-
December 6th, 2014, 14:52
درخواست هاست اشتراکی قوی
سلام.
دوستان عزیز من سایت تفریحی دارم که روزانه 1200 بازدید داره تقریبا. در سایت خودم پلاگینی دارم که مصرفش تقریبا بالاس و چندتا هاست رفتم میگن مصرفت بالای 10درصد هست. این پلاگین روزانه یکبار بیشتر اجرا نمیشه و مدت اجرا هم 5 دقیقه نمیشه و این یعنی بالاترین مصرف هاست من توی همین 5 دقیقه هست و بقیه مصرف از بازدید های سایت هست که فکر نمیکنم چیزی باشه. پهنای باند 300گیگ هم جواب کارو میده و حجم فایلهای من 10گیگ نمیشه.
حالا من اینارو گفتم ببینم شما هاستی دارید که هزینش خیلی بالا هم نباشه و جوابگوی من هم باشه و یهو وسطش نگید مصرفتون بالاس و باید کم بشه و از این حرفا. میخوام از جایی که هاستو میگیرم تا آخر با همون شرکت کار کنم و هی اسیر جابجایی نشم.
مرسی از همگی منتظر پیشنهاد هاتون هستم.
-
-
December 6th, 2014 14:52
# ADS
-
December 6th, 2014, 14:55
پاسخ : درخواست هاست اشتراکی قوی
سلام وقت بخیر
آدرس وب سایت را لطف می کنید؟
در صورتی که تمایل داشته باشید با شرایط مناسبی امکان میزبانی وب سایت شما در دیتا پرداز مقدور هست.
خرید هاست لینوکس | دیتاپرداز
-
-
December 6th, 2014, 14:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
H-SK33PY
سلام.
دوستان عزیز من سایت تفریحی دارم که روزانه 1200 بازدید داره تقریبا. در سایت خودم پلاگینی دارم که مصرفش تقریبا بالاس و چندتا هاست رفتم میگن مصرفت بالای 10درصد هست. این پلاگین روزانه یکبار بیشتر اجرا نمیشه و مدت اجرا هم 5 دقیقه نمیشه و این یعنی بالاترین مصرف هاست من توی همین 5 دقیقه هست و بقیه مصرف از بازدید های سایت هست که فکر نمیکنم چیزی باشه. پهنای باند 300گیگ هم جواب کارو میده و حجم فایلهای من 10گیگ نمیشه.
حالا من اینارو گفتم ببینم شما هاستی دارید که هزینش خیلی بالا هم نباشه و جوابگوی من هم باشه و یهو وسطش نگید مصرفتون بالاس و باید کم بشه و از این حرفا. میخوام از جایی که هاستو میگیرم تا آخر با همون شرکت کار کنم و هی اسیر جابجایی نشم.
با سلام
سرویس مورد نظر شما در سایت ما موجود می باشد .
سرویس طلایی دو
75,000 تومان جهت یک سال
بازدید 4 میلیون نفر ماهیانه
فضای دیسک 10 گیگابایت
میزان پهنای باند 400 گیگ
تعداد بانک اطلاعاتی 20 عدد
ویرایش توسط artuore : December 6th, 2014 در ساعت 14:58
-
-
December 6th, 2014, 14:57
عضو انجمن
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
پهنای باند : نامحدود!
پارک دامنه : نامحدود
زیر دامنه : نامحدود
دیتابیس : نامحدود
نصب رایگان سیستم مدیریت : دارد
کنترل پنل : سی پنل
-------------------------------------------
نسخه پشتیبان:
بک آپ روزانه بله
بک آپ هفتگی بله
بک آپ ماهانه بله
بک آپ ماهانه در سرور دیگر بله
مشاهده پلن ها
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
موبایل: 0937-3715950
تلفن: 66015891-021
Viber: 09213601063
Email:
admin@novinhost.org
YH!:novinhost
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
December 6th, 2014, 15:03
درود
با هاست های پربازدید در خدمت شما هستیم
پلان مناسب رو متناسب با مصرفتتون انتخاب کنید اگر نیاز به پلان دیگیری داتید تیکت بدید
کینگ پاور |هاست پربازدید ابری SSD
-
-
December 6th, 2014, 15:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
H-SK33PY
سلام.
با سلام و احترام
باید از جاهایی برای این مصرفتون هاست بگیرید که کیفیت برای آنها مهم نباشد تا به شما اخطار ندهند.
اگر به دنبال کیفیت و رفع مشکل شما با میزبانتون هستید فقط باید برسید سمت vps که هزینه خیلی بیشتری در بر دارد.
موفق باشید
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
December 6th, 2014, 15:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
H-SK33PY
سلام.
با سلام
در خدمتتون هستیم با پلن های زیر . فضای بیشتر خواستید عضو شوید و تیکت ارسال کنید
پنل هاي ميزباني وب پربازديد | XZN Hosting
Pro1
۳۰۰۰ تومان
- ۵۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- ۱ اکانت ایمیل
- ۱ دامنه
- ۱ عدد دیتابیس
- ۱ اکانت FTP
- کنترل پنل CPanel
- ماهیانه ۳۰۰۰ تومان
- سالیانه ۳۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Pro2
۴۰۰۰ تومان
- ۱۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- ۲ اکانت ایمیل
- ۲ دامنه
- ۲ عدد دیتابیس
- ۲ اکانت FTP
- کنترل پنل CPanel
- ماهیانه ۴۰۰۰ تومان
- سالیانه ۴۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Pro3
۶۰۰۰ تومان
- ۲۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- ۳ اکانت ایمیل
- ۳ دامنه
- ۳ عدد دیتابیس
- ۳ اکانت FTP
- کنترل پنل CPanel
- ماهیانه ۶۰۰۰ تومان
- سالیانه ۶۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Pro4
۱۰۰۰۰ تومان
- ۵۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- ۴ اکانت ایمیل
- ۴ دامنه
- ۴ عدد دیتابیس
- ۴ اکانت FTP
- کنترل پنل CPanel
- ماهیانه ۱۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۱۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Pro5
۱۵۰۰۰ تومان
- ۱۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- ۵ اکانت ایمیل
- ۵ دامنه
- ۵ عدد دیتابیس
- ۵ اکانت FTP
- کنترل پنل CPanel
- ماهیانه ۱۵۰۰۰ تومان
- سالیانه ۱۵۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
-
-
December 6th, 2014, 16:13
عضو انجمن
با سلام و درود
اگر از لوکیشن ایران و دیتاسنتر افرانت که سایت شما را با چندین برابر سرعت لود برای هموطنان عزیز لود مینماید در خدمتیم
اگر هم از فرانسه دیتاسنتر ovh با آنتی دیداس سخت افزاری نیاز دارید درخدمتیم
پلن های هاست پربازدید خارج : میزبانی وب پربازدید - آلمان وب هاستآلمان وب هاست
ای دی یاهو جهت پشتیبانی : almanwebhost01
-
-
December 6th, 2014, 16:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
H-SK33PY
سلام.
با بالاترین کیفیت ممکن میزبانی می کنیم و تست هم ارائه می شود. قیمت با توجه به مصرف شما است و بصورت توافقی
-
-
December 6th, 2014, 17:17
عضو انجمن
یوگیگ میتونه میزبان سایت هاست پربازدید باشه
در صورت نیاز اعلام کنید تا سرویس های شما به صورت تست راه اندازی بشه
-