-
December 9th, 2014, 02:54
مسدود شدن از سنتوس در سی پنل
سلام
بعد از نصب سنتوس و سی پنل ، تنظیمات اولیه آن گاهی اوقات با مسدودیت روبرو می شوم که اصلا نه با سیستم خودم بلکه با چند آی پی دیگر اصلا قابلیت لاگین کردن نمیده و میگه اشتباه است ، حتی از کنسول esxi سرور مورد نظر رااز grub بصورت single بالا آوردم (بدون نیاز به وارد کردن یوزرنیم و پسورد) و اقدام به تغییر پسورد کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست. ممنون میشم در این مورد کمی بنده را راهنمایی نمایید .
-
-
December 9th, 2014 02:54
# ADS
-
December 9th, 2014, 02:59
عضو دائم
پاسخ : مسدود شدن از سنتوس در سی پنل
فایروال سرور را off نمایید و مجدد تست نمایید در صورتی که جواب داد تنظیمات فایروال خود را بررسی نمایید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
December 9th, 2014, 03:02

نوشته اصلی توسط
a.e
فایروال سرور را off نمایید و مجدد تست نمایید در صورتی که جواب داد تنظیمات فایروال خود را بررسی نمایید.
این کار رو از کنسول انجام دادم همون اولین بار ولی جواب نداد.
ویرایش توسط ixpro : December 9th, 2014 در ساعت 03:17
-
-
December 9th, 2014, 03:05
عضو دائم
با توجه به فرمایش شما که "گاهی اوقات" این موضوع پیش آمد است در زمان که دسترسی مجدد دارید میتوانید فایروال را غیرفعال و مجدد بررسی نمایید همچنین پیشنهاد میشود rule های تعریف شده فایروال سرور را نیز چک نمایید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
December 9th, 2014, 03:52
ضمن تشکر از دوستان عزیز که در این مورد من را راهنمایی کردند ، بالاخره مشکل را برطرف ساختم.
مشکل : مسدود شدن در سنتوس ، سی پنل امکان لاگین به هیچ مورد وجود ندارد .
راه حل : ابتدا اقدام به ورود به کنسول خود نمایید ، سپس اقدام به ریست کردن سرور مورد نظر نمایید (درصورت روشن بودند در کنسول و تقاضا پسورد) سپس به بخش grub بروید و کرنال خود را ویرایش نمایید و بصورت single بالا بیاییید ، بعد از بالا اومدن بدون هیچگونه وارد کردن یوزرنیم و پسورد از کسنول می توانید دستورات خود را اجرا نمایید .
ابتدا با دستور زیر اقدام به ویرایش فایل selinux کنید :
کد:
vi /etc/selinux/config
در این قسمت شما نه با selinux=disable روبرو هستید نه با selinux=enable ، در این بخش جلوی selinux با permizon روبرو هستید و آن را پاک کنید و disable را در آن وارد نمایید . سپس :wq فشار دهید و فایل را ذخیره کنید .
سپس با دستور زیر اطمینان از غیرفعال شدن جلب نمایید :
حال یک ریبوت یا init 6 از کنسول خود انجام دهید .
موفق و پیروز باشید ./
-
تعداد تشکر ها از ixpro به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2014, 12:03
تشكر از آموزش شما
اما اين مشكل مي تواند از سمت cphulk هم باشد .
-
-
December 10th, 2014, 01:59

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
تشكر از آموزش شما
اما اين مشكل مي تواند از سمت cphulk هم باشد .
بله ، ولی در این مورد نیز چندین احتمال وجود دارد .
یکی cphulk و دیگری در فایروال است ، چند روز پیش یکی از دوستان درخواست داشتند که همین مورد بطررف شود ، طبق بررسی ها متوجه شدم که تنها دسترسی ssh براشون مسدود بوده نه مورد ذکر شده ، خوب زمانی که این حالت باشه و دسترسی فقط از ssh مسدود باشه باید پورت خودشونو تو فایروال اضافه کنن که متاسفانه این امر رو انجام ندادن .
در ضمن cphulk که شما عرض کردید فکر کنم بشه با تغییر آی پی بررسی کرد و مشکل را برطرف کرد ... ولی بنده دسترسی هیچ نداشتم و فقط از کنسول امکانش میسر بود.
-