مشکل اصلی در کجاست و برای افزایش بازدید چیکار کنم - با تشکر.
دانلود فیلم و سریال
-
-
December 6th, 2014 04:04
# ADS
-
December 6th, 2014, 04:06
عضو انجمن
پاسخ : علت بازدید و ورودی پایین سایت
درود
سایت مفت به مزاج مردم سازگارتره
حالا شما میلیونی رو سئوت خرج کن
فوقش طرف یکبار سایتتو باز میکنه
دفعه بعد ببینه حتی رایگانم کرده باشی دیگه باز نمیکنه
-
تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2014, 04:13

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
درود
سایت مفت به مزاج مردم سازگارتره
حالا شما میلیونی رو سئوت خرج کن
فوقش طرف یکبار سایتتو باز میکنه
دفعه بعد ببینه حتی رایگانم کرده باشی دیگه باز نمیکنه
از این لحاظ که درست میفرمایید شما (البته 3 4 هزار تومان در ماه که دیگه فکر نکنم واسه دانلود راحت 5000 تا فیلم مبلغی باشه) ولی در کل منظورم از لحاظ سئو و مشکلات قالب و این چیزها هست و توقع بازدید 20000 تایی هم ندارم ولی با این زمان گذشته از راه اندازی سایت و تعداد مطالب حد اقل توقع ورودی 3-4 هزاری رو داشتم که نصفش هم تحقق پیدا نکرده.
-
-
December 6th, 2014, 04:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amir-best
از این لحاظ که درست میفرمایید شما (البته 3 4 هزار تومان در ماه که دیگه فکر نکنم واسه دانلود راحت 5000 تا فیلم مبلغی باشه) ولی در کل منظورم از لحاظ سئو و مشکلات قالب و این چیزها هست و توقع بازدید 20000 تایی هم ندارم ولی با این زمان گذشته از راه اندازی سایت و تعداد مطالب حد اقل توقع ورودی 3-4 هزاری رو داشتم که نصفش هم تحقق پیدا نکرده.
اگر ایندکس بیشتر و... میخواید انجمن بزنید
ما رایگان سیستمو قرار دادیم
mybbskin.ir
-
-
December 6th, 2014, 11:40
عضو انجمن
Error loading stylesheet: An unknown error has occurred (805303f4)XML Sitemap
سایت مپتون خرابه
- - - Updated - - -
سایتتون هم با www باز میشه هم بدون www و ....
-
-
December 6th, 2014, 12:11
عضو دائم
شما باید انتخاب کنید.پول یا رنک! نمیتونید هر دو رو با هم داشته باشید.من خودم تجربشو دارم. پول به ادم مزه میکنه تا چند نفر وی ای پی میخرند اما در عوض رنک و رتبه و بازدید و.. رو از دست میدید!
-
-
December 6th, 2014, 12:33

نوشته اصلی توسط
delta
شما باید انتخاب کنید.پول یا رنک! نمیتونید هر دو رو با هم داشته باشید.من خودم تجربشو دارم. پول به ادم مزه میکنه تا چند نفر وی ای پی میخرند اما در عوض رنک و رتبه و بازدید و.. رو از دست میدید!
بله من هم قبول دارم که سایت پولی بازدیدش کم میشه در حد نصف شدن ولی اینو قبول ندارم که یکی رو باید انتخاب کرد پس چندین سایتی که الان هستند و موفق هستند و فروش خوبی دارن( که یکی از اینها هم اشناست و با سئو مکرر سایتشون بالا برده و فروش خوبی داره در ضمن نصف سایت بنده هم فیلم داره) چی کار میکنن
من الان شرایط مالی برای سئو کردن ندارم ویک بار هم سئو کردم که توفیق چندانی نداشت چند ماه قبل.حالا میخوام مشکلاتی رو که خودم میتونم به کمک دوستان حل کنم رو بدونم تا مشکلات مالی برای سئو کردن حل بشه
و همون طور که گفتم سایت جنبه تجاری داره و رنک مهم نیست برام ولی بازدید و فروش که به هم مرتبط هست حتما مهمه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hack2hacker
Error loading stylesheet: An unknown error has occurred (805303f4)
XML Sitemap
سایت مپتون خرابه
- - - Updated - - -
سایتتون هم با www باز میشه هم بدون www و ....
مرسی دوست عزیز مشکل www رو حل کردم اما در مورد سایت مپ اگه میشه توضیح بدین مشکل چیه و چطور حل میشه با این ادرس که به سایت مپ میرم درسته
sitemap
-
-
December 6th, 2014, 15:01
با سلام
بازدید تون مشکلی نداره موقتا هزینه اشتراک رو پایین بیارید تا عضویتتون بیشتر بشه
بازار رقابتیه الان
همزمان با کاهش هزینه اشتراک تبلیغات کنید و به روز باشید
وقتی عضواتون زیاد شد هزینه اشتراکو بالا ببرید
در واقع موقتا طرحههایی برای جذب کاربر وی آی پی بذارید
-
-
December 6th, 2014, 15:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amir-best
با سلام
بنده سایت دنلود فیلم و سریال دارم که تقریبا 8 ماهی میشه که راه انداختمش و 3 ماهی هم هست که وی ای پی کردم .قبل از وی ای پی کردن ورودیه گوگل به 3000 میرسید و بازدیدکننده تا 5000 .اما الان که 3 ماهه وی ای پی شده و سایت هم خیلی بیشتر گسترش دادم (بیش از 4200 فیلم و 70 سریال کامل - بیشتر از 500 صفحه ) ولی ورودیه گوگلم به زحمت به 800 میرسه و بازدیدم به 2000 ای پی و به همین دلیل
فروش اکانت هم پایینه.میخواستم از دوستانی که تو کار سئو هستند و یا تجاربی در این مورد دارن راهنمایی کنند که مشکل اصلی در کجاست و برای افزایش بازدید چیکار کنم - با تشکر.
دانلود فیلم و سریال
جهت راهنمایی در ارتباط باشید
-
-
December 6th, 2014, 18:23

نوشته اصلی توسط
hamid53214
با سلام بازدید تون مشکلی نداره موقتا هزینه اشتراک رو پایین بیارید تا عضویتتون بیشتر بشهبازار رقابتیه الانهمزمان با کاهش هزینه اشتراک تبلیغات کنید و به روز باشیدوقتی عضواتون زیاد شد هزینه اشتراکو بالا ببریددر واقع موقتا طرحههایی برای جذب کاربر وی آی پی بذارید
بنده هم خودم به همین علت تصمیم داشتم مقداری که جا داره ارزون کنم اشتراک رو به همین دلیل 500 تومان کاهش دادم اکانت ها رو- - - Updated - - -یکی از دوستان در مورد ظاهر قالب گفته بود که کاربر پسند نبوده شاید، به همین دلیل قالب هم تعویض شد تا اینجا از راهنمایی دوستان استفاده کردم و نظرات رو هم اعمال کردم ولی به نظر خودم این ها کلا مسکن هست وعلت اصلی نیست اگر دوستان دیگری میتونن بررسی کنن و نظرشون رو بدن ممنون میشم
-